• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur bi fikir verin çıkmazdayım :(yalvarırım

Bence de açık açık konuşmalısın! annen belki inkar edecektir, ama hatasını anlayacaktır! gerekirse babana söylemekle tehdit et ve eğer iş arkadaşıyla ilişki yaşıyorsa ve bundan eminsen derhal işten çıkmasını sağla....

ama emin değil ki eğer emin olsa bu dediklerinizde haklısınız ama emin değil yani elinde bir kanıt yok ki nasıl babasına söylemekle tehdit etsin ayrıca bence aldatıyorsa tehdit etmemeli direk söylemeli babasına allah korusun benim başıma gelse ben öyle yapardım o evlilik de biterdi enayi mi benim babam aldatıldığı halde devam etsin o evliliğe:19:

yok konu sahibinin bahsettiği kişi annesimiş

Bence annenle acikca konus durumu anlat. Boyle kendini yiyip bitirerek olmaz. Konusman lazim ama suclar gibi degil sakince.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir sure daha takip edin eger boyle bir sey varsa, elinizde delil olsun cunku anneniz inkar ederse siz cok kotu bir duruma dusersiniz. Umarim yanlis anlamissinizdir ama eger boyle bir sey varsa annenizle konusun once sizi bu dusunceye iten delillerinizi sunun eger mantikli bir aciklama yaparsa ve inanirsaniz bu konuyu bir daha acmamak uzere kapatin ama eger inkar ederse yada siz inanmazsaniz babanizla paylasin derim. Bilmesi gerekiyor. Siz de babaniza soylemezseniz vicdan azabi cekersiniz bence en iyisi babaniza anlatmak olur sonrasinda da kendi aralarinda halletsinler karismayin yuz goz olmamaya calisin anne babaniz sonucta kotu olmayin her ikisiyle de. Insallah boyle bir durum yoktur uzulmeyin

Annenle acik ve net konus anlamaya calis onu suclamaya degil. Zaten is yerinde ortaya ciktiysa yakinda babanin kulagina gidebilir. Konus ki kendine gelsin annen. Belli ki yanlisin icinde debelenirken saglikli dusunemiyor. Zaten saglikli bir zihni olsa esini aldatmaz. Kardesini de tembihle kimseye bisey demesin. Namus isi bu ucu kotu yerlere cikabilir. Zor meseleler. Ama cok da uzme kendini. Insan sasar. Annen de bir gunah icinde olabilir. Hata insan icin. Konus acik acik hissettiklerini soyle goruslerini soyle ama kendini cok uzme.

ihanet ediyo anlamında soruyrm..off hiç kmse anlamadı dzgun anlatamadgm için :((ama acık isim vermek o kdr zor ki...

Canim niye isim vermiyosun ki burda herkes hayatini anlatiyo. Nick kullaniyoruz kimse kimseyi tanimiyor. Ad soyad secere ver demiyoruz ki ablam kuzenim vs desen yeter birsey olmaz senin ayibin degil niye utaniyosun
Dogru duzgun anlat da yardimci olalim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sakin ol oncelikle ve baska ne gibi olaylar oldu onu anlat. Bunlar aciklanabilecek seyler belki de oyle bir sey yoktur. Daha net yazarsan daha cok yardimci olabiliriz

Canim sakin ol oncelikle ve baska ne gibi olaylar oldu onu anlat. Bunlar aciklanabilecek seyler belki de oyle bir sey yoktur. Daha net yazarsan daha cok yardimci olabiliriz

aynen katılıyorum panikten uzaklaşıp anlat biraz ayrıca sen neden utanıyorsun senin yaptığın bir şey yok ki hem herşeyin bir açıklaması bir nedeni vardır korkunç gözüksede annenle konuşmadan kesin hüküm verme ve ne olursa olsun konuş tatlım annenle başka türlü olmayacak şeyler düşünürsün ve tam anlamıyla emin olmadan ailenden başka bir kimseye sakın bir şey paylaşma ve anlatma sadece annenle bu konuyu konuş emin olana kadar

Bahsettigin kisiyi yargilamak icin daha net durumlarin olmasi lazim bence, tabii tam anlatmadigin icin bilemiyorum belki vardir. Elinde net bir sey olmadan karsisina gecip suclarsan seni ters kose edebilir bu sefer sen vicdan azabi cekersin. Sakin ol, yasanilan seylere yanlis anlamlar vermemeye ozen goster. İnsallah dusundugun gibi bir sey degildir cunku cok zor bir durum.

Yalniz kalkti mi sorusunu herkes niye oyle anliyor hemen sanki dunyada kalkablecek baska bisey yok :27:

Arkadaşlar kalktı mı değil KALKTIN MI duymuş kardrşi. Bence ciddi deliller yok ben olsam takip ederdim. Şimdi gidip söyleseniz daha dikkatli olur açık vermez, bi araştırın gözlemleyin bakalım... bir kadının aldatma dışında çok farklı şeyler için de gizli konuşmaları olabilir. Bluz olayını ise hiç anlamadım:) çantasından bluz mu çıkıyormuş yani bir yerlerde giyiyor özel bir şey, işi bitince geri çıkarıp normal bluzunu mu giyiyor;)

Bu tur ithamlar gercekten cok ciddi
Eger bahsettiginiz kisi anneniz ise cok daha ciddi
Gordugunuz ve duydugunuz seyleri yanlis yorumluyor olabilirsiniz
Eger yaniliyorsaniz annenize soracaginiz sorularla onu cook uzebilirsiniz
Neden annenize boyle bir sey yakistiriyorsunuz?
Yani boyle bir seyi yapabilecek karakterde biri mi?

böyle seyleri hayatta en son yakıstırcagım ınsandı kendısı kmsye yakıstırmam bn boyle birşeyi hele anneme asla! olaylar karsısında bızım anlıyacagmz baska hiçbirşey yoktu kaç gundur aklım fkrımm hep bu konuda :( anneme soru sormayı dusunmuyorum birsüre gözlemlicem :%80 eminim ama o %20 lik için hep dua edicem :( teşekkrler

Arkadaşlar kalktı mı değil KALKTIN MI duymuş kardrşi. Bence ciddi deliller yok ben olsam takip ederdim. Şimdi gidip söyleseniz daha dikkatli olur açık vermez, bi araştırın gözlemleyin bakalım... bir kadının aldatma dışında çok farklı şeyler için de gizli konuşmaları olabilir. Bluz olayını ise hiç anlamadım:) çantasından bluz mu çıkıyormuş yani bir yerlerde giyiyor özel bir şey, işi bitince geri çıkarıp normal bluzunu mu giyiyor;)

evet orda KALTIMI değil kaltınmı yazdım doğru anladgnz için teşekkr ederm :(evet bluz olayı anladıgınız gibi :( birsüre gözlemlicem zaten emin olsamda kımseye bsy dıyemem ki:( umarm duyulmaz yoksa ktu seyler olur :(

Annen babandan ayrı mı canım benim çok yakın bir arkadaşımda aynı şeyi yaşadı hemde o zaman 17 yaşındayız lise arkadaşımdı bu tip şeyler gizli kalmaz canım inşallah yanılıyorsunuzdur

annem babam ayrı değill zamanında babamda annemı aldatmıstı :( tek istediğim bu ewden cekip gitmek :( çok tsk ederm

Annenle acik ve net konus anlamaya calis onu suclamaya degil. Zaten is yerinde ortaya ciktiysa yakinda babanin kulagina gidebilir. Konus ki kendine gelsin annen. Belli ki yanlisin icinde debelenirken saglikli dusunemiyor. Zaten saglikli bir zihni olsa esini aldatmaz. Kardesini de tembihle kimseye bisey demesin. Namus isi bu ucu kotu yerlere cikabilir. Zor meseleler. Ama cok da uzme kendini. Insan sasar. Annen de bir gunah icinde olabilir. Hata insan icin. Konus acik acik hissettiklerini soyle goruslerini soyle ama kendini cok uzme.

işyerinde bu olayı kımse bılmıyo.brtek bılen kardesmle ben..eğer emin olursak %80 eminiz ama iyice emn olursak susucz ..bska carem yok bu olay duyulursa allah korusun abımde babamda öldürürler :( allah kımseyı aılesıyle sınamasn...yorumunuz ıcın tsk ederm..gözlemlemeye devm edicm..%20lik ıcıın hp dua edcm..allah annemı değil bnı yanıltmstr umarm

Bir sure daha takip edin eger boyle bir sey varsa, elinizde delil olsun cunku anneniz inkar ederse siz cok kotu bir duruma dusersiniz. Umarim yanlis anlamissinizdir ama eger boyle bir sey varsa annenizle konusun once sizi bu dusunceye iten delillerinizi sunun eger mantikli bir aciklama yaparsa ve inanirsaniz bu konuyu bir daha acmamak uzere kapatin ama eger inkar ederse yada siz inanmazsaniz babanizla paylasin derim. Bilmesi gerekiyor. Siz de babaniza soylemezseniz vicdan azabi cekersiniz bence en iyisi babaniza anlatmak olur sonrasinda da kendi aralarinda halletsinler karismayin yuz goz olmamaya calisin anne babaniz sonucta kotu olmayin her ikisiyle de. Insallah boyle bir durum yoktur uzulmeyin

emin gibiyiz kardesmle..olayları zamana bırakıcaz ..babama hayatta soylemem cınayt cıkr allah korusun..:( sırtımda dunyanın yukunu tasıyo gıbıyım :((( tskler yorumunz ıcın

Bence yanlış anlamışsınız. Gerçi hiç bir şey anlamadım ama yazdıklarıızdan sonra çıkarımım bu yönde oldu. Bunlar delil değildir.

insan ilk anda ne yapacak bilemez ama bu yaşa gelmiş bir kadın bunu yapıyorsa bırakın gitsin. babanız daha fazla kandırılmadan ayrılmalılar bence.

ben nişanlıyım..bnm evlenmemı beklediğini düşünüyoruz ondan sonra bosanmk isticek gibimze geliyo...zamna bıraktık kardesmle..kımseye bırsey demıcz..teşekkürler

Bence yanlış anlamışsınız. Gerçi hiç bir şey anlamadım ama yazdıklarıızdan sonra çıkarımım bu yönde oldu. Bunlar delil değildir.

inş.yanlıs anlamısızdır hayatta suan en cok ıstedgım bu! zamanla hersey ortaya cıkar inş. gözlemlemeyee devm edicz..allah yardmcımz olsun..yorumunuz için tşkler

Umarm yalnis anlamisindir

Back
X