Anlatıcaklarım biraz uzun olabilir ama lütfen sonuna kadar okuyun ve bana akıl verin, yardım edin. 8 aydır aynı mesela aynı kız aynı olaylar cok sıkıldım.. 10 aydır bi beraberliğim var herşey yolunda ona göre hiç sorun yok, bunun 2009 senesinde ayrıldıgı bir kız arkadası var, 3 sene aynı evi paylaşmışlar üniversitede, ailesi kızı istememiş kız cok rahatmış diye evlenmemişler falan. Bu arada kız rus
Biz ilişkiye başladıgımızdan beri bu kızla ilgili şeyler görüyorum, ilk başta face şifresini kırdım, kızdan mesajlar vardı kız buna saymış sövmüş beni mahvettin falan diye, ayrıca kız evli ve evli oldugu halde 2011 haziran ayında tatile çıkmış bunlar. Daha sonra kızı bikaç kez faceden silmesini söyledim 3 ay oyaladı nerdeyse, yok unuttum tarzı bahaneler, siliceğim zamanı ben iyi biliyorum tarzı konuşmalar falan,neyse sonunda sildirdim, geçen hafta bi baktım tekrar eklemiş, mesaj attım ben artık hayatında yokum dedim. Anında sildi sifresini değiştirdi ben eklemedim dedi yeminler etti konuşmuyorum falan filan dedi inanılmaz ciddiydi. Kızın girdiğinden süphelendi falan, işte dün ben duramadım yine kırdım şifreyi Kızın mesajını gördüm kız buna ' benimle dalgamı geçiyosun ekliosun sonra siliyosun istemiyosan açık söyle ' yazmış benimki cevap vermemiş.
Hayır madem benimki eklemiş neden cevap bile yazmamış, neden süphelenip sifresini değiştirmiş hiç bişey anlamıyorum aklım mantığım almıyo kafayı yemek üzereyim, defalarca, binlerce kez bu konuyu açtım ona. Konusmadıgına yeminler ediyo,beni sevdiğini söylüyor,kafam allak bullak nasıl kurtulucam bu dertten ??
sen de attığı yalanlara inanıyorsun? peki aynen böyle devam et. aldatılmaya yalanlara kanmaya. sonra kendim ettim kendim buldum şarkısını bol bol söylersin.
canım bu nasıl bır ılıskı.acıkcası senı anlıyorum ınsan sevınce gozu hıc bırseyı gormez ama bu adam resmen senı oyalıyoru hem ondan hem senden vazgecmıyor allahım buyuk konusmayayım ama baska bır kadının degıl varlıgını degıl ısmını degıl ısmının bas harfını duysam ben bunu ılıskımde kaldıramazdım bukadar ezdırme canım kendını kendıne gel ve emın adımlarla emın tavırlarla bu ısın boyle yurumeyecegını kesın olarak anlat ve eger bu adam zaten bunları en basta yapıyosa canım evlı degılsın sanırım bunun sonrası neolur bır ıyıce dusun demekkı adam rahat bır ınsan bırı varken bır baskası ıle gonul eglendırmeyı vıcdanı kaldırıyor Allah kolaylık versın sende aklını basına sevmek demek herseyı kabul etmek demek olmamalı
kusura bakma senin yaptığın bile bile lades demek
en kibar bu şekilde yazabilirim..
bunları görüp üstüne kopamıyorum demek saçmalıktan başka birşey değil
Kusura bakma ama ben biraz ağır yazacağım.
10 aylık ilişkide bunlara katlanıyorsan,demek 10 yıllık olsa,kızı eve bile getirmesini bile sineye çekeceksin.
devam edersen birgün kafanı taşlara vuracaksın. kadın dediğin onurlu ve gururlu olmalı, lütfen kendine biraz değer ver. sakın yanlıs anlama sana onursuz demiyorum canım. ama biraz gururlu olman gerekli yoksa çok üzülceksin..
Aynı şeyleri yaşadım değişir diye ümit etme sakın huylu huyundan vazgeçmez inanma sen o yalanlara bazı erkekler yalan konusunda profesyonel oluyor bence sonra daha çok acı çekersin tecrübe konuşuyor bende çok hata affettim bu tarz yapılan şeyleri yalanlarına kanıp affettim sen düşme bırak derim. bide şu şifreyi nasıl kırıyosun sürekli bizede anlatsan ben bi türlü kıramıyorum
yaptigi seylere "yedigi halt "diyorsun ki gercekten halt ediyor,hala nasil atamiyosun. sal gitsin ya dogal ortamina..
bugun sana koyan sey sadece "10 ay" olayiysa yarin bi gun 1.5 yil 2 yil 10 yil nasil da koyacak..
adam degismez,bosuna kendini harcama arkadasim. erkekleri biz affediyoruz, o yuzden aldatmanin ne kadar affedilemez bisey oldugunu goremiyorlar.
ustelik kadin da evli ya!! haltin da halti..
bence 10 ay bile birlikte olman hataymış bence bir an önce defet başından sen şimdiden böyle yaparsan ohoooo sen böyle yaptıkça adam afedersin ama bi tepene sıçmadığı kalmış yapma bırak olmaz olsun böyle aşk ...
Seneni bile vermediğin bir ilişki için çok fazla kapatmışsın gözlerini..
Adam bangır bangır bağrıyor bak böyle de güzel haltlar karıştırırım diye..
Senden de geçmem öbüründen de ohhhh hayat bana güzell diyor yaaa ohaaa
10 ay... keske bende 10 aylıkken bitirseydim..
simdi 3 yıl bitmek üzere ve elim kolum baglı beraber degiliz ama saplantıya döndü artık benimki...
degismiyorlar ama sakın degisecek diye bekleme.. ve daha fazla baglanmadan bitir nolur..
bak sen onun yaptıklarını onaylamıyorsun ya, bir süre sonra bunlar sana normal gelmeye başlayacak. çünkü mantığın aradan çıkıp kalbin olayları yumuşatacak. aman diyeceksin herkes yapıyor.
ama unuttuğun bir şey var; o bunları ve göz yumduğun sürece daha beterlerini de yapmaya devam edecek sana.
bence hayatında değişiklikler yapmaya başla.
10 ay ne ki sen izin verdiğin sürece daha fazla hayatına girip mahvedecek.