• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur akıl verin :((((

Yani artık oynamıyor mu? Evdeki tüm finansal kontrolü size mi bıraktı? Pişman mı?

çok pişman ..ben konuyu açtıkça nolur konuşma artık napiyim pişmanım kendimi mi öldüreyim diyor..kontrol bende maaşlar bende toplanıyo diyebiliriz..kendi harçlığını alıp gerisini ben hallediyorum..

Siz ona ikinci bir şans verdiniz ama hala kafanıza takılan sorularınız var galiba? Güvenemiyor musunuz? tekrar olur mu diye düşünüyorsunuz?

Siz ona ikinci bir şans verdiniz ama hala kafanıza takılan sorularınız var galiba? Güvenemiyor musunuz? tekrar olur mu diye düşünüyorsunuz?

kesinlikle öyle düşünüyorum..güvenmiyorum artık haliyle saygı da yok. ama devam etmesi ZORUNLU bi evlilik var ortada:((ve kayıplarıma takmış durumdaıyım çok fena çünkü beraber almıştık herşeyi...

Gideni geri getirmek mümkün değil. En azından sağlığınız yerinde ve çalışıp kazanarak telafi edebilirsiniz. Daha fazla düşünüp kendini üzme. Bir kaza olabilirdi bu para sizden çıkardı. Bak kaç yıl önce bu gün insanlar bir gecede evini kaybetti üstelik içinde sevdikleriyle... Önemli olan cana birşey olmasın...

Madem ona ikinci bir şans verdiniz aklınızdan kötü düşünceleri çıkarın ve bu ikinci şansın lafta kalmamasını sağlayın. Nefret duymadan kin yapmadan ama kontrolü de elden bırakmadan. Şimdi madem bütün para girişi sizde, siz de kalan tüm parayı kendi adınıza iki hesap yaparak bankaya yatırın. Bir hesaptan eşinizin haberi olsun diğerinden olmasın... Bu biraz sinsiliğe giriyor ama siz en azından ona karşı güveninizi tam olarak geri kazanana kadar böyle yapın. Bir süre hatta bir kaç yıl böyle devam edin bu arada hem giden paranız hem de kaybolan güveniniz geri gelmiş olacaktır.

ağzınıza sağlık..

burdan nutuk atmakla olmuyo farkındayım canım ama acilen kurtar kendinide kzınıda kumar borcunuda ıspatlaman senin için iyi olur. sen geçmişinden bugüne kaybettiklerine hayıflanıyosun ama bu adamla devam edersen daha nekadar kaybın olur onuda allah bilir.

50 bin yatırdığına göre gercekten kumarbaz olmus kocan düzelmesi zor bunları cekmek zorunda değilsin sen calısıyorsun demek ki kendi ayaklarının üzerinde duran bir bayansın zaten esin zarar veriyor sana yarar değil gayret sen cocuğunla birlikte gecinebilirsin ama esinin düzelmesi icin önce mücadele et hemen yuva yıkmamalı

asel sen daha öncede bununla ilgili konu açmışmıydın eşimi affettim ama soğudum ama eşim çok iyi bir insan oldu falan diye. ben şimdi adama okadar saydırdım ama sonlarını okuyunca adamında işman olduğunu okudum madem şans verdin güveneceksin tedbiride bırakmayacaksın

asel sen daha öncede bununla ilgili konu açmışmıydın eşimi affettim ama soğudum ama eşim çok iyi bir insan oldu falan diye. ben şimdi adama okadar saydırdım ama sonlarını okuyunca adamında işman olduğunu okudum madem şans verdin güveneceksin tedbiride bırakmayacaksın

hayır ilk defa açıyorum maalesef:(((

Back
X