NOLUR BANA FİKİR

sumiyyyxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
12
10
38
Merhaba kızlar öncelikle ben bugün rf yöntemi ile benlerimi aldirdim görüştüğüm kişi aldırdıktan sonra beni aradı ona olan biteni anlattım bi tane benimin kaldığını onu sevdiğimi onu benimsediğimi söyledim bana onu da aldirmam gerektiğini ısrarla belirtti estetik açıdan çirkin gorunuyormus. beni görsellik için mi seviyosun ki boyle diyorsun ben sen de ki herseyi seviyorum ama dedim evet öyle diye cevap verdi.Daha sonra telefonu kapattik aradan zaman geçti aradı bana hemen yarin onu aldiriyosun sen bana hicbirini sevmiyorum hepsini aldiricam dedin psikolojin iyi değil dedi.Not:Görüştüğüm bu kişiyi 3 sene sonra kabul ettim ve cok iyi bi görseli olduğunu söyleyemem ayreten cok baskıcı ailem onun ailesi baska bi şehirde olduğu için kararı bana bıraktı aslında içim alıyor çünkü benim yapım uyumlu hemen hemen herkesle anlasırım bana bil yol gösterin yalvarır im
Yorumlarinizi bekliyorum

Komik geldi bu konu bana. beninizi aldiracaginizi begenmediginizi neden soylediniz? aldirdiktan sonra ona ne ? ona size karisma hakkini kim verdi? sizi begenmeyen biriyle ne dusunuyorsunuz daha? kafamda deli sorular

Merhaba kızlar öncelikle ben bugün rf yöntemi ile benlerimi aldirdim görüştüğüm kişi aldırdıktan sonra beni aradı ona olan biteni anlattım bi tane benimin kaldığını onu sevdiğimi onu benimsediğimi söyledim bana onu da aldirmam gerektiğini ısrarla belirtti estetik açıdan çirkin gorunuyormus. beni görsellik için mi seviyosun ki boyle diyorsun ben sen de ki herseyi seviyorum ama dedim evet öyle diye cevap verdi.Daha sonra telefonu kapattik aradan zaman geçti aradı bana hemen yarin onu aldiriyosun sen bana hicbirini sevmiyorum hepsini aldiricam dedin psikolojin iyi değil dedi.Not:Görüştüğüm bu kişiyi 3 sene sonra kabul ettim ve cok iyi bi görseli olduğunu söyleyemem ayreten cok baskıcı ailem onun ailesi baska bi şehirde olduğu için kararı bana bıraktı aslında içim alıyor çünkü benim yapım uyumlu hemen hemen herkesle anlasırım bana bil yol gösterin yalvarır im
Yorumlarinizi bekliyorum
çoook ayıp çok
seviyorsa böyle sevsin paşa yoksa yolu göster
ne demek sen sevdikten sonra onu alakadar etmez
benim de çok sevdiğim benlerim var ki ne güzel benliyiz kız boşver;) onlar seksi yapıyor bence:P

Psikolojisi iyi olmayan bence kendisi ki anlattığın olaydan da açıkça anlaşılıyor.Benlerin çok çirkin deyip kırıcı konuşan ve aldırıcaksın diye baskı kuran biriyle ilişkimi tüm bağlantımı koparırdım.Bu karakterde olan biriyle olmaya devam ediceksen de çok üzülür çok yaralanırsın.

Kızlar herşeyden haberi olsun istiyor ben beğenmediğimi söylemedim sadece uzun zamandır aldirmayi düşündüğümü söyledim omun icin yapmadim yani kesinlikle bole bi durum yok baska biri olsa solemem zaten ama bu kişi olay çıkartıyor ondan gizli bisey yapıldiginda herşeye karışıyor biktim yemin ederim bitek cok aşırı ilgili sadakatli ve sahip çıkması cok aklımı karıştı riyordu fikirleriniz bana ışık oluyor

Yüzümde benimde bir çok ben var , ve kendi kararımla fazla bulduğum için aldırmayı düşünüyorum.Eşim bir kere çok fazla vs aldır diye bir kelime söylememiştir.Eşimde görsele çok önem verir kendisinde de bende de , hoşlanmadığı birşey olduğunda( saç kesimim , giydiğim giysi vs ) kibarca söyler olmamış bence der.Ha ben ama değiştiririm ama değiştirmem bu benim bileceğim şey.Baskıyla ,emirle asla istemediğim birşeyi kimse bana yaptıramaz yapmam sende öyle olmalısın.Kimsenin kuklası değilsin.Ayrıca sen o benini benimsemiş aldırmamışsın , yorum yapmak bile haddi değil !

Her şeyi affedebilirim gerçekten ama bu durum bana baya bi gerçekleri gösterdi kac kere ayrılmayı düşündüm ağladı sabahlara kadar uyumadi cok sevene bu yapılmaz diye düşündüm ama bu hareket beni bitiren noktaydi

Back
X