beni düşündüren de elimi kolumu bağlıyanda o işte.... etrafımda bu durumları yasayıp olaylardan sonra gozu acılan aılesının ne oldugunu anlayıp esıne sıkı sıkı sarılan hatta bastakınden daha ıyı olan cıftlerde var... ve esımle sevıyoruz bırbırımızı bu orneklerı görup acaba bızde mı böyle oluruz bu durum sonra bana avantaj mı olur dıe dusunuyorum...Aile işin içine girdi mi,bilemiyorum bence çıkmaza giriyor bu iş.
Anasını danasını karıştırdığı için pişman olup tekrar evlenende gördüm ama yine sonu aileye bağlanıyor.
Bence siz yolunuza bakın , temiz bi sayfa açın. Anlayıp hatasını dönerse, değişirse ne ala. Yoksa ne güzel kurtuldum diyip devam edersiniz..
beni düşündüren de elimi kolumu bağlıyanda o işte.... etrafımda bu durumları yasayıp olaylardan sonra gozu acılan aılesının ne oldugunu anlayıp esıne sıkı sıkı sarılan hatta bastakınden daha ıyı olan cıftlerde var... ve esımle sevıyoruz bırbırımızı bu orneklerı görup acaba bızde mı böyle oluruz bu durum sonra bana avantaj mı olur dıe dusunuyorum...
ama bi taraftan da kocaman soru işaretlerı bı kere yapan bır daha yapabilir dıkkat et ve uzatma bırak ne halı varsa görsun dıyorum
Benim teyzem ve eniştem bu şekilde tekrar evlendiler;mevzu aileydi.
Eniştem ilk 2 yıl çok iyiydi sonradan yine aynı düzene döndüler. Dönse bile süründürmeniz şart bence, teyzem onu yapmadı hemen yumuşadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?