- Konu Sahibi brokensmile7
ayh yaşasın hadi gozun aydin:)
Tesekkur ederim cok tatlısiniz 😁😁
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayh yaşasın hadi gozun aydin:)
Kusura bakmayin dun uyuyakalmisim , 380-390 küsurlu puanlarim yani 35-45 bin arasindayim psikoloji tutmuyo ne yazikki ama cok kotu de degil :)
Malesef tutmuyo baktimBence gayet guzel pianin var, iyi bir arastirmayla bulabilirsin belki psikoloji.
Seninki nasil canim istedigin gibi miBen de sabah 10 da baktım.
Gece haberim olmadı.
Tektim bakarken, iyi de oldu tek olmam.
Ben de korktum da korkunun ecele faydası olmaz dedim![]()
Seninki nasil canim istedigin gibi mi
masallah cok guzel hayirli olsun, edebiyati okumanin cok cok zor turkce ogretmenliginin cok daha kolay okundugunu duydum ben dersanedeki edb hocamiz söylemişti
12 bindeyim. Türkçe öğretmenliği, edebiyat falan düşünüyorum.
Kararsız kaldım.
masallah cok guzel hayirli olsun, edebiyati okumanin cok cok zor turkce ogretmenliginin cok daha kolay okundugunu duydum ben dersanedeki edb hocamiz söylemişti
Evet ben de duydum da napacağımı bilmiyorum kararsızım.
Sen ne istiyorsun![]()
Tesekkur ederiz saolun😄başarılar diliyoruz tüm öğrencilere .. :13:
EE hangi bölümleri ,hangi şehirleri istiyorsun??
Ben senden çok heyecanladım ya ,![]()
Bence kendi fikrim edebiyat daha guzel :) ama rahatlik acisindan eminim turkce ogretmenligidir
Ben psikoloji istiyodum tutmuyo malesef![]()
Eee napacaksın o zaman?
Bakicam artik istanbulda güzel yerler geliyo gelmesine de psikolojiyi cok istemistim ben napalim nasip :/
Tercihlerde en baslara hayallerinizddkileri yazin hic belli olmaz kontenjandan girebilirsiniz diyolar umarim olur ya ben deniycemBen de bulunduğum şehrin Türkçesini istemiştim.
Ama sıralamada çuvalladım, burası yüksek. Edebiyatı geliyor buranın ama bilmiyorum...
Cok tesekkur ederim psikoloji istiyorum o tutmuyo ama belki kontenjandan falan girebilirim diye yinede yazıcam tercihlerime insallah olur 😊gözün aydin basari siran bence gayet iyi :) umarim istedigin bir bôlüm olur
Gercekten calistim cok calismadim hatta cok az calistim ama hayatinda hic masa basina oturup ders calismamis birine gore gayet iyiydim en azindan, buna ragmen basarili bi çocuk oldum oyuzden benden simdi hep hukuk bekliyolar yani yuksek bolumler ama cok kotu gecti sinavlarim nasil soylycem sonucu hic bilmiyorum. Cok tesekkur ederim dualariniz için, amin hayırlısı olsun insallah