Herkese iyi geceler arkadaslar. Son 2 gunum zehir gibi gecti. Oncelikle babamin 3ay once gidip kendine kendine anjiyo (dogrumu yazdim bilmiyorum) olmasi,daha sonra 1 aydir bizden gizli hastanelerde ordan oraya kosturup bin tane test yaptirarak akciger kanseri baslangici (1.evre)oldugunu ogrenmesi. Evet tum bunlar olurken ne benim ne ailemin hic birimizin haberi yoktu ta ki cumartesi aksamina kadar. Akciger de sag ust lob da bi kitle belirlenmis. Kucuk boyutlu. Henuz pasif durumdaymis babamin soyledigine gore(tabi yine bizden saklamiyosa). Sabah ankaraya yola cikacaklar. Cok doktor arastirmis sonuclarini gondermis. Doktorlarin hepsi ameliyatla o kitlenin tamamen alinabilecegini ve hastaliktan tamamen kurtulabilecegini soylemisler. Sonrasinda da kucuk bi ihtimal gerekirse kemoteraapi yada radyoterapi ollabilecegini soylemisler. Fakat ben hic iyi degilim nedense bu olanlara hic inanamiyorum. Dunyam karardi. Kocaman bi bosluktayim. Icim yaniyo cigerlerim yaniyo. Nolur bana guzel biseyler diyin. Canim cok aciyo. Boyle bi durumla karsilasanlar var mi sonuclar ne oldu lutfen benimle paylasirmisiniz? Uzun oldu hakkinizi helal edin. Simdiden cok tesekkur ederm hepinize.