- 19 Ocak 2014
- 234
- 102
- 43
Valla dogru soze ne denir...ancak rest ceksinler, teknenin ucuna sursunler zaten...Ayrıca erkekse kendisi çıksın babanın karşısına, seni yollamasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla dogru soze ne denir...ancak rest ceksinler, teknenin ucuna sursunler zaten...Ayrıca erkekse kendisi çıksın babanın karşısına, seni yollamasın.
Cocukta onu soyluyo da ablayan yokkiGelip istesinler eger cocukta ters biseyler yoksa nisani takinca onlar ikna ederler
O cikmak istiyoda ben istemiyorum cikmasini bidr bisi olur dyeAyrıca erkekse kendisi çıksın babanın karşısına, seni yollamasın.
Artik oyle bisiler yapmaya caliscam aklim durdu artik ;(Boyle intihar falan neymis oyle...boyle davranislsr seni gucsuz gosterir tabi sozun gecmez..yapma boyle seyler Kesinlikle..Su erkek arkadasinla otur konus..iki gun de olacak is degil..Ben bi Annenle ablamla konusacm onlari Ikna etcem sen de sıkıstirma bana destek ol de
Al anneni karsina...de boyle boyle...otur konuscaz...napcak cekip gidecek ki...ufak bi yuzuk takcaz masrafsiz de..ama Sakin ol..fevri hareketler guven vermez..İste anlatamiyorum bunu kmse anlamiyo beni
Yok millet ne dermis falan filan iste erkek arkadasim 28 yasinda yolunu cizmek istiyo hakli olarak iki sene sonra 30 olucak bakiyorum oda hakli sankiBabanızın karşı çıkmasının tam olarak sebebi nedir? 1 senedir birlikteymişsiniz çok da uzun bir süre değil. Hani 4-5 yıldır beklersiniz anlarım ama 2 sene daha bekleyemeyecek durumda değilsiniz. Yaşınız da küçük. Ama anlamadım abla evlenmeden neden olmuyor?
Ne dermiş millet? Cidden anlamadım. Maddi ve manevi olarak şartlarınız uygunsa istediğiniz zaman evlenebilirsiniz kime ne?Yok millet ne dermis falan filan iste erkek arkadasim 28 yasinda yolunu cizmek istiyo hakli olarak iki sene sonra 30 olucak bakiyorum oda hakli sanki![]()
Konustum hepsi takmis durumda iki sene sonrayaCanm sakin ol intihari falan cikar aklindan bunlar cozulucek seyler.. Annele konustun mu ya da ablanla ??
:)) ya 30 olacak nolcak sanki..problem degil ki bi erken icin..Yok millet ne dermis falan filan iste erkek arkadasim 28 yasinda yolunu cizmek istiyo hakli olarak iki sene sonra 30 olucak bakiyorum oda hakli sanki![]()
Cocuk ben herseyini dyo yuzugude alirim dyo ama iste gel gelelim bunu nasil anlaticamNe dermiş millet? Cidden anlamadım. Maddi ve manevi olarak şartlarınız uygunsa istediğiniz zaman evlenebilirsiniz kime ne?
Soruma cevap alamıyorum. Babanızın gerekçesi ne? Ona göre çözüm bulabiliriz.Cocuk ben herseyini dyo yuzugude alirim dyo ama iste gel gelelim bunu nasil anlaticam![]()
Bu konunun benzerini sanki daha öncede okumuştum,Yalvaririm bana yardim edin .. arkadaslar benim sevdigim bi cocuk var 1 senedir beraberiz istemeye gelicek beni fakat ablam yeni nisanlandi evlenmesine iki sene var babam ise kesinlikle smdi olmaz ablan evlendikten sonra dyo cok zor durumdayim erkek arkadasim 28 yasinda iki sene beklemek istemiyo hakli tabi kendince bana iki gun muddrt verdi babani ikna et dye ama babamin karsisina nasil cikicami bilmiyorum kendimi hic bukadar caresiz hissetmedim paylascak kmsemde yok bana bi yol gosterin olmek istiyorum
Cok dogru soyledin artik son care cok tesekkur ederim canim denicez artikAblan neden 2 yıl nişanlı bekliyor?
Sevgilinin işi gücü ne? Evlendikten sonra sana sunabileceği hayat ne?
Öyle yüzüğü bile ben alırım demekle olmuyor.
Yüzüğünü alır, anasının yanına getirir seni yeni gelin diye.
Bir yatak başlığı baza ile gelin olursun başında kaynana dırdırı ile.
Böyle hangi baba evlendirir kızını?
Çok erkek madem çıksın babanın karşısına, benim işim bu gücüm bu.
Sen dert etme biliyorum bir kızını evlendiremeden ikincisi ağır olur.
Maddi olarak her şeyi yapacak gücüm var.
Kızınızı mutlu edeceğime inanıyorum.
2 yıl beklemek istemeyen benim bu sebeple maddi olarak siz hiç bir sıkıntıya girmeyin.
Sadece bize izin verin, büyüğümüz olarak başımızda durun yeter.
Yaşımdan ve sevgimden dolayı beklemek istemiyorum.
Anlayışınıza sığınıyorum desin.
Baban yine de vermiyorsa bana gel ben girerim araya![]()
Hicbir gerekce yok sadece millrt ne der ve inat onunkiSoruma cevap alamıyorum. Babanızın gerekçesi ne? Ona göre çözüm bulabiliriz.