• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur acil yardımmm???

sekerimbuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
150
46
98
30
1 senelik evliyim esim sürekli gec geliyor saat 02.01 hala gelmedi üstelik hamileyim konusmayı cok denedim ama dinlemiyor bağırıyor cağırıyor napcağımı sasırdım...

Evliliğe alışamadı desek 1yıl olmuş öyle birşey de mümkün değil. Bence çaktırmadan halini hareketini kontrol edin hatta mümkünse telefonuna da göz atmakta fayda var.

Biraz detay verseniz de insanlar öğrenmeye çalışırken sürünmese...
Ne konuştunuz ne diyor adam?

Neyin acil yardimi napicaz kocani mi eve getirticez ?
Bu problemi cozmeden hamile kalmasaydiniz keske ,
Deger gordugunuz kadar deger verin

Eşinizin ailesi ile yakın mı oturuyorsunuz? Zira etfarımda buna güvenip eşini geç saate kadar evde bekleten kendi bekar gibi gezen erkekler gördüm. Güya birşey olursa falan ailesi var eşinin yanında. Mantık bu işte! Sanki ailesiyle evlendi

Orasini bilemiyorumki cnm.. olay sende bitiyor aslinda.. caktirmadan izle hal ve hareketlerini.. ama umarim gercektende arkadaslariyla takiliyordur.. ama evli bi insan sonucta, bu saate kdr disarda olmasi hic hos degil..
Edebildiğim kadar üstünede gitmiyorum tamam diyorum cıksın biraz dolassın ama üzülüyorum defalarca bellide ettim ama yine aynı

Eşinizin ailesi ile yakın mı oturuyorsunuz? Zira etfarımda buna güvenip eşini geç saate kadar evde bekleten kendi bekar gibi gezen erkekler gördüm. Güya birşey olursa falan ailesi var eşinin yanında. Mantık bu işte! Sanki ailesiyle evlendi
Evet yakınız ondan mıdır allah için ailesi hep beni destekliyor ama kimseyi dinleyor

Back
X