nolur bana yardim edin cok caresizim lutfen

sahinseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
22
1
3
35
Yalvaririm bana yardim edin .. arkadaslar benim sevdigim bi cocuk var 1 senedir beraberiz istemeye gelicek beni fakat ablam yeni nisanlandi evlenmesine iki sene var babam ise kesinlikle smdi olmaz ablan evlendikten sonra dyo cok zor durumdayim erkek arkadasim 28 yasinda iki sene beklemek istemiyo hakli tabi kendince bana iki gun muddrt verdi babani ikna et dye ama babamin karsisina nasil cikicami bilmiyorum kendimi hic bukadar caresiz hissetmedim paylascak kmsemde yok bana bi yol gosterin olmek istiyorum

Bi sakin ol
Erkek arkadasin niye rest cekiyor sana iki gun musade veriyor anlayisla karsilayip neden oturup konusmuyorsunuz
Ayrica babanla bunu konusman en dogal hakkin olmek istiyorumlara falan getirme olayi

Annenle konus canim...oyle iki yil beklemk sacma..anneni ikna et o da babanla konussun..hatta ablanlada konus..bu arada sen kac yasindasin? Ayrica iki gun sure ne demk? Ikna edemezsen nolacakmis?

Bi sakin ol
Erkek arkadasin niye rest cekiyor sana iki gun musade veriyor anlayisla karsilayip neden oturup konusmuyorsunuz
Ayrica babanla bunu konusman en dogal hakkin olmek istiyorumlara falan getirme olayi
;(( cocuk bayadir beni bekliyo babam anlayisli bi insan degil iki defa intihara kalkistim psikolojim cok bozuk iyi hissetmiyorum kendmi ;(

oda cok caresiz bayadir bekliyo hakli kendince ben 22 yasindaym ;( gercekten hic iyi dglm cok caresiz yalnizim

;(( cocuk bayadir beni bekliyo babam anlayisli bi insan degil iki defa intihara kalkistim psikolojim cok bozuk iyi hissetmiyorum kendmi ;(
Boyle intihar falan neymis oyle...boyle davranislsr seni gucsuz gosterir tabi sozun gecmez..yapma boyle seyler Kesinlikle..Su erkek arkadasinla otur konus..iki gun de olacak is degil..Ben bi Annenle ablamla konusacm onlari Ikna etcem sen de sıkıstirma bana destek ol de

oda cok caresiz bayadir bekliyo hakli kendince ben 22 yasindaym ;( gercekten hic iyi dglm cok caresiz yalnizim

Alti ustu babanizi ikna etmek için ugrasacaksiniz sanki dünya tersine donmuş gibi davranmayin.

Kendi geliriniz varsa ailenizi zorlamadan ikna ile halledersiniz. Bir haftada olmaz bir ayda olur ikna...

Ama her şeyi aileden bekleyecekseniz maddi durumlarına gore hareket edeceksiniz. Her şey istiyorum olsun ile olmuyor.

Canm sakin ol intihari falan cikar aklindan bunlar cozulucek seyler.. Annele konustun mu ya da ablanla ??

Yalvaririm bana yardim edin .. arkadaslar benim sevdigim bi cocuk var 1 senedir beraberiz istemeye gelicek beni fakat ablam yeni nisanlandi evlenmesine iki sene var babam ise kesinlikle smdi olmaz ablan evlendikten sonra dyo cok zor durumdayim erkek arkadasim 28 yasinda iki sene beklemek istemiyo hakli tabi kendince bana iki gun muddrt verdi babani ikna et dye ama babamin karsisina nasil cikicami bilmiyorum kendimi hic bukadar caresiz hissetmedim paylascak kmsemde yok bana bi yol gosterin olmek istiyorum
Beklemek istememesi ve sana muddet vermesi cok sacma .. evet hakli oldugu yonler olabilir fakat ailen ne diyorsa oyle olmali bence baban anlayissiz olabilir .. ama karsisina gecip konusursan gic bir baba kizinin uzulmesini istemez ...

O cocuk seni seviyorsa seni boyle zor durumda birakmaz zaten..annenle konus..biz de ufak bi yuzuk takalim de..makul bi zamanda da evlenin..sen de nisanli ol ablanda..ikiniz ayni anda nisanli olun nolcak

Babanızın karşı çıkmasının tam olarak sebebi nedir? 1 senedir birlikteymişsiniz çok da uzun bir süre değil. Hani 4-5 yıldır beklersiniz anlarım ama 2 sene daha bekleyemeyecek durumda değilsiniz. Yaşınız da küçük. Ama anlamadım abla evlenmeden neden olmuyor?

Back
X