• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur acil yardımm konu çocuk

huzurunevindekihuzursuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
377
40
118
Kızlar acil yardım edin oglum ikibuçuk yasinda eşim oğlum ben istanbula tatile gldik bnin cüzdanım yolda kayboldu sanırım kimliklerimizde ondaydı oğlumla benim oğlum dünden beri isal ama bayaa su gibi ikidefada kustu yavrum eczaneden bioment antibiyotik aldım onu kullanıyorum dun basladım kimliksiz doktora gdebilirmiyim benim tc numaramla yada hangi ilaci kullanmalıyım çok panik yaptım yabancı bilmedigim bir şehirde çocuğum hasta elim kolum baglandı sanki

Kızlar acil yardım edin oglum ikibuçuk yasinda eşim oğlum ben istanbula tatile gldik bnin cüzdanım yolda kayboldu sanırım kimliklerimizde ondaydı oğlumla benim oğlum dünden beri isal ama bayaa su gibi ikidefada kustu yavrum eczaneden bioment antibiyotik aldım onu kullanıyorum dun basladım kimliksiz doktora gdebilirmiyim benim tc numaramla yada hangi ilaci kullanmalıyım çok panik yaptım yabancı bilmedigim bir şehirde çocuğum hasta elim kolum baglandı sanki

buradan ilaç taviyesi istemeyin bu çok zararlı ama bence bir hastaneye gidin hemen.ishal ve kusma varsa evde durmayın ya da doktor vermeden bir ilaç kullanmayın sakın.kimliği yoksa bile bakarlar dye düşünüyorum küçücük çocuğu sadece kimliği yok diye eve yollamazlar.

Kimlik olayini bilemiyorum, simdi hersey bilgisayarda gerci, oldugunuz yerdeki nufus mudurlugunden ogrenebilirsiniz, hatta belki nufus sureti gibi birsey de alabilirsiniz. Olmasa bile mutlaka doktora gidin. Cocugunuza bol bol su ve diger sivilari verin, seftali yedirin ishale iyi gelir. Durmadan su kaybediyor, ayni zamanda elektrolit kaybediyor, cok tehlikeli. Ishal paketi olurdu eskiden saglik ocaklarinda (azicik seker ve tuz karisimi), bir litre kaynatilmis sogutulmus suya karistirilip cocuga gun boyunca verilirdi (kaybedilen su ve elektroliti yerine koysun diye). Sorun bir saglik ocagina hala dagitiyorlarsa alip karistirin suyuna. Ishali yaptiran bakteri degil de virus ise antibiotic fayda etmez, mutlaka bir saglik kurulusuna en kisa zamanda gidin.

özel kniliğe gönül rahatlıyıgla gidebilirsiniz onlar kimlik istemez ayrıca sanırım acil bir vakada tüm hastanelerin acilinden giriş yapılabilinir.. tc verip geçersiniz ayrıca kimlik kaybetmek çok önemli bir olay hemen en yakın polise gidip bildirin Allah korusun bir olay işleyip kimliğinizi oraya bırakabilirler ve bu suç teşkil eder ispatlanamaz aksi.. bence hastaneye oradan polise kayıt tutturun kaybettiğinize dair daha sonra birileri bulsa da kullanamaz Allah korusun bankadan para bile çekerler kredi de olabilir bu yani

Hastaneye gidebilirsiniz. Kimlik fotokopisi isterler. Ama sadece TC no ile işlem yapılabilir. Hastane teklif eder mutlaka ama onlar etmezse siz söyleyin. TC yi verin. Taahütname ve gerekirse tedavi bedeline denk senet düzenlesinler. Yarın Nüfus müdürlüğüne gidip kimlik çıkartır senedinizi alırsınız.

Geçmiş olsun...

Not:Dolaylı bilgi değildir. Bu tip konular işimin bir parçası.

Back
X