- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
Zaman geçmiş ama yazmak istedim. görürsün,görmezsin bilemem :)
Benimde saclarım ascıktı kuyruğum felan ıncecık oluyodu toplayınca.. seyreklesmeyede başlamıştı ama senınkkı kadar değildi görüntüsü.. Neyse;
yaptığım seyler cok basit. sende denemelisin..
İçinde azcık kalmış bi şampuan sisesinin içine badem yağı ve çam terebentin (aktardan ikiside bulunur.) bunları dök. her yıkanışta ilk bununla yıka daha sonra normal şampuanla yıkarsın. (cam terebentin acayip kokuyor yalnız belirteyim
) ama olsun sağlık yolunda hersey mubahtır.
ama senın sacın baya göstermiş kendini. oralara pamukla da ikisisin karışımını sürebilirsin. sür kalsın o sac diplerinle sabaha yıkarsın..
veee sonuç çim adam gibi saclarım cıkmıstıı tek tek
saclarım up uzun ve gür-dü
hatta sıkıldığımdan saclarımı kısalttım zaten su anda kapalıyım o bakımdan yoksa normalde saclarımı bi kıvırcık yapardım herkes bayılırdı 
Benimde saclarım ascıktı kuyruğum felan ıncecık oluyodu toplayınca.. seyreklesmeyede başlamıştı ama senınkkı kadar değildi görüntüsü.. Neyse;
yaptığım seyler cok basit. sende denemelisin..
İçinde azcık kalmış bi şampuan sisesinin içine badem yağı ve çam terebentin (aktardan ikiside bulunur.) bunları dök. her yıkanışta ilk bununla yıka daha sonra normal şampuanla yıkarsın. (cam terebentin acayip kokuyor yalnız belirteyim

ama senın sacın baya göstermiş kendini. oralara pamukla da ikisisin karışımını sürebilirsin. sür kalsın o sac diplerinle sabaha yıkarsın..
veee sonuç çim adam gibi saclarım cıkmıstıı tek tek