• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NOLUR BANA FİKİR

Cok tatlisiniz hepiniz ayrı ayrı beni bu durumda bile gülümsettiniz ben aslında cok gülen biriyimdir cok da duygusal nasıl desem hep cok sevilmek istedim bu hayatta ondan bunlar basıma geldi .. Extra bisey değil tabiki ama ben ilk defa biriyle konuştuğum için bu kadar bağlandım nasıl desem cok farklı seviyor gibi geliyordu bana belkide benim kendi dunyamdaki masum haller

Sana olan sevgimi benlerimin içinde taşıyordum onları aldırınca bi soğuma geldi sana karşı.
Kalan son benimi de aldırdım (aldırma tabiki) sana karşı nötrüm. Baays de :P

Zaten bikmissin daha ne bekliyorsun ayrilik dusunmussun aglamis vs..hayatına fazlasıyla müdahale ediyor bu sevgili ...şimdiden böyleyse evlenince neler olur düşün taşın kararını ver.yıllarca ağlayacagina 3 ay ağla bitsin .

Belkide onu bu hale getiren benim bu ezik ve ''aman Ali rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın" modumdur yani kimse üzülmesin diye alttan ala ala

Şimdiden kendini belli etmiş iyi de olmuş yarın öbür gün evlenince doğum yaptığında kilo aldığında sana neler der Allah bilir :KK12: Kendisi sanki ne

madem begenmiyodu neden basta sevgili olmus beyefendi.....kendide o kucuk beyinni aldirsin ameliyatla .olsa ne olmasa ne o beyin.

Simdi soyle birsey var eger siz ona baskici davraniyorsaniz o da size baskici davranir. Etkiye tepki yani. Cunku kendimden biliyorum ben oyle davraniyorum. Ha sen dersen ben baskici davranmiyorum o bana karsi boyle. O zaman ayril. Boyle adamla omur gecmez.

Back
X