• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bana akıl verin

1okaliptus

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
464
467
18
31
Merhaba,
Allahın belası cins bi yerde çalışıyorum. Her bir kuruşuna muhtaç olmasam 1 dk durmam öyle pislik bi yer. Finans şirketi sözde ama bakkal dükkanından farkı yok. Farklı bi pozisyon için İk ile görüşüp ekipler birleşince mecburiyetten ve tecrübem olmamasına rağmen Koca şirketin hazine işlemlerini ben ve yönetmenim yapıyorduk şimdi kendisi çocukları ile ilgilenme kararı alınca işten ayrılmaya karar verdi. Açıkçası onun zamanında yok yapamam dediği her görev kalanlara yıkılmış durumda kaldıki şuan henüz 1.senem ve teknik bilgilerden ziyade ezberi işlem yapabiliyorum. Oturup anlat deseniz mantığını anlatamayabilirim. Müdür ile görüştüm tecrübeli birisine ihtiyaç duyduğumu ve 1 senelik süre zarfında profesyonel bi eğitim almadığımı ancak iş yoğunluğu arasında 5-10 dakikalık eğitimler aldığımı ilettim. Destek olursun o zaman diğer arkadaşlara paylaştırıyorum dedi kimsenin hiç bir bilgisi yok eğitim almadılar almakta istemiyorlar açıkçası. bugun gelen maillerin hiç birine bakılmadı dönüş yapılmadı doğal olarak nasıl olacak hiç bir bilgim yok lütfen beni mantıklı şekilde yönlendirir misiniz

Pek fikrim yok. Siz kendi çabanızla eğitim alamaz mısınız? Online olarak vs yardımcı olabilecek araçlar bulabilirsiniz belki.
1 sene boyunca hepsi kendi çabamla oldu zaten. Ama artık fazlasını kaldıracak gücüm kalmadı. Bu bölümde devam etmek istemediğimi farklı bi yerde değerlendirilmek istediğimi belirttim ama tabiki olumlu bakılmadı

Siz zaten gerekeni konuşmuşsunuz yetkiliyle. Bundan sonra gözünüzü kapatıp işe atılın gitsin. Yanlış yaparsanız sorumluluk sizin değil önceden uyarmışsınız. Başarırsanız da terfi alırsınız işte ne güzel.

Back
X