- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Last Romance
Bipolar bozukluk var sankiEvet. Şizofren ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bipolar bozukluk var sankiEvet. Şizofren ya
Ne biliyim ya değişik..Bipolar bozukluk var sanki
Çok dogru tespitKızlar boşuna tehsisi koymayin adam başlı başına karaktersiz ya
Çok dogru tespit
AmiiiiinnnnAllah yardımcın olsun.
Veririm. Şimdi son toparlanmamı yaptım.. Allahın izni ile yarın kurtulucam...Valla aklım sende kaldı yediğim iki lokma boğazıma dizildi keşke elimden birşey gelseydi her yerden tıkamışlarSeninki boşanma olmayacak sen esaretinden kurtulacaksın ve kimse ne psikolojik ne fiziksel şiddet uygulayabilecek .Haber ver bize de mutlaka .
Kırarım umurumda olmaz.Lütfen dikkat et. Gerekirse 2 gün aç kal ama şu pisliklerden kurtul huzura kavuş.
Sabah sen gitme diye kapıyı falan kilitlemezler dimi.?
Amiiin allah razı olsun. Kendi akrabalarıyla bile anlaşamadıkları için buraya tasınmıslar yani ne beklenir ki baska.Konularını baştan sona az önce okudum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah yarın kurtul o evden arkana bile bakma kendini de hırpalama ne hayller kurdum böyle oldu diye. Senin kv’de de eş olacak insan müsvetteside çiğ süt emmişler. İnsanlık namına nasiplerini almamışlar. Yazık.. bir gün ölecekler ve cenazelerine belkide kimse gitmek istemeyecek. Allah sorsun hesabını.
Beddua sevmem ama yaşattıklarını yaşamadan ölmesin ikiside.
Dualarım seninle olucak. Bol şans diliyorum. Allah yardımcın olsun.
Amiiiinnn inşallahhhAllah yardimciniz olsun. Inşallah ilerideki hayatınız cok daha iyi olur