nolur bi akıl verin

yonca28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
24
5
36
merhabalar
6 ay önce yeni bir işe başladım burada şirketin gözde bekarı arkadaş tarafından farkedilip 3 ay sonra etrafımda dolanmaya başladı ve ben dürüstlük abidesi ona doktorların çocumun olmayacağını söylediklerini söyledim baştan herşeyi bilsin istedim oda bu durumun sorun olmayacağını söyledi ikimizin arasında kalacağını söyledi ve sevgili olduk. başta herşey gayet güzeldi fakat şirkette dahil ilişkimizi saklıyordu sürekli derken gitmiş ablasına söylemiş benim durumumu ve tipik aile örneği beni istemediler sonra kavgalar huysuzluklar başladı aramızda kaçmaya başladı sonra ben ayrıldım bu sefer tekrar peşime düşütü barıştık fakat bu sefer beni arayıp sormuyo ben aramazsam konuşmuyoruz arayınca tersliyo kızıyo bunaltıyosun diyor bi ayrılıp bi barışıyoruz derken şimdi yine ayrıldık şimdide bana düşmanmışım gibi davranıyo hiç bi suçum yokken bu davranışları beni kahrediyo ne yapmalıyım bi akıl verin lütfen ne onla olabiliyorum ne de onsuz yanında birini görücem diye ödüm kopuyor:KK17:

Ya bence ailesi sorun cikardiktan sonra sogumus biraz. Sende ayrilinca gururuna yedirememis belli ki barismak falan istemis. Sonrasinda ilgi gistermemesi falan ona isaret

Ablasının baskıları dırdırları bitmediği için bunu sana yansıtıyordur muhtemelen eğer o da senin gibi seviyorsa sensiz yapamaz ama ablası yüzünden bunaldığı için sinirini senden çıkarıyodur. Özgüvenini kaybetme ve karşısında hep güçlü durmaya çalış

Bence görmemezliğe ver yuzune dahı bakma sana bu sekılde davranan bırı ılerde saygısıda olmaz nekadar tınlamassan okadar sınır olur tecrube sabit bak :cool::cool:

cevabı basit aile baskısı var muhtemelen aranızda cinsellikte geçiyor canı isteynce ailesini görmüyor gözü arıyor ama birlikte olunca haliyle uzaklaşıyor biraz bence tamamen iletişimi kesmelisin

cevabı basit aile baskısı var muhtemelen aranızda cinsellikte geçiyor canı isteynce ailesini görmüyor gözü arıyor ama birlikte olunca haliyle uzaklaşıyor biraz bence tamamen iletişimi kesmelisin
Ailesi başka şehirde burda yanlız yaşıyor iletişimi tamamen kesmeme imkan yok aynı ofisteyiz

bence ablasınında kendisinin de yaptığı büyük terbiyesizlik. birini sevdikten sonra bu tarz sağlık sorunları asla sorun edilmemelidir. hem tıp çok ilerledi hemde çocuk evlat edinen aile sayıları git gide artıyor. sakın kendini üzme, kendinde onsuz olma gücünü buluyorsan ayrıl ve seni hak eden biriyle birlikte ol derim..

Yarın öbür gün kendisinde de bir problem çıkmayacağının garantisi var mı? Sağlıkla ilgili nasıl bu kadar emin olabiliyor insanlar?

Ben olsam direk bırakırdım, görmezden gelirdim. Yalvarsa bile barışmazdım. Çünkü aile sorun olacak, belli...

deli olucam her gün burun burunayız hem bana kötü davranıyo sanki ben suçluymuşum gibi hemde hayatında biri olduğunu düşünüyorum anlamıyorum hiç bi şey hissetmedi bu kadar yalanmı hiç mi bi değerim yok gerçekten kahroluyorum.

Back
X