• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur Bana Dua Edin Lutfen

brokensmile7

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
537
27
18
35
İstanbul
Osym puanlari acikladi ama bakamadim hala elim ayagim titriyo cok kotuyum sinavlarim cok iyi gecmedi cok korkuyorum seneye bidaha hazirlanamamda ve herkesin beklentileri cok buyuk daha aciklanali kac saat oldu herkes ariyo soruyo allahim ne zor biseymis bu nolursunuz dua edin benim icin cok korkuyorum kotu gelirse mahvolurum ya beni tanimiyosunuz ama sizden bi dua istiyorum nolur beni geri cevirmeyin

Edit: bayanlar baktim puanima fena değil 35-45 binler arasinda puanlarim

Son düzenleme:
insallah hayirli sonuclar alirsin,
bak bence, ne kadar erken o kadar iyi :)

Osym puanlari acikladi ama bakamadim hala elim ayagim titriyo cok kotuyum sinavlarim cok iyi gecmedi cok korkuyorum seneye bidaha hazirlanamamda ve herkesin beklentileri cok buyuk daha aciklanali kac saat oldu herkes ariyo soruyo allahim ne zor biseymis bu nolursunuz dua edin benim icin cok korkuyorum kotu gelirse mahvolurum ya beni tanimiyosunuz ama sizden bi dua istiyorum nolur beni geri cevirmeyin

canım benim ilk önce sakin ol korkunun ecele faydası yok bu satten sonra olan olmuştur korkun da cesaretinde değiştiremez bunu. Sen çalışmışsındır elincen geleni yapmışsındır herkes için zordur sadece senin için değil fazla üüzme kendini hakkında hayırlısı olsun

canım benim ilk önce sakin ol korkunun ecele faydası yok bu satten sonra olan olmuştur korkun da cesaretinde değiştiremez bunu. Sen çalışmışsındır elincen geleni yapmışsındır herkes için zordur sadece senin için değil fazla üüzme kendini hakkında hayırlısı olsun

Gercekten calistim cok calismadim hatta cok az calistim ama hayatinda hic masa basina oturup ders calismamis birine gore gayet iyiydim en azindan, buna ragmen basarili bi çocuk oldum oyuzden benden simdi hep hukuk bekliyolar yani yuksek bolumler ama cok kotu gecti sinavlarim nasil soylycem sonucu hic bilmiyorum. Cok tesekkur ederim dualariniz için, amin hayırlısı olsun insallah

Cok tesekkur ederim baktiktan sonra yazicam buraya insallah aglayarak degil gulerek yazarim

İnşallah yalnız her işte hayır vardır unutmayın
Belki puanınızın yettıgı ama sevmedıgınız bır bölümü okuyup ılerıde basarısız ya da mutsuz olacaksınız
Belki seneye gırıp hayatınızın en dogru kararını vereceksınız
Kazansanız da kaybetsnız de uzulmeyın

Duygularınızı cok ıyı anlıyorum suanda ne olursa olsun. Bır yere gırmek onemlı olan
Benım sımdıkı aklım olsa hayatta ılk sene kazanmaya bu kadar takılmazdım
Gonlunuze göre olsun ınsallah
Bklıyorum

İnşallah yalnız her işte hayır vardır unutmayın
Belki puanınızın yettıgı ama sevmedıgınız bır bölümü okuyup ılerıde basarısız ya da mutsuz olacaksınız
Belki seneye gırıp hayatınızın en dogru kararını vereceksınız
Kazansanız da kaybetsnız de uzulmeyın

Duygularınızı cok ıyı anlıyorum suanda ne olursa olsun. Bır yere gırmek onemlı olan
Benım sımdıkı aklım olsa hayatta ılk sene kazanmaya bu kadar takılmazdım
Gonlunuze göre olsun ınsallah
Bklıyorum
ama bi sene de az degil koca emek sifirlaniyo herseye bastan basliyosunuz ve seneyeki sinavin guzel olacagina dair garanti yok ve gercekten cok yoruldum insallah seneye gerek kalmaz hemen giderim hayırlısıyla cok tesekkur ederim

canım çok klişe ama dünyanın sonu değil biliyorsun değil mi? benim kuzenim eğitim fakültesini kazanmak için 6 sene yetenek sınavlarına girdi. her sınavın ayrı ücreti var ve baglı olduğu uni.nin olduğu sehirlerde girmek zorunda. o kadar zaman, o kadar emek ve bir o kadar da masraf. pes etmedi kazandı simdi öğretmen oldu.

şimdi derin bi nefes al ve hemen sınav sonucuna bak. sonucu da buraya yaz . içimden bir ses iyi puan aldığını söylüyor. hadi bekliyoruz
:34:

canım Allah gönlüne göre versin.

sonuç inşallah umduğun gibidir, değilse de sakın üzülme.

her şerde bir hayır vardır ve her şeyin bir sebebi vardır.

ve unutma her şey olacağına varır.

kaderinde ne varsa onu yaşayacaksın.

umarım puanına göre en hayırlı doğru kararı verirsin.:3:

bu arada dua edin demişsin ama sonuclar coktan acıklandığı için dualarımızın sonucu değiştirmede bir etkisi olmayacak keşke sınavdan onceki gün gelsyedin:)

ama sonuc her ne olursa olsun, Rabbim su mübarek gecede senin için en hayırlı olanı nasip etsin inşallah.:16:

hadi yaz su sonucu da çatlatma bizi :)

canım çok klişe ama dünyanın sonu değil biliyorsun değil mi? benim kuzenim eğitim fakültesini kazanmak için 6 sene yetenek sınavlarına girdi. her sınavın ayrı ücreti var ve baglı olduğu uni.nin olduğu sehirlerde girmek zorunda. o kadar zaman, o kadar emek ve bir o kadar da masraf. pes etmedi kazandı simdi öğretmen oldu.

şimdi derin bi nefes al ve hemen sınav sonucuna bak. sonucu da buraya yaz . içimden bir ses iyi puan aldığını söylüyor. hadi bekliyoruz
:34:
merhaba kusura bakmayin dun uyumusum goremedim, baktim simdi psikoloji tutmuyo ona uzuldum ama cok kotu de degil puanim 35-45 binlerdeyim :)

canım Allah gönlüne göre versin.

sonuç inşallah umduğun gibidir, değilse de sakın üzülme.

her şerde bir hayır vardır ve her şeyin bir sebebi vardır.

ve unutma her şey olacağına varır.

kaderinde ne varsa onu yaşayacaksın.

umarım puanına göre en hayırlı doğru kararı verirsin.:3:
merhaba cok naziksiniz cok tesekkur ederim :) ne sevinecek kadar iyi nede uzulecek kadar kotu aldim 35-45 binlerdeyim istedigim bolum tutmuyo ama baska bolumlerden tutan cok var bakalim :)

Back
X