Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimseye değil de annenize şaşırdım ,ama daha iyi olmuş boyle davranması insan yalnız kalinca daha rahat karar veriyor,zor bi süreç olacaktır ama bittiginde cok güçlü olacaksinizYarin izin almayi düşünüyorum.ama gidicem mecbur sabah.gerçekten inanamiyorum hayatima antamiyorum da doğru dürüst.sanki en dipteyim.herkes kin kusuyor.
Gercekten olabilcek miyim.suan kızımı uyuttum.ağliyarak her yazdığınızı okuyorum.kimseye değil de annenize şaşırdım ,ama daha iyi olmuş boyle davranması insan yalnız kalinca daha rahat karar veriyor,zor bi süreç olacaktır ama bittiginde cok güçlü olacaksiniz
Kızınız kaç yaşındaydıGercekten olabilcek miyim.suan kızımı uyuttum.ağliyarak her yazdığınızı okuyorum.
3 yasindaKızınız kaç yaşındaydı
ailem boşan diyor yazmışsınız şimdi neden istemiyor diye belirttiniz.Bosanmk cok istiyorum inanin.en ufak kawgada kin kusuyor.onca sey yapmasina ragmen.cunku pasif kaldm.yawrum dedim.annm soyle dio millet neler cekio.ben neler cektim.cek dio.kndni bi sewdremedin.ewe gelsen bna da hayati zehir edecksn.cocuk bela ediosn dio
Evet yapilanlar ortada adam hakli gibi herseferinde yok sayiyor bizi bu gece de gelmedi.annm genelde hep birakman lazimdi kosa kosa gittin diyor.is coddiye binince bu tavirlarda bi anlasam neden bana eziyet ediyor.hatta beddua ediyor.kendini düşünüyor sanırım.calisiyorum çok şükür ama manevi desteğim yok.belki yarin dava açar eve bile gelmedigine göre.beni böle cesaretsiz yapan annem.herseferinde onun yüzünden geri adım attim.ailem boşan diyor yazmışsınız şimdi neden istemiyor diye belirttiniz.
kafam karıştı.
eşinizle boşanma şartlarını mahkemede avukatınız yada siz belirtirsiniz şart degil masa da oturup konuşmak.
çocuk için nafaka alın anneniz bakmasa da kreşe verirsiniz eşyaların hakkınız olanını alıp küçük bir evde yeni bir hayat kurabilirsiniz çalıştıgınızı söylemiştiniz
Çünkü gerçekten güçsüz hissediyorum.kızım çok zor bir çocuk nasil aşarız bilmiyorum.en kötüsü isler buraya gelene kadar hergün bosanman lazmdi diyen annemin tavirlari.bi yandan o şahıs heryerden engellemiş.napıcagını kestiremiyorum.bi yandan aile baskisi.çok zor durumdayim.Hanımefendi nasılını bırakın yani olmuş bitmiş şey nasıl oldu neden oldu demek hic bir fayda sağlamaz hayatımıza..
Olan bu. Bu olanla napacaginiza bakin.
Hemen bugün o dilekçeyi verin .
Bu hafta bie kreş veya bakıcı bulun . Hatta bence hafif bir birikim bile varsa 3 5 eşyanızı toplayıp o evden ayrılın .
Sizi tutan nedir ?
Neden bu kadar güçsüz gibi davranıyorsunuz?
Kusura bakmayin telden yaziyorum kizimla ilgileniyorum biryandan.daha düzgün yazmaya calisicam.
Ote yandan evet haykiriyor.ama birsekilde normale döndüğumuzde dünyanin en mutlu insani gibi takılıyor.taaakii isine gelmeyen birsey diyene kadar.ac dawani demesini anlamiyorum.ben sartlarimi kabul ederse zaten bosanma taraftariyim.ama onu da bnden bekliyor.[/QUOTE. daha ne şartı ablacım boşanınca en fazla iki ay laf eder ailen daha sonra onlar da kıyamaz sana ve çocuğuna birazda kulaklarını kaparsın laflara zaman içinde alışırlar
Güçsüzlük hissini yaratan sizsiniz .Çünkü gerçekten güçsüz hissediyorum.kızım çok zor bir çocuk nasil aşarız bilmiyorum.en kötüsü isler buraya gelene kadar hergün bosanman lazmdi diyen annemin tavirlari.bi yandan o şahıs heryerden engellemiş.napıcagını kestiremiyorum.bi yandan aile baskisi.çok zor durumdayim.
neden düzgün bir Türkçe ile yazmıyorsunuzArkadaslar 4 yillik evliyim.3 yasinda bir kizm var iyi bir isim var.esimle tanisma nisan hepsi bir sene icinde oldu.daha ewlilige alisamadan cocuk sahibi oldduk.tabi ben cok guvenerek sewerek ewlendigim icin bir an tereddut etmedim.yalniz esim o kadar degistikii.gercek yuzunu gordgmdeki saskinligm hala uzerimde.hep daha kotuye gidiyor hersey.beni oyle cikmazlara soktu ki.hayattan hic zewk almiyorum.cocgma annm bakiyordu.alti aylik biraktim ise grri dondüm.ama sorunlar artarak sewiyesz bir sekilde devam etti.evlenirkn ailesinin bir katkisi olmadi.ve bunu esim belirtti katkilari olmicak ama asla karsmazlar da sana cok iyi insanlar vs.bnde sewdm 2 gorumcem bir kaynim var.ama ailme ole saygisizliklar yapyi ki.zamnla aile dusmani oldk ikimizde.cunku onu doldrip ustume saldilar.en cok da annme yaptiklari felaket.evimizdn annmi kovmus ben isteykn.sonra ozur dilemis.tam bunu sindremezkn uine bir kawgada ki el kaldrmisti bna.babamla kardedim geldi.ailm cok naiftir.ozellikle babam.ara bilmaya gelmisti.kixinixi bosicam vs derkn bir anda polisi aradi saka sandik.o derece sasrdk.polis gelnce onlarla cikti gitti.meger sikayrtci olmus.akabnde gece gelip babasi ve ksrdediyle ewi bosaltti herseyini aldi kiximiz uysndi ona bile aldrs etmedi.hersehini aldi ve gitti.daha oncede 4 gun yine gtmsti .ama esyslari duruyordu.o sokla camdan bakakaldm.ama salak gbi adim attim.cocgmz icin.sonra birseyler duzelmedi ama durulmustu.artk her tartsmada daha hadsz di.kaynnanmlar bakofu cocgma.yine durmadi.bu sefer yine bi kawgada bnmle konusmadsn cekti gitti.ben de oraya gttim cnku annesi buraya da gelmdi diordu telde.annm bize ugramsti kawgadan haberi yok cocgu ona biraktm oraya gtm baktm orda.bna saldrmaya kalkti.nnde bagrdm tabi.neyse bu cikti ordan beni sakinlestrmye calisiolardi.meger ewe gelip annmi zorla ewden cikarms.ite kaka ustelik.ve ben bu insanla yine dwam ettim.cunku sana iyiyse bizi boswer diyordu ailm.ama bu olaylari unutamadm.nefretim hep artti.smdi en ufak birseyde ustme gelip ewden cikior.bosanmk istiorm dawayi sen ac diyor.o kadar sey yasadmki ozet geciyorum.ve bu yine kawga srasnda mutsz oldnu soyluor.ve en acisi ailm bosanmami istiyor.ama bna o kadar saydriyorki annm.hep suclu bnmisim gbi.arkamda gbiler ama canimi cok acitiolar.cok caresz hissediyorum.resmen eriyip bitiorm.kizim canm kizim.onunda psikolojisi mahvoldu.artik kararliym.gerci ben hep kararliydm.ama hep alttan aldrildim.artik kurtulmk istiyorum ama nnasil.bni insan yerine koyup bosanma konusmasi bile yapmiyor.bole druorz.napicm bilmiorum.hep millete rezil ettin dio annm.cocgn sormlulugunu istemiyor.olan bna oldu diyor.diyor da diyor.Allah askina ben cok careszm gercktn cok yanlis bi ewlilik ama psikolojm botti.kndmi bile ofade edemiyorum özur dilerim hepinizden.nolur bna da bisiler diyin.icimdeki acidan ne yiyebiliorm ne dusunebiliyorum
Kusura bakmayin telden yaziyorum kizimla ilgileniyorum biryandan.daha düzgün yazmaya calisicam.
Ote yandan evet haykiriyor.ama birsekilde normale döndüğumuzde dünyanin en mutlu insani gibi takılıyor.taaakii isine gelmeyen birsey diyene kadar.ac dawani demesini anlamiyorum.ben sartlarimi kabul ederse zaten bosanma taraftariyim.ama onu da bnden bekliyor.
Bosanmak istiyorum aslnda uzun zamandir.ama psikolojik olarak birtürlü hazır hissedemedim.kılıf aramıyorum.ama karşımdaki insan çok garip biri.naptığı belli değil.sevgilisinden ayrılıyormuş gibi taķılıyor.benim kazancım ondan fazla.tek derdinin bu olduğu iyice ortaya çıkti.cocuguma bez alıcaktm kartini iptal etmis.ek kartti.benimkini kapatmistik.cok komik degil mi.ve basip gidiyor muallakta kaliyoruz.Güçsüzlük hissini yaratan sizsiniz .
Anneninizi boşverin . Adamda sizi her yerden engellemiş naparsan yap umrumda değil demek bu hic bir şey yapmayacak yani .
Kızınıza kocanız mi bakıyordu da o olmayınca zor olacak .
Kusura bakmayın siz boşanmak istemiyorsunuz tek derdiniz bu. Kılıf arıyorsunuz kolay gelsin size.
Hanımefendi boşanmaya hazır hissetmeniz icin hala ne yapılması gerekiyor?O is
Bosanmak istiyorum aslnda uzun zamandir.ama psikolojik olarak birtürlü hazır hissedemedim.kılıf aramıyorum.ama karşımdaki insan çok garip biri.naptığı belli değil.sevgilisinden ayrılıyormuş gibi taķılıyor.benim kazancım ondan fazla.tek derdinin bu olduğu iyice ortaya çıkti.cocuguma bez alıcaktm kartini iptal etmis.ek kartti.benimkini kapatmistik.cok komik degil mi.ve basip gidiyor muallakta kaliyoruz.