- 23 Nisan 2021
- 2.373
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.952
- 73
Ters düşünüyorsunuz.Aminn ama nebiliyim.hani aramizda bir duygusallik birsey olsa belki daha farkli olur boyle uzaklastikca uzaklasiyoruz
Cinselliği aramamasi çok normal değil miKızlar merhaba eşim bundan aylar önce telefonunu benden surekli gizliyordu ve şifreliydi bi gün konuyu actım sacmalama falan filan demeye basladi tavir yaptim biraz ama sonra baristik tabi bu seferde sifresini bildigim icin instagram hesabini eve gelince siliyor giderken tekrar aciyordu bu hal hareketleri beni çok işkillendir bisey yakalamadim msj vs siliyordu anladigim kadariyla birsey gorunmuyor ama seri begeni yaptigi bi kadin vardi bunun icinde ayri bi kavga tabi üstu kapatildi sayfasini arada kontrol ediyorum fotograflari paylastigi bi sayfasi var herkese istek atiyor yabanci turk karisik ozellikle fotograflarin altina benim yorum yapmami istemiyor ama baskalarinin yorumlarini begeniyor
Bak şimdi hem barışmak istiyorsun hem hala onun da suçu var diyorsun
Suçlayıcı dili bırakıp önce kendindeki hataları düzeltebilmelisin
İki ay olmuş böyle giderse boşanırsın da sonra adım atmadığına pişman olursun
Önceden aldatmadiysa da eşin bu süreç uzadıkça nasıl olsa kafamda bitirdim deyip bu sefer bu konuda da niyeti bozarsa dönülmez yollara girersiniz
Bardak yastık fırlatman boşanalım diye mesaj atman hem şiddet meyilin olduğunu hem de kriz yönetimindd iyi olmadığını gösteriyor
Birşey kaybetmezsin araştır ve hemen terapiye başla online terapiler var
Evde oturup ahlanip vahlanmak bişey getirmez sana bı bakmışsın annenin evinde ah vah ederken bulursun kendini
Ağır olmamıştır yazdıklarım umarım senin çok üzüldüğünü görünce dost acı söyler babında yazyik
SoylediklariniAnlamadım oğlunuz mu var kızınız moglum yok kizim var
Soylediklerinizde haklisiniz ofke kontrolum yok esim benden daha sakin bu konuda bu surecte zaten hatalarimin farkina vardim.fazla naskici yersiz evhamlarimi vesveselerimi gordum terapide almak istiyorum acikcasi birinim destegi olmadan atlatmam zor ama esimle daha once birkere kinusmustum zaten tekrar ayni durumu yasamaktan korkuyorum ilk zamanlar ofkesi gecmememisti gerci suan biraz daha iyi once sofraya oturmuyor yaotigimi yemiyordu suan daha iyi ama gidio konjsamiyorum ayni kizginligi devam ediyor gururunu tekrar kirarsa diye gidemiyorumBak şimdi hem barışmak istiyorsun hem hala onun da suçu var diyorsun
Suçlayıcı dili bırakıp önce kendindeki hataları düzeltebilmelisin
İki ay olmuş böyle giderse boşanırsın da sonra adım atmadığına pişman olursun
Önceden aldatmadiysa da eşin bu süreç uzadıkça nasıl olsa kafamda bitirdim deyip bu sefer bu konuda da niyeti bozarsa dönülmez yollara girersiniz
Bardak yastık fırlatman boşanalım diye mesaj atman hem şiddet meyilin olduğunu hem de kriz yönetimindd iyi olmadığını gösteriyor
Birşey kaybetmezsin araştır ve hemen terapiye başla online terapiler var
Evde oturup ahlanip vahlanmak bişey getirmez sana bı bakmışsın annenin evinde ah vah ederken bulursun kendini
Ağır olmamıştır yazdıklarım umarım senin çok üzüldüğünü görünce dost acı söyler babında yazdım
Yani bu sorunu cozmustuk 2yil olacak neredeyse suan yasanmis birsey degil ondan sonra telefonlalrini asla gizlemedi bu surectede sifresi felan hic degismedi hani fiili olarak bir aldatma gormedim gorsem ceker giderim ugrasmam bukadarCinselliği aramamasi çok normal değil mi
Teklif ettim ondan sonra ayirdi yataklari zaten duruyor valla benim içim.içimi yiyor boyle nereye kadar neolacak sonumuz diye o duruyorsiz yanlis hatirlamiyorsam esinize bir seyler firlatmistiniz. affetmek istemeyebilir. bu durumda bosanmayi teklif edin cunku barismiyorsa daha ne kadar ayni evde kus kalacaksiniz?
Bunu hissetmek bile kadın için yeterli olması gerekiyor aslında "bence".. fiile çokta gerek yok kendi fikrim tabiki .ben benimle konuşmayan erkekle en fazla 2 gün zor dururdum heralde aynı evde siz nasıl dayaniyorsun anlamadım.Yani bu sorunu cozmustuk 2yil olacak neredeyse suan yasanmis birsey degil ondan sonra telefonlalrini asla gizlemedi bu surectede sifresi felan hic degismedi hani fiili olarak bir aldatma gormedim gorsem ceker giderim ugrasmam bukadar
O zaman bugün buraya eşimle konuştum terapiye gideceğim yazdığını görelim lütfenSoylediklarini
Soylediklerinizde haklisiniz ofke kontrolum yok esim benden daha sakin bu konuda bu surecte zaten hatalarimin farkina vardim.fazla naskici yersiz evhamlarimi vesveselerimi gordum terapide almak istiyorum acikcasi birinim destegi olmadan atlatmam zor ama esimle daha once birkere kinusmustum zaten tekrar ayni durumu yasamaktan korkuyorum ilk zamanlar ofkesi gecmememisti gerci suan biraz daha iyi once sofraya oturmuyor yaotigimi yemiyordu suan daha iyi ama gidio konjsamiyorum ayni kizginligi devam ediyor gururunu tekrar kirarsa diye gidemiyorum
Adamın yerinde olsam 5 dakka durmam valla yine iyi duruyor o evdeDaha once de paylasmistim.sıkmak.istemedim.aslinda kimseyi sin 2 aydir b7 kinu icin aciyorum zaten2 ay once tartistik esimle konu o hafta biraz ilgisiz olmasi iş yogunlugundan di sanirim sonrasinda eve gec gelmisti yanlis anlamisim işe gitmis ama genede haber verebilirdi vermem sebebi o gun konusmuyordun demek oldu bende buna bagirip cagirdim biraz itamli konustum neredeydin felan diye ofkemi kontol edemedim bardak felan kirdim biraz bunalttim farkindayim ama budenli sogutacak birsey de yapmadigimindusunuyorum
Burada bir üye “kocam evi dağıttı, üzerime eşyaları fırlattı” dese herkes istisnasız boşan der.Evet affetmiyor da tekra konusmayi dusunuyirum ama bilmiyorum boyle gidwrse sonuc o olacak gibi zaten boyle daha cok aci cekiyorum ayni evinicinde yokmusum gibi davraniyor
Hemde cok zor inanın içim içimi yiyor neolacak diyebu durumda aynı evde yaşamak çok zor olmalı ya tekrar konuşun yada boşanmayı teklif edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?