Nolur bana kızın birşeyler söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle hep problemli bir evliliğim vardı. Ama son bir kaç aydır artık neredeyse hep kusuz. Artık dayanamıyorum. Sinirlerim harap olmuş durumda. Ve 1.5 yaşında olan oğlum bir kaç gündür çok huysuz hasta falan. İcim yanıyor haline. Ben normalde ona karşı çok sabırlı bir anneyim ki epey sabrımı zorlar. Bu akşam uyumamak için öyle direndi ki. Ben de ruh halimden ve artık yatsa da biraz dinlensem diye galiba ona kötü davrandım. Yani yatağına hızlıca koydum. Kucağıma alırken hızlıca boyle sinirle aldım. Yeni uyudu şuan o kadar kötüyüm ki. Nasıl ona öyle davranirim ben. Gücüm ona yetiyor ya çünkü . Ondan çıkarıyorum mutsuzlugumun acısını. Ben napiyorum ya. Nasıl bir anneyim ben. Nolur kizin bana. Ağır birşeyler söyleyin kendime getirin beni. Daha önce bir kaç defa daha oldu böyle. Kendimden nefret ediyorum. Ben anne olmayı haketmiyorum.
Senin hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmak gerekir

Abartmayinya gerçekten abartmayın. He sen kötü annesin kendini yerden yere at. Çocuğu hızlıca kucaklamak yada poposuna vurmak yada bağırmak kötü annelik olsaydı eski annelerin hepsi anne olmayı haketmeyen insanlar olurdu.

Anneliği bu kadar abartmasanız mı acaba? Yok sinirli kucağıma aldım çok kötü anneyim falan.
Yeni çıktı bu anneler herşeyleri mükemmel olmak zorunda! Annesiniz tamam da insansınız her şeyden önce. Herkes hata yapabilir kimse de sabrı tükeniyor diye kötü olmuyor.
İşte bunu anlatmak istedim ama anlatamadım sanırım :))

Evli bir insan nasil mutsuz olabilir anlamis degilim,her anı ilk gun ki gibi yasamak var iken bu huzursuzluk neden
Ben de sizin sorunuzu anlayamadım.
Evli olmak,her an mutlu olmak demek mi?
Evlilikte,hiç mutsuz veya huzursuz olunamaz mı?
Evli veya bekar herkes zaman zaman mutsuz olabilir,bundan daha doğal ne var?
Az önce okudum bekarmışsınız.
Ne derler bekara boşanmak kolaydır.
Ben bu atasözünü değiştiriyorum.
Bekara evlilik kolaydır.
Artı siz hayal alemindesiniz,umarım gerçek hayat sizi fazla üzmez.

Son düzenleme:
cok sinirlı oldugunuz zaman hemen kendınıze bır cay yapın veya sut hazırlayın tarcınlı falan
bıraz telefonda takılın oyalanın sakınlesın ondan sonra cocukla ıletısıme gecın derım

yanı ben oyle yapıyorum ıse yarıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X