nolur akıl verin napabilirim??

molina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
28
0
86
Diğer
benim sorunum komşumla.Ya artık bezdim sinir hastası oldum yok böyle bişe ve napabilirim onu da bilmiyorum nolur yardım edin!!

Çok cahil olduklarını düşündüğüm bir ailenin 4 ya da 5 yaşındaki oğulları sabah 7 de falan çıkıyo cama avazı çıktığı kadar bağırıyo.Ama yok böyle bi bağırma!! İlk başlarda çocuğun zihinsel engelli olduğunu düşünüyodum ses çıkarmıyodum düşünün nasıl anormal bi durum.Daha sonra öğrendimki böyle bi durum yokmuş çocuk arsızın teki.Cama çıkıp sus diye bağırıyorum daha çok bağırıyo yüzüme bakarak:S Annesi desen iki üç kere sus diyo sonra ortada yok ilgisiz yani.Ben her sabah bu çocuğun sesiyle uyanıyorum.Ağlıyorum artık sabah yatakta sinirlerim çok bozuldu.Bu sene ders çalışmam lazım o odada benim çocuk bütün gün avaz avaz bağırıyo annesine şikayet etsen bi sonuç yok kadın zır cahil atıyo çocuğu başından.

Napabilirim kızlar bi çözüm bulalım nolur deliricem yoksa tek umudum burası bu arada taşınmam mümkün değil ev bizim çünkü. nolur bi çözüm bulalım :S:S polise gitsem sonuç çıkar mı polis ilgilenir mi bu durumla ??

zabıtaya şikayet et
benim arkadaşımın evinden alt komşya çiçek suları akıyor diye şikayet edilmişti zabıtaya
ceza kesmeye gelmişlerdi belki ilgilenirler bu durumladafisfisfis

hımm zabıta hiç düşünmemiştim.Nasıl şikayet ediliyor? aileyi şikyet edicem değil mi?

kabahatler kanununa göre komşunun gürültü yapmasının para cezası var.ancak polis çağırmanız ve polisin gürültüye tanık olmasını sağlamanız gerekir. her gürültü çıkarışında polis çağırabilirsiniz.

Allah kolaylık versin. Bizde bir kere önümüzde inşaatta çöplerini yakıyorlar, çamaşırlarımızı kirletiyorlar diye polise şikayet ettik. bir daha yapmadılar. ama ne konuştular ne yaptılar bilmiyorum.

her sabah bağırıyor zaten hiç susmuyo ki sinir hastası oldum bunun yüzünden:S

polis mi zabıta mı??

WOMAN_2006 saol canım.Şuan 3 saatlik uykuyla duruyorum.Sürekli tetikteyim artık ne uykumdan bişe anlıyorum ne günüm verimli geçiyo.Annesi çok şımartmış çocuk bizi uyutmuyo bas bas bağırıyo annesi evde iş yapıyo. ne kolay böyle çocuk büyütmek ya. valla çocuktan soğudum bu yaşta.Biz böyle değildik daha çok küçükken öğrendik insanları rahatsız etmemeyi.Annem annesiyle muhattap olamadı oluncak gibi değil çünkü çocuğun yannına gitti "bak o odada abla ders çalışıyo sen bağırınca rahatsız oluyo.sen bağırmamaya söz ver ben de sana her hafta çikolata alayım" dedi. başta tamam dedi sonra yine başladı.çocuk nihayetinde diyip işi tatlılıkla halletmeye çalştık ama yok :S aile anlaşılabilecek türden insanlar değil. bi de onun arsızlığını gören diğer çocklar da cama çıkıp bağırmaya başlıyo allahım mübarek ramazan da duy sesimi başka bişe istemiyorum:S

ben polis memuruyum budurumda polis çağırman daha uygun olur. hem polise ulaşmak daha kolay (155) ve daha çabuk gelirler gürültüyü ispatlamak açısından.ispatlayamasanda polisi kapısında görürse caydırıcı etki daha çok olur.

Sıkılmıyo mu bu bebeler yaa her Allahın günü bağır bağır bağır... bütün gün nasıl bağırabilir anlamadım.

ne anneler var ya..

çal kapılarını sustursun çocuğunu yaa? ne münasebet..
olmadı polis arkadaşın dediği gibi çağır polisi o an, en basiti dediği gibi caydırıcı olur

ya şu çocuklarıyla ilgilenmeyen annelere deli oluyorum yaa,nasıl bi insanın rahatsız olmasına göz yumuyorlar anlayamıyorum,en iyisi arkadaşın dediği gibi zabıtaya bi bildirin bakalım sonuç ne olacak...
allah yardımcınız olsun valla zor iş...

doğurmakla iş bitiyor sanıyolar galiba ben de anlamıyorm bizim annelerimiz çok aptalmış heralde bunlara bakınca!! polis arkadaşa bi sorum olucak pollis uyarıyo diyelim yapmaya devam ediyo sonrasında noluyo yine mi çağırıyorum polisi?

Belediyelerin yardım masaları da galiba ilgileniyormuş ,153 tü sanırım numarası ,bulunduğunuz ilçenin belediyesini arayıp fikir edinin isterseniz,yardımcı oluyorlar .

Ay ben hakikaten bi çocuk en fazla ne kadar süre bağırabilir ona takıldım kaldım şimdi, bi de ne diye bağırıyo.. öyle boş boş aaaaaaaaaaaaaaa mı diyo.. yoksa ne diyo?

aynen öyle boş boş bağırıyo aklına bi kelime geliyo onu uzatıyo da uzatıyo sürekli tekrarlıyo dedeeeee diye bağırıyo abiii diye bağırıyo ama birine seslenmiyo sırf bağırmak için :S:S

her seferinde çağırırsın, zaten polis yada zabıtadan artık kimi çağırırsanız,bikez geldiği evi unutmaz ikincisinde tepkileri daha büyük olur daha iyi ikaz ederler ve kabahat tekrarlandıkça para cezasıda artar. kolay gelsin...

Kendini iyi tutmussun.
Ben heralde annelerini coktan yolmustum sanırım.
O ne ya ne terbiyesizliktir.
Polis cagırın laftan anlamaz böyle kör cahil insanlar.
Çocuguna sahip cıkamıyor kadına bak hele.

çok saolun...

kızlar öyle işte bakalım bu sabah tetikteyim duyduğum an arıycam polisi merakla bekliyorum nolacağını..polisi aramaya çekiniyodum memlekette o kadar dert var bnmkisiyle mi uğraşacaklar diye düşünüyodum üzülüyodum ama sizlerden aldığım destek ve gazla aramaya cesaretim geldi saolun çokçok:)

ya bide insanın derdi kendinden kaynaklanınca bi şekilde sorumlu sen olduğun için üzülüyosn ediyosun bi şekilde çözüyosun ama işte sorun böyle senin dışındaysa ve çözümsüz kalıyosan delirmeye kadar yolu oluyo yani tekrardan çok saolun yarın yazmaya çalışıcam ne olup bittiğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…