Nolur Bana Dua Eder Misiniz?

Valla aklım sende kaldı yediğim iki lokma boğazıma dizildi keşke elimden birşey gelseydi her yerden tıkamışlar:(Seninki boşanma olmayacak sen esaretinden kurtulacaksın ve kimse ne psikolojik ne fiziksel şiddet uygulayabilecek .Haber ver bize de mutlaka .

Valla aklım sende kaldı yediğim iki lokma boğazıma dizildi keşke elimden birşey gelseydi her yerden tıkamışlar:KK43:Seninki boşanma olmayacak sen esaretinden kurtulacaksın ve kimse ne psikolojik ne fiziksel şiddet uygulayabilecek .Haber ver bize de mutlaka .
Veririm. Şimdi son toparlanmamı yaptım.. Allahın izni ile yarın kurtulucam... :KK42:

Lütfen dikkat et. Gerekirse 2 gün aç kal ama şu pisliklerden kurtul huzura kavuş.
Sabah sen gitme diye kapıyı falan kilitlemezler dimi.?

Konularını baştan sona az önce okudum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah yarın kurtul o evden arkana bile bakma kendini de hırpalama ne hayller kurdum böyle oldu diye. Senin kv’de de eş olacak insan müsvetteside çiğ süt emmişler. İnsanlık namına nasiplerini almamışlar. Yazık.. bir gün ölecekler ve cenazelerine belkide kimse gitmek istemeyecek. Allah sorsun hesabını.
Beddua sevmem ama yaşattıklarını yaşamadan ölmesin ikiside.
Dualarım seninle olucak. Bol şans diliyorum. Allah yardımcın olsun.

Konularını baştan sona az önce okudum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah yarın kurtul o evden arkana bile bakma kendini de hırpalama ne hayller kurdum böyle oldu diye. Senin kv’de de eş olacak insan müsvetteside çiğ süt emmişler. İnsanlık namına nasiplerini almamışlar. Yazık.. bir gün ölecekler ve cenazelerine belkide kimse gitmek istemeyecek. Allah sorsun hesabını.
Beddua sevmem ama yaşattıklarını yaşamadan ölmesin ikiside.
Dualarım seninle olucak. Bol şans diliyorum. Allah yardımcın olsun.
Amiiin allah razı olsun. Kendi akrabalarıyla bile anlaşamadıkları için buraya tasınmıslar yani ne beklenir ki baska.

Kadın olmak bunun için zor işte. Dusersin bi kötüye curur gidersin derler. Cesaret edip bosanabilenler hayatında bazı şeyler iyi yönde gider ama hep bi zorluk var. Bide küçük yerde yasiyosan dedikodu bitmez. Ama böyle bi herifle kesinlikle evli kalinmaz. Sonrasında barışmak istiyorum bidaha bole bisi olmuycak don falan derse kesinlikle dönmeyin. Çocuğunuz da yokmuş şükür ki. Nerde olsa kendinize bakarsınız bi kisisiniz sonuçta. Aileniz de yaninizdaysa amcaniza ne o mu cekiyo cektiklerinizi.

Back
X