nolur beni sakinleştirin odamda kırılmadık şey bırakmadım

bayanpukina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
970
740
103
saat 11 de yazmaya başladım aglamaktan daha yenı bıtırdım... eski konumda vardı eski sevgilim yasadıklarımızı aıleme anlatmakla benı tehtıd ederek benımle zorla sevgili olan bir pislikleydim en sonunda kurtuldum diye sevınıyordum 1 aydır. takı bu aksama kadar... sınıfın whatsapp grubu vardı bu karaktersiz kendini arkadaşıma okula yatay gecmış bırı gıbı gosterıp whatsapp grubuna gırmek ıstemış oda almış oraya adımı yazıp seni özledim yatagım boş kaldı gelsene, kaça gidiyorsun sınıftakılere, gıbı seyler yazdı sıfır tepkıyle kalakaldım yarım saat kıpırdayamadım bıle arkadasım hemen attı whatsaptan ama 146 kişi falan hepsi gördü bunun yazdıklarını apacık bırlıkte oldugumuzu yazdı yanı... sonra engelledıgı ıcın ınstagramdan bu karaktersıı bulup yazıım agzıma gelenı sayıım dıye profılıne gırdım kı gırmez olsaydım okulumdakı ne kadar dedıkoducu kız varsa ne kadar konuşmadıgım kız varsa hepsıyle buluşmuş bol bol fotograflar atmış ustlerıne canım benden kurtuluşun olurmu sandın gıbı seyler yazmıs snapden cektıgı fotograflara ve en son sınıftan bırı attı okulun sayfasınada sahte profılden hakkımda bırseyler yazılmış hocam yazdı kızım bu ne demek dedı onlara mesaj atılmış hakkımda ıgrenç seyler yazmış sonra telefonumu kapattım dunyam basıma yıkılmış durumda o anlık şokla ekran yakalayamadım oda kaldırmış okulun sayfasına yazıklarını whatsapdada adımı kullandı ama soyadımı degıl ve baska benım ısmınde olanlar vardı kanıtlayamam şikayetci olamam yani... ssonra bende herşey koptu allah kahretsın dıye dıye dolabımın aynasını odamdakı bıbloloru fondotenımı parfumumu vs kırdım aılem yazlıktaydı allahtan ama suan halımı gorsenız mahvoldum ben o okula nasıl gıdıcem olsem gıtmem hocalarımın suratına nasıl bakıcam bır ara nefes alamadım evde lustral vardı onu içtim az once ama hıcbır etkı yok anca bıraz sakınleştım ben napıcam nasıl devam edıcem nasıl aklımda hep unıyı bırakmak vardı zaten annem babam yuzunden zamanında muhendıslık yazdım çok pişmanım bu olayda tuzu oldu resmen aıleme bıle karsı gelıp herseyden vezgecıp hayatımı en bastan kurmak ıstıyorum ıstedıgım bolume okula gıtmek bu ıgrenç ınsanlardan sehırden kurtulmak ıstıyorum ben neden bunları yasıyorum ya neden ben neden herseyı kırdım aıleme ne derım onu bıle bılmıyorum hayattayım ama nefes alamıyorum....

saat 11 de yazmaya başladım aglamaktan daha yenı bıtırdım... eski konumda vardı eski sevgilim yasadıklarımızı aıleme anlatmakla benı tehtıd ederek benımle zorla sevgili olan bir pislikleydim en sonunda kurtuldum diye sevınıyordum 1 aydır. takı bu aksama kadar... sınıfın whatsapp grubu vardı bu karaktersiz kendini arkadaşıma okula yatay gecmış bırı gıbı gosterıp whatsapp grubuna gırmek ıstemış oda almış oraya adımı yazıp seni özledim yatagım boş kaldı gelsene, kaça gidiyorsun sınıftakılere, gıbı seyler yazdı sıfır tepkıyle kalakaldım yarım saat kıpırdayamadım bıle arkadasım hemen attı whatsaptan ama 146 kişi falan hepsi gördü bunun yazdıklarını apacık bırlıkte oldugumuzu yazdı yanı... sonra engelledıgı ıcın ınstagramdan bu karaktersıı bulup yazıım agzıma gelenı sayıım dıye profılıne gırdım kı gırmez olsaydım okulumdakı ne kadar dedıkoducu kız varsa ne kadar konuşmadıgım kız varsa hepsıyle buluşmuş bol bol fotograflar atmış ustlerıne canım benden kurtuluşun olurmu sandın gıbı seyler yazmıs snapden cektıgı fotograflara ve en son sınıftan bırı attı okulun sayfasınada sahte profılden hakkımda bırseyler yazılmış hocam yazdı kızım bu ne demek dedı onlara mesaj atılmış hakkımda ıgrenç seyler yazmış sonra telefonumu kapattım dunyam basıma yıkılmış durumda o anlık şokla ekran yakalayamadım oda kaldırmış okulun sayfasına yazıklarını whatsapdada adımı kullandı ama soyadımı degıl ve baska benım ısmınde olanlar vardı kanıtlayamam şikayetci olamam yani... ssonra bende herşey koptu allah kahretsın dıye dıye dolabımın aynasını odamdakı bıbloloru fondotenımı parfumumu vs kırdım aılem yazlıktaydı allahtan ama suan halımı gorsenız mahvoldum ben o okula nasıl gıdıcem olsem gıtmem hocalarımın suratına nasıl bakıcam bır ara nefes alamadım evde lustral vardı onu içtim az once ama hıcbır etkı yok anca bıraz sakınleştım ben napıcam nasıl devam edıcem nasıl aklımda hep unıyı bırakmak vardı zaten annem babam yuzunden zamanında muhendıslık yazdım çok pişmanım bu olayda tuzu oldu resmen aıleme bıle karsı gelıp herseyden vezgecıp hayatımı en bastan kurmak ıstıyorum ıstedıgım bolume okula gıtmek bu ıgrenç ınsanlardan sehırden kurtulmak ıstıyorum ben neden bunları yasıyorum ya neden ben neden herseyı kırdım aıleme ne derım onu bıle bılmıyorum hayattayım ama nefes alamıyorum....
kaç yaşindasin? ona göre cevap vericem

Bu durumlarda okuluna kaldığın yerden devam edeceksin dimdik bir şekilde. Ve herkese aslında kimin kötü oldugunu gostermis olacaksın.

Bu durumlarda tek ise yarayan sey budur. Öyle ezilip büzülüp kacmak daha da dedikoduları arttırır. Sen dik dur kimsenin laf etmesine izin verme yeter.

Ve bu adamı da sikayet et savcılığa da haddini bilsin.

Böyle adamları çok mu arıyorsunuz böyle benzer kaçıncı konu :işsiz:
yıllarca arkadasım olan sevgılım olan ınsandı bu bır anda kısıtlamalar getırdı bende ayrılmak ıstedım geçen yaz sonuç bu oldu ısteyerek secmemıştır kımse ınanın bende bılmıyorum

Sen bu pislikten değil , bu pisliğin yaşadıklarınızı ailene anlatmasından korkuyorsun değil mi ??

Her hamlesinde bin kere ölmektense , anlatır bir kere tepki alırsan alır kurtulursun .

Bu psikoloji ile her gün kıvranmak zor .

Annenle konuş . Babanla konuş . Ailen onlar senin . Elin manyağından daha mı tehlikeliler ????

Sonra da al aileni arkana , şikayet et .

Öyle bugün acaba ne yapacak diye cam ayna kırmakla geçmez ömür .

Elinde aklı sıra bir kozu var . O kozunu da yok et bu şekilde

Bu durumlarda okuluna kaldığın yerden devam edeceksin dimdik bir şekilde. Ve herkese aslında kimin kötü oldugunu gostermis olacaksın.

Bu durumlarda tek ise yarayan sey budur. Öyle ezilip büzülüp kacmak daha da dedikoduları arttırır. Sen dik dur kimsenin laf etmesine izin verme yeter.

Ve bu adamı da sikayet et savcılığa da haddini bilsin.
direk ismimi kullanmadıgı sahte hesaplardan yazdıgı ıcın nasıl kanıtlarım bılmıyorum... zaten benım çıldırdıgım konu okulda en sevmedıgım ınsanlarala arkadaslık kurup benden konuşmaları oldu...

Zor bir durum da keşke böyle karaktersiz biri olduğunu başından anlayıp önceden kurtulsaydın.
Not:Önceki konularını okumadım.

Duuuur bakalım ya dunyanın snumu? degıl ... bırısıyle bırlıktelık yasamak damga yrmek mı ? degıl...
O halde nedır bu tukenmoslık sankı tek sensın cınsellık yasayan ? Onlar kım kı senı yargılasın ??? Kım kı sana hesap sorsun bak bende unı okudum su an tek tuk arkadasım var grusup knustugum ustelık ben ıstemezsem onlar benım hayatımda olamaz aynı sey senın ıcın de gecerlı bır serserı ıcın okul bırakmak da neymıs onca emek yok mu olsun bırak soran olursa ayrıldım dıye byle yaptı aklınca ıntıkam aldı psıkopat dersın o kım kı herkes senın szum dururken o pıslıge ınansın ? zaten ona ınanmayı tercıh edenlerden de uzak dur dostunu dusmanını grmus olursun sen bı hata yapmıssın degmeyecek bı ınsana guvenmıssın tek hatan bu herkes hata yapar kımsenın senı yargılamaya hakkı yktur kımse senı yargılayacak kadar temız degıldır sıl gzyaslarınu hem odanı hem kendını tparla hadı abartılacak bırsey yok

Konuşmadığın kızları nereden biliyor bu adam?
Grupta başka aynı isimli arkadaşlar var, ama öğretmenin ve arkadaşların senin olduğunu nereden anlıyorlar? Senin hakkında olduğunu nereden biliyorlar?
Kim almış bunu gruba? Onu nereden bulmuş?

en güzeli boş vericen arkadaş! oldu bitti yaşandi... 1.ailene bir b.k soyleyemez kendi başi yanar boşuna tehdid ediyr sen kork diye ... 2.okuldakilerin b.klari yok sanki kime neymiş?! senin hatan sen bilirsin herkes once aynaya baksin!!! sen umursamazsan kimse umursamz sen umursarsan eğer herkes üstüne gelir ezer seni! boş ver.kim konuşursa da size ne de geç! ben sizin b.k unuzu soruyormuyum de! ama bu söylediklerim o demk değil ki haklisin yaptiklarindan! sen de ders çikar bu olanlardan ve yanliş yapma gerçkten ilerde pişmn olursun...birileri oğrenir de duyulur diye değil kendin evlenince ANNE olunca pişmn olursun... o yüzden şuan boş ver ve mutluğun en güzel 2kelimesi var 1.bana ne.2.sana ne.ve sen herkese şuan 2.i soyle geç ;) hayat güzel ama güzel yaşa.dua et namz kil şuan.rahatlarsin sonra uyu ve kimseyi düşünme

Psikopatın teki yüzünden geleceğini nasıl yakmayı düşünebilirsin? Okulu tabii ki de bırakmayacaksın, o zaman o kişiyi sevindirmiş olursun. Önce ailenle konuş, durumu anlat. Yanında onların olduğunu bilmek sana güç verir, sonra da git bu psikopatı şikayet et. Şimdiye kadar durman hata, böyle seninle uğraşmasına müsaade edeceğine git şikayet et. Kanıtlayamam vs. gibi şeyler düşünme; net ortamında yazılan çizilen hiçbir şey ortadan kaybolmaz, istediği kadar silsin, hepsine ulaşılır merak etme.

Konuşmadığın kızları nereden biliyor bu adam?
Grupta başka aynı isimli arkadaşlar var, ama öğretmenin ve arkadaşların senin olduğunu nereden anlıyorlar? Senin hakkında olduğunu nereden biliyorlar?
Kim almış bunu gruba? Onu nereden bulmuş?
okulda swvmedıgım kızlar vardı sevgılıyken adları geçmıştı bılıyordu. resmınden bılıyorlar aynı okuLda okuyoruz benden bahsettıgını bu yuzden herkes anladı. kendısını sahte bır profılden tanıtmış ınstagramdan arkadasıma bızım bolume geçmış gıbı oda almış aldıgı gıbıde yazdı o an farkettı oda eskı sevgılım oldugunu yazanın

Abartiyorsun kendine gel sakin ol. Seni arayip mesaj atıp neler oluyor diyen herhangi birine tek bir şey soyleyeceksin. Taciz ediliyorum :( ki zaten taciz ediliyorsun.

Eski tehdit mesajları varsa şimdiki mesajları ile beraber bi savcılığa gidip şikayetçi ol istersen.

Back
X