Saç Rengi ve Saç Boyama Nolur bi yardım edin. Mahvettim saçlarımı...

kuaföre gitsen daha iyi olur sanki...
Bak kidi gördün mü naptim saçlarıma offf :KK43:(( konuşmuştuk ya hani senle..
Kuaför 100 den aşağı istemeyecek. Imkanım yok o kadarına malesef.

saçların grilerşmiş biraz bir hafta sürekli yıka akıt sakın açma bir daha yakarsın saçına içinde kızıllık olan sarılardan kullan ki grilik gitsin yeşillerde sarıya dönsün ben 17 yaşından beri kendi saçımı boyarım kuaförden daha iyiyim kuaför saçımı yaktı bense hiç yakmadım bi dedim gideyim açılmış saçı açtı sonuç belimdeki saç şimdi omzumda çok pişmanım

"fatosgul91, post: 39541840, member: 659919"]saçların grilerşmiş biraz bir hafta sürekli yıka akıt sakın açma bir daha yakarsın saçına içinde kızıllık olan sarılardan kullan ki grilik gitsin yeşillerde sarıya dönsün ben 17 yaşından beri kendi saçımı boyarım kuaförden daha iyiyim kuaför saçımı yaktı bense hiç yakmadım bi dedim gideyim açılmış saçı açtı sonuç belimdeki saç şimdi omzumda çok pişmanım[/QUOTE]

Cevabin için teşekkürler canım :))
Zaten kuaföre verecek param yok. Olsa evde uğraşmazdım. Gerci kuaförde boyattigim da oldu ama sonuç yine hüsran.
Gri,yeşil, mavi. Renk cümbüşüyüm valla :))
Bugün C vitamini sürdüm saclarima canım. Çok güzel akıtti. Bir gün sonra tekrar yapicam ve biraz dinlendirip boyucam.
icinde Kızıllık olan sarı boya nasıl canım ?
Ama ben kızıllık da pek sevmiyom :KK43:(
C vitamini ile iyice bi akitayim da...

Pisman olma canım olan oluyo. Bakım yap bol bol. Ben de yapmalıyım tabi :))

aa evet hatırladım şimdi.. ya tüh işte baya dikkatli olmak gerekiyor saçı boyarken.. olsun tecrübe oldu öyle düşün.. arkadaşın dediği gibi yap bakalım iyi gelir umarım... içinde kızıllık olan boya da dore bakır ya da kestane yansımalı sarılar oluyor, sıcak sarılar küllü değil yani.. arkadaş hangisinden bahsediyor tam olarak onu bilemem ama.. umarım bir an önce istediğin saçlara kavuşursun.. :cry:

aa evet hatırladım şimdi.. ya tüh işte baya dikkatli olmak gerekiyor saçı boyarken.. olsun tecrübe oldu öyle düşün.. arkadaşın dediği gibi yap bakalım iyi gelir umarım... içinde kızıllık olan boya da dore bakır ya da kestane yansımalı sarılar oluyor, sıcak sarılar küllü değil yani.. arkadaş hangisinden bahsediyor tam olarak onu bilemem ama.. umarım bir an önce istediğin saçlara kavuşursun.. :cry:

Sağol canım inşallah ama olmuyo. Ben ikinci kez c vitamini uyguladım saçlarıma. O mavilikten, yeşil, grilikten eser kalmadı. Ama şimdi de çiğ sarı oldu saçlarım. Altın sarısı gibi. Peki sarılığı nasıl nötrleyebilirim ? Yani sarı renk nasıl kumrala döner. Küllü renkler mi kullanmam lazım. Ayyy deliricem valla :KK43:

X