nolur bana yardim edin cok caresizim lutfen

Boyle intihar falan neymis oyle...boyle davranislsr seni gucsuz gosterir tabi sozun gecmez..yapma boyle seyler Kesinlikle..Su erkek arkadasinla otur konus..iki gun de olacak is degil..Ben bi Annenle ablamla konusacm onlari Ikna etcem sen de sıkıstirma bana destek ol de
Artik oyle bisiler yapmaya caliscam aklim durdu artik ;(

Ben de ancak 2 yıl sonra evlenicem ama ölmek istemiyorum, sabretmeye çalışıyorum. Bu hayatta her şey öyle pat diye olmuyor ne yazık ki..

Babanızın karşı çıkmasının tam olarak sebebi nedir? 1 senedir birlikteymişsiniz çok da uzun bir süre değil. Hani 4-5 yıldır beklersiniz anlarım ama 2 sene daha bekleyemeyecek durumda değilsiniz. Yaşınız da küçük. Ama anlamadım abla evlenmeden neden olmuyor?
Yok millet ne dermis falan filan iste erkek arkadasim 28 yasinda yolunu cizmek istiyo hakli olarak iki sene sonra 30 olucak bakiyorum oda hakli sanki :(

Iki gunde olmaz bir hafta da olur bir ayda olur...onlar senin dusmanin degil ana baba neticede..sadece sakin ol..babani dogrudan ikna edemiyorsan babana giden yollari bagla...anneni ve ozellikle ablani..seni anlayacaktir..guzel guzel anlat..tursunu kuracak degiller ya..iki tarafta istedikten sonra..

Yok millet ne dermis falan filan iste erkek arkadasim 28 yasinda yolunu cizmek istiyo hakli olarak iki sene sonra 30 olucak bakiyorum oda hakli sanki :KK43:
Ne dermiş millet? Cidden anlamadım. Maddi ve manevi olarak şartlarınız uygunsa istediğiniz zaman evlenebilirsiniz kime ne?

Neyin iki gün muddetini verdi ? İkna edemezsen ayrilacak mi yani ? Baban ikna olmuyor diye ayrilacaksa boşuna kendini yorma şimdiden ayrilsin. Seven insan bekler yada el ele verilir beraber ikna edilmeye calisir hersey karsi tarafin sorumluluguna yikilmaz bu sekilde. Bizde 3 yildir birlikteyiz, annem evlilik icin 3 yil daha bekleyeceksiniz diye tutturmus vaziyette. Biz napalim ?

Yalvaririm bana yardim edin .. arkadaslar benim sevdigim bi cocuk var 1 senedir beraberiz istemeye gelicek beni fakat ablam yeni nisanlandi evlenmesine iki sene var babam ise kesinlikle smdi olmaz ablan evlendikten sonra dyo cok zor durumdayim erkek arkadasim 28 yasinda iki sene beklemek istemiyo hakli tabi kendince bana iki gun muddrt verdi babani ikna et dye ama babamin karsisina nasil cikicami bilmiyorum kendimi hic bukadar caresiz hissetmedim paylascak kmsemde yok bana bi yol gosterin olmek istiyorum
Bu konunun benzerini sanki daha öncede okumuştum,o_ODaha öncede böyle bir konu açmışmıydınız yoksa benzerimi?

Ablan neden 2 yıl nişanlı bekliyor?

Sevgilinin işi gücü ne? Evlendikten sonra sana sunabileceği hayat ne?

Öyle yüzüğü bile ben alırım demekle olmuyor.
Yüzüğünü alır, anasının yanına getirir seni yeni gelin diye.
Bir yatak başlığı baza ile gelin olursun başında kaynana dırdırı ile.

Böyle hangi baba evlendirir kızını?

Çok erkek madem çıksın babanın karşısına, benim işim bu gücüm bu.
Sen dert etme biliyorum bir kızını evlendiremeden ikincisi ağır olur.
Maddi olarak her şeyi yapacak gücüm var.
Kızınızı mutlu edeceğime inanıyorum.
2 yıl beklemek istemeyen benim bu sebeple maddi olarak siz hiç bir sıkıntıya girmeyin.
Sadece bize izin verin, büyüğümüz olarak başımızda durun yeter.
Yaşımdan ve sevgimden dolayı beklemek istemiyorum.
Anlayışınıza sığınıyorum desin.

Baban yine de vermiyorsa bana gel ben girerim araya:KK14:

Ablan neden 2 yıl nişanlı bekliyor?

Sevgilinin işi gücü ne? Evlendikten sonra sana sunabileceği hayat ne?

Öyle yüzüğü bile ben alırım demekle olmuyor.
Yüzüğünü alır, anasının yanına getirir seni yeni gelin diye.
Bir yatak başlığı baza ile gelin olursun başında kaynana dırdırı ile.

Böyle hangi baba evlendirir kızını?

Çok erkek madem çıksın babanın karşısına, benim işim bu gücüm bu.
Sen dert etme biliyorum bir kızını evlendiremeden ikincisi ağır olur.
Maddi olarak her şeyi yapacak gücüm var.
Kızınızı mutlu edeceğime inanıyorum.
2 yıl beklemek istemeyen benim bu sebeple maddi olarak siz hiç bir sıkıntıya girmeyin.
Sadece bize izin verin, büyüğümüz olarak başımızda durun yeter.
Yaşımdan ve sevgimden dolayı beklemek istemiyorum.
Anlayışınıza sığınıyorum desin.

Baban yine de vermiyorsa bana gel ben girerim araya:KK14:
Cok dogru soyledin artik son care cok tesekkur ederim canim denicez artik :(

He bi yıldır bekliyor aman ne bayadır ne bayadır. Aslında o kadar bile değil. Bunun tanıma aşaması ffalan derken de ki altı aydır bekliyor. Sana böyle rest çeken biri için mi ölmek istiyorsun. Biraz mantık da katın şı aşklarınıza ama ya

bir an once, aceleyle evlenmek icin neden boyle yirtiniyorsunuz anlamadim, daha yasiniz da gencken.
2 gun sure taniyorum demis erkek kisisi de, hah sanki kiz tarafi da naz yapiyor.
ne bu acele, telas.
biraz zaman lazim, baban simdi yok olmaz demis olabilir 6 ay sonrasina fikri degisebilir. insan bu, her gun dun dusundugunu dusunmuyor.

Back
X