Nolur bana yol gösterin..

Saralle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
93
57
3
Herkese merhaba...
Uvey kayinvalide ve gorumceler sorununu daha once yazmistim..esimin annesi olmus ve uvey annesi buyutmus..istememis eziyet etmis falan..10 çalıştırıp elinden almislar..bunlatin hepsino anlatnistim okumayanlar icin ozet gecmej istedim. Dugun zamani inanilmaz magdur edildim. Simdi gorumcem nisanlaniyo cok guzel bir yer tutuldu o da calisip ediyo hakki zaten istedigi gibi olsun ama bizim icinde oyle olmalıydı..gun her seyi onlatin yuzune vurup butun bagi koparma gunu dedim ve konusmaya karar verdim. Esim bana hak veriyo ama yine de kusmemi istemiyo gibi onlara. Bende hepsini karsima alip siz bize haksizlik yaptiniz kendi kızınızolunca her seyi layikiyla yapiyisunuz..hep sustum beni ezdiniz simdi konuscam deyip ne istemesine ne nisanına ne de dugunune gitmicem. Kayinpederim acayip hanimvi ve kizlarina duskun hep beraber yaptiklati haksizliklari yuzlerine vurucam. Kiskanc dicekler fesat dicekler ama ben yine de konusup bagimi koparicam..zoruma gidiyo cunku. Cesarete ve tavsiyeye ihtiyacim var kizlar..

Nişanı kız tarafı yapar , o da size demez mi ‘niye yapmadın o zaman’ diye ..
düğün öncesi yapacağınız bu gereksiz kıskançlık size zarar verir başka kimseye bişey olmaz . ;) yapmayın derim..

düğün öncesi yapacağınız bu gereksiz kıskançlık size zarar verir başka kimseye bişey olmaz . :KK66: yapmayın derim..
Ben kendi nisanimi kendim yaptim zaten..ki kiz tarafi olarakta uzerime dusen her seyi yaptim. Onalrin yaptiklari uvey ve ayrimciligi yuzlerine vurmak istiyorum..hep suatum cunku..ayrica erkek tarafinin gorumceme yaptigi dugune laf edecek degilim tabi ki benim her seyimi berbat eden sevgili kv ve kp kiz tarafi olarak yaptiklari seyi sorucam

düğün öncesi yapacağınız bu gereksiz kıskançlık size zarar verir başka kimseye bişey olmaz . :KK66: yapmayın derim..
Ayrica birine zarar versin diye degil sevmedigim insanlarla iyiymisim gibi gozukmek ve gorusmek istemiyorum

Nişanı kız tarafı yapar
Simdi konuşursanız da sizi haksız çıkarırlar
Evet nisani tabi ki kiz tarafi yapar.. bende yaptim kendi nisanimi demek istedigim sey erkek tarafiyken layigiyla yapilmayan kiz tarafi olunca mi yapılıyo..sadece dugun nisan meselesi degil konuyu uzun uzadıya yazmadigim icin anlasilamadim malesef.

Belki uvey ogullari icin heyecanlanmadilar, ama kızları icin büyük telasla hazirlandilar diye düşünüyorsunuzdur. Ama inanın daha küçükken esinize acimayan biri, sizin siteminize aldırış etmez. Siz kırıldım deseniz bile kırdığı icin sevinir öyle insanlar. Belli bi mesafeniz olsun yeter.
Evet nisani tabi ki kiz tarafi yapar.. bende yaptim kendi nisanimi demek istedigim sey erkek tarafiyken layigiyla yapilmayan kiz tarafi olunca mi yapılıyo..sadece dugun nisan meselesi degil konuyu uzun uzadıya yazmadigim icin anlasilamadim malesef.

Belki uvey ogullari icin heyecanlanmadilar, ama kızları icin büyük telasla hazirlandilar diye düşünüyorsunuzdur. Ama inanın daha küçükken esinize acimayan biri, sizin siteminize aldırış etmez. Siz kırıldım deseniz bile kırdığı icin sevinir öyle insanlar. Belli bi mesafeniz olsun yeter.
Beni ciddiye almayacaklarini hakli cikamayacagimi zaten biliyorum..sadece insanalra karsi iyi gibi olmak istemeye istemeye anne baba demek midemi bulandiriyo..icimde kalanlata sustuklarimi yuzlerine vurmak tek derdim..adim kisakanc olacak ama onemli degil. Bi daha gormemek buyuk odul bana zaten..

Beni ciddiye almayacaklarini hakli cikamayacagimi zaten biliyorum..sadece insanalra karsi iyi gibi olmak istemeye istemeye anne baba demek midemi bulandiriyo..icimde kalanlata sustuklarimi yuzlerine vurmak tek derdim..adim kisakanc olacak ama onemli degil. Bi daha gormemek buyuk odul bana zaten..
Siz nasil mutlu olacaksanız oyle yapin. Adiniz kıskanç olsa ne çıkar, bu kadar çevreyi dusunmemek lâzım. 😀

Gereksiz olur yapmayi planladiginiz sey.

Gereksiz olur yapmayi planladiginiz sey.
Firsati gelmis diye dusunmustum aslinda..bunu da susup sineye cekmek istemiyorum ama herkes yapma dedi bana cesaret falan kalmadi bende de...tahammulu zor bir ayrimcilik ve haksizlik var

Firsati gelmis diye dusunmustum aslinda..bunu da susup sineye cekmek istemiyorum ama herkes yapma dedi bana cesaret falan kalmadi bende de...tahammulu zor bir ayrimcilik ve haksizlik var
Haklisiniz ama hakli olmak bazen mutluluk getirmiyor. Daha yerinde anlar yakalarsaniz icinizi daha uygun dille dokersiniz

Back
X