• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur bi teselli :(

Herkese iyi geceler arkadaslar. Son 2 gunum zehir gibi gecti. Oncelikle babamin 3ay once gidip kendine kendine anjiyo (dogrumu yazdim bilmiyorum) olmasi,daha sonra 1 aydir bizden gizli hastanelerde ordan oraya kosturup bin tane test yaptirarak akciger kanseri baslangici (1.evre)oldugunu ogrenmesi. Evet tum bunlar olurken ne benim ne ailemin hic birimizin haberi yoktu ta ki cumartesi aksamina kadar. Akciger de sag ust lob da bi kitle belirlenmis. Kucuk boyutlu. Henuz pasif durumdaymis babamin soyledigine gore(tabi yine bizden saklamiyosa). Sabah ankaraya yola cikacaklar. Cok doktor arastirmis sonuclarini gondermis. Doktorlarin hepsi ameliyatla o kitlenin tamamen alinabilecegini ve hastaliktan tamamen kurtulabilecegini soylemisler. Sonrasinda da kucuk bi ihtimal gerekirse kemoteraapi yada radyoterapi ollabilecegini soylemisler. Fakat ben hic iyi degilim nedense bu olanlara hic inanamiyorum. Dunyam karardi. Kocaman bi bosluktayim. Icim yaniyo cigerlerim yaniyo. Nolur bana guzel biseyler diyin. Canim cok aciyo. Boyle bi durumla karsilasanlar var mi sonuclar ne oldu lutfen benimle paylasirmisiniz? Uzun oldu hakkinizi helal edin. Simdiden cok tesekkur ederm hepinize.
Amaaaann geçer. Baban artık söyleniş neden yalan söykesin ki. Sizin gidip başka doktorlarla konuşacağınızı tahmin eder. Benim de annem başka bir kanser türü atlattı, 10 sene oldu. Allaha şükür annem gayet iyi. Baban da iyi olur içini ferah tut.

Babanız sizden daha dirayetli.. Ve siz eger bu ruhatı haliyenizi babanıza yansıttıysanız muhtemelen o yuzden saglık durumuyla ilgili seyleri sizlerden saklamaya calısıyor sizi uzmemek ıcın.. Allah sifa versin.. Dua edin ve sakin olmaya calısın lütfen.. Sizde eslik edebilirseniz Ankara seyahatınde yanında bulunun. Doktorlarıyla birebir gorusup daha net bilgiler alabilirsiniz.. Su an üzülmeye vakit yok..

Babamda ilk evre mesane kanseri.
Kanserli hücre ameliyatla alındı..
Kemoteropiye vs gerek duyulmadi erken teşhis önemli ferah tutun içinizi..

canım öncelikle böyle konularda soğuk kanlı olmalısın. artık bu tip hastalıkları insanlar grip olmuş gibi karşılıyor. herkesin ailesinde var.
benim kayınvalidem kanser hastasıydı hem de tam evresini bilmiyorum ama en ileri evrenin bir alt basamağındaydı çok şükür iyileşti. ama onun da şu an ciğerinde kitle var doktor devamlı izliyor henüz ameliyatlık durumda değil ama senin babanın ilerlememiş ki bu kadar bozma moralini. daha başlangıç evresindeyse aynı babana söyledikleri gibi kitleyi alıyorlar biyopside kitleyi inceliyorlar kötü huylu ise kemoterapi ya da radyoterapi uyguluyorlar hastanın durumuna göre diye biliyorum. hiç endişelenme hatta şükret ki ileri bir seviyede değil
Cok tesekkur ederm Allah razi olsun canim simdi haber aldim ankarada ki doktor kitle tamamen alinir kemoterapi yada baska tedaviye gerek kalmaz demis. Cok mutluyum cok

Babanız sizden daha dirayetli.. Ve siz eger bu ruhatı haliyenizi babanıza yansıttıysanız muhtemelen o yuzden saglık durumuyla ilgili seyleri sizlerden saklamaya calısıyor sizi uzmemek ıcın.. Allah sifa versin.. Dua edin ve sakin olmaya calısın lütfen.. Sizde eslik edebilirseniz Ankara seyahatınde yanında bulunun. Doktorlarıyla birebir gorusup daha net bilgiler alabilirsiniz.. Su an üzülmeye vakit yok..
Canim tesekkur ederim. Babama yada aileme uzuntumu hic yansitmadim gercekten. Kucuk bebegim var ben gidemedm ama az once haber aldim. Durum sandigimizdaan daha iyiymis. Ameliyat olup hastaliktan tamamen kurtulacakmis. Baslangicmis zaten ve o kotu sey pasif durumdaymis sukurler olsun

Babamda ilk evre mesane kanseri.
Kanserli hücre ameliyatla alındı..
Kemoteropiye vs gerek duyulmadi erken teşhis önemli ferah tutun içinizi..
Canim Allah razi olsun cok cok gecmis olsun sizede. Evet az once haber aldim ayni sizinki gibi ameliyatla alinacakmis. Baska tedavi olmayacakmis %90 cok tesekkur ederim sizede. Allah size ve ailenize de saglikli uzun omurler versin

Amaaaann geçer. Baban artık söyleniş neden yalan söykesin ki. Sizin gidip başka doktorlarla konuşacağınızı tahmin eder. Benim de annem başka bir kanser türü atlattı, 10 sene oldu. Allaha şükür annem gayet iyi. Baban da iyi olur içini ferah tut.
Anneciginize gecmis olsun Allah bi daha yasatmasin. Sukurler olsun haber aldim hersey cok guzel ameliyatla tamamen kurtulmak mumkunmus. Tesekkur ederim

Baba, kolay mı? Çok haklısınız.
Ama şöyle düşünün, 1.evrede anlaşılmış, en kolay evre. En acısızı. Ya 4.evre olsaydı Allah korusun?
Yaşamadan kimse bilemez ama işi doktorlara bırakıp bol bol dua edin. Allah acil şifalar versin.

Baba, kolay mı? Çok haklısınız.
Ama şöyle düşünün, 1.evrede anlaşılmış, en kolay evre. En acısızı. Ya 4.evre olsaydı Allah korusun?
Yaşamadan kimse bilemez ama işi doktorlara bırakıp bol bol dua edin. Allah acil şifalar versin.
Cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun hamd olsun korktugumuz kadar degilmis. Ameliyat olup bitecekmis baska tedaviye ihtiyac yokmus

Herkese iyi geceler arkadaslar. Son 2 gunum zehir gibi gecti. Oncelikle babamin 3ay once gidip kendine kendine anjiyo (dogrumu yazdim bilmiyorum) olmasi,daha sonra 1 aydir bizden gizli hastanelerde ordan oraya kosturup bin tane test yaptirarak akciger kanseri baslangici (1.evre)oldugunu ogrenmesi. Evet tum bunlar olurken ne benim ne ailemin hic birimizin haberi yoktu ta ki cumartesi aksamina kadar. Akciger de sag ust lob da bi kitle belirlenmis. Kucuk boyutlu. Henuz pasif durumdaymis babamin soyledigine gore(tabi yine bizden saklamiyosa). Sabah ankaraya yola cikacaklar. Cok doktor arastirmis sonuclarini gondermis. Doktorlarin hepsi ameliyatla o kitlenin tamamen alinabilecegini ve hastaliktan tamamen kurtulabilecegini soylemisler. Sonrasinda da kucuk bi ihtimal gerekirse kemoteraapi yada radyoterapi ollabilecegini soylemisler. Fakat ben hic iyi degilim nedense bu olanlara hic inanamiyorum. Dunyam karardi. Kocaman bi bosluktayim. Icim yaniyo cigerlerim yaniyo. Nolur bana guzel biseyler diyin. Canim cok aciyo. Boyle bi durumla karsilasanlar var mi sonuclar ne oldu lutfen benimle paylasirmisiniz? Uzun oldu hakkinizi helal edin. Simdiden cok tesekkur ederm hepinize.

Allah acil şifalar versin canım. Bence git bizzat ilgilen konuş doktoruyla öğren neymiş ne değilmiş ondan duyunca rahatlarsın. Erken safhadaysa sıkıntı olmaz iyileşir inşallah tamamen kötü düşünme çok geçmiş olsun

Allah acil şifalar versin canım. Bence git bizzat ilgilen konuş doktoruyla öğren neymiş ne değilmiş ondan duyunca rahatlarsın. Erken safhadaysa sıkıntı olmaz iyileşir inşallah tamamen kötü düşünme çok geçmiş olsun
Kucuk bebegim var cnm gidemedm ama guzel haberler aldim hamd olsun. Cok tesekkur ederm

Çook geçmiş olsun. Hayat artık eskisinden daha acımasız.

Eskiden müzmin hastalıklar bu kadar kol gezmedi. Genç ölümler hep kaza ile falan olurdu.

Dünya’nın bu kadar kötü bir duruma gelmesiyle yine kötünün iyisini yaşayarak ne kadar da şanslısınız.

Hastalık inşallah pasif konumdadır ve ameliyatla biter.

Kemo bile alsa ilk evre gerçekten zararsız. Kemo demek mikroskobik düzeyde kanserli hücre varsa gözle görülmeyen onların temizlenmesidir. Korkma.

Back
X