Nolur bana akıl verin bunaldım

Cinselliği aramamasi çok normal değil mi

Anlamadım oğlunuz mu var kızınız moglum yok kizim var
Soylediklarini
Soylediklerinizde haklisiniz ofke kontrolum yok esim benden daha sakin bu konuda bu surecte zaten hatalarimin farkina vardim.fazla naskici yersiz evhamlarimi vesveselerimi gordum terapide almak istiyorum acikcasi birinim destegi olmadan atlatmam zor ama esimle daha once birkere kinusmustum zaten tekrar ayni durumu yasamaktan korkuyorum ilk zamanlar ofkesi gecmememisti gerci suan biraz daha iyi once sofraya oturmuyor yaotigimi yemiyordu suan daha iyi ama gidio konjsamiyorum ayni kizginligi devam ediyor gururunu tekrar kirarsa diye gidemiyorum

Cinselliği aramamasi çok normal değil mi
Yani bu sorunu cozmustuk 2yil olacak neredeyse suan yasanmis birsey degil ondan sonra telefonlalrini asla gizlemedi bu surectede sifresi felan hic degismedi hani fiili olarak bir aldatma gormedim gorsem ceker giderim ugrasmam bukadar

siz yanlis hatirlamiyorsam esinize bir seyler firlatmistiniz. affetmek istemeyebilir. bu durumda bosanmayi teklif edin cunku barismiyorsa daha ne kadar ayni evde kus kalacaksiniz?
Teklif ettim ondan sonra ayirdi yataklari zaten duruyor valla benim içim.içimi yiyor boyle nereye kadar neolacak sonumuz diye o duruyor

Yani bu sorunu cozmustuk 2yil olacak neredeyse suan yasanmis birsey degil ondan sonra telefonlalrini asla gizlemedi bu surectede sifresi felan hic degismedi hani fiili olarak bir aldatma gormedim gorsem ceker giderim ugrasmam bukadar
Bunu hissetmek bile kadın için yeterli olması gerekiyor aslında "bence".. fiile çokta gerek yok kendi fikrim tabiki .ben benimle konuşmayan erkekle en fazla 2 gün zor dururdum heralde aynı evde siz nasıl dayaniyorsun anlamadım.

O zaman bugün buraya eşimle konuştum terapiye gideceğim yazdığını görelim lütfen

Siz su yere tepsi firlatan misiniz?
Artik konusma zamani gelmemis mi sizce? Odasina girin, biraz konusalim mi deyin. Sakin olun. Bu sekilde olmayacagini, küslüğün yipratici oldugunu bu yuzden bir karar vermeniz gerektigini soyleyin. Bu evlilik bu sekilde mi surecek yoksa bitirelim mi? diye sorun. O ben kafamda bitirdim derse o zaman simdi kim gidecek bu evden, ne olacak, esyalar herseyi konusalim. Anlasmali mi ayrilalim cekismeli mi bunlari konusalim deyin.

Adamın yerinde olsam 5 dakka durmam valla yine iyi duruyor o evde
Bardak falan kırmak ne arkadaşım ?
Biraz kendinize gelin ya
Ufacık birşeyi büyüten bir tipisiniz belli
Ömür törpüsü resmen kusura bakma
Eşin senin oyuncağın mı?

Evet affetmiyor da tekra konusmayi dusunuyirum ama bilmiyorum boyle gidwrse sonuc o olacak gibi zaten boyle daha cok aci cekiyorum ayni evinicinde yokmusum gibi davraniyor
Burada bir üye “kocam evi dağıttı, üzerime eşyaları fırlattı” dese herkes istisnasız boşan der.

Bu eski konunuzu bilmiyordum, yazılan mesajlardan gördüm. Kocanızın uzaklaşması çok normal, 1 aydır yanaşmayan adam da kolay kolay barışmaya düzelmeye yanaşmaz.

Ayrıca şiddet uygulayan birine karşı cinsel çekim hissetmek de normal olmazdı. Adam gayet sağlıklı ve doğru davranıyor bana göre. Sadece boşanmaması enteresan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…