- 10 Ekim 2016
- 150
- 46
- 98
- 30
- Konu Sahibi sekerimbuz
1 senelik evliyim esim sürekli gec geliyor saat 02.01 hala gelmedi üstelik hamileyim konusmayı cok denedim ama dinlemiyor bağırıyor cağırıyor napcağımı sasırdım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evledniğimizden beriKac zamandir gec geliyor eve ??
Bilmiyorum arkadaslarımlayım dedi bende sinirle dim daha aramadımNe yapıyor bu saatte dışarda?
Bakıyorum ama hiç bir seyini yakalamdım aldatma falan sanmıyorum ilgide gösteriyorumEvliliğe alışamadı desek 1yıl olmuş öyle birşey de mümkün değil. Bence çaktırmadan halini hareketini kontrol edin hatta mümkünse telefonuna da göz atmakta fayda var.
Ortada belliki biseyler var.. yoksa evli bi erkek hamile karisini evde birakip gece gec saatlere kadar disarda gezmez..Evledniğimizden beri
bişe demiyor hemen alısmamı bekleme diyor benimle vakit gecir dediğimde yanıt yokBiraz detay verseniz de insanlar öğrenmeye çalışırken sürünmese...
Ne konuştunuz ne diyor adam?
Ne gibi cokta severek evlendikOrtada belliki biseyler var.. yoksa evli bi erkek hamile karisini evde birakip gece gec saatlere kadar disarda gezmez..
Ay nasıl katlanıyorsun ki bu adama? Bildiğin takmıyor senibişe demiyor hemen alısmamı bekleme diyor benimle vakit gecir dediğimde yanıt yok
Ben öyle bişe ima etmedim sadece ne yapabilirim diye sordum yardım istedim tesekkurler iyi gecelerNeyin acil yardimi napicaz kocani mi eve getirticez ?
Bu problemi cozmeden hamile kalmasaydiniz keske ,
Deger gordugunuz kadar deger verin
Sinirimden evi yakabilirim suan o hale geldimAy nasıl katlanıyorsun ki bu adama? Bildiğin takmıyor seni
Orasini bilemiyorumki cnm.. olay sende bitiyor aslinda.. caktirmadan izle hal ve hareketlerini.. ama umarim gercektende arkadaslariyla takiliyordur.. ama evli bi insan sonucta, bu saate kdr disarda olmasi hic hos degil..Ne gibi cokta severek evlendik
Edebildiğim kadar üstünede gitmiyorum tamam diyorum cıksın biraz dolassın ama üzülüyorum defalarca bellide ettim ama yine aynıOrasini bilemiyorumki cnm.. olay sende bitiyor aslinda.. caktirmadan izle hal ve hareketlerini.. ama umarim gercektende arkadaslariyla takiliyordur.. ama evli bi insan sonucta, bu saate kdr disarda olmasi hic hos degil..
Evet yakınız ondan mıdır allah için ailesi hep beni destekliyor ama kimseyi dinleyorEşinizin ailesi ile yakın mı oturuyorsunuz? Zira etfarımda buna güvenip eşini geç saate kadar evde bekleten kendi bekar gibi gezen erkekler gördüm. Güya birşey olursa falan ailesi var eşinin yanında. Mantık bu işte! Sanki ailesiyle evlendi