Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım benım bır dermatolga gıttın mı ? Bırde guvendıgın bır kuafore sorsana ne önerıyor belkide durumu kurtaracak önerılerı vardır..abla okula gidiyorum utanıyorum hergün topuzdan kendimi çok iğrenç hissediyorum![]()
Canim sac ektirsen,biraz para biriktir ne kadardir bilmiyorum ama ucuzda deildir heralde, ama bi arastir derim..gecmis olsun benimkide cok dokuluyor seni anliyorum, basimda iki tutam sac kaldi yani..bende daha olmazsa bu yontemi bi arastiricamablacım aklına gelecek herşeyi yaptım cerrahi müdahale hariç saç yok ki ektireyim artık diyorum bi peruk çıtçıt bişey taktırayım ama hangisi iyi olur onu danışmak istiyorum o bitkisel bakımlar veya eczane ilaçları hiç ama hiç işe yaramadı umudu kestim onlardan... zaten kendine gelecek gibi değil saç .. yine resimde çok görünüyor gerçekte heryerler açık açıkendokrin dermatolog hepsine gittim kadın doğumada gittim . yok gençsin yok bişeyin yok yok stres ııvır zıvır saydılar dayanamıyorum
psikolojim çok bozuk 4 sene boyunca lisede kızlar dalga geçti şimdi üniversitedeyim hiç derslere gidemiyorum üzülüyorum . abla en büyük derdim saçımda değil şeker hastasıyım :26: ama bari saçım olsaydı bende kızım özeniyorum
Yadirganilirr mı hiç canım üzme kendini sen stres yaptıkça da dökülür. Çıt çıt takabilirsin öte yandan da tedavine devam edersin ama moralini sakın bozmaBelki zilyon zaten konu açtım buraya yıllardır hepside saç içindi saçlarım yok serbest testesteron hormonum yüksek ama tedavilerin saça etkisi yok inanın yazarken bile moralim bozuluyor. Kuaföre gitmiyorum çünkü utanıyorum saçımla alakalı soru sorduklarında. Peruk satan yerlere girmeye hatta vitrinden bakmaya cesaret edemiyorum çünkü özgüvenim yok. Kronik hastalıklarla uğraşmaktan artık çok yoruldum saçsızlık psikolojisi yerle bir ediyor beni çekmeyen derdi bilemez :/ anneme söyleyemiyorum içten içe üzülüyor. :/ artık bakamıyorum aynaya kendimi kız gibi hissedemiyorum, saçlarım kötü olduğu için bakımsızımda kendime bakasım gelmiyor...
resimlere bir bakar mısınızperuk mu çıtçıt mı tepelik mi ne kurtarır beni inanın gidip bakmaya utanıyorum öğrenciyimde :/ para biriktirip bi şekilde almayı düşünüyorum çok kötü bi durum yıllardır böyle
Eki Görüntüle 1027296
Eki Görüntüle 1027297
Eki Görüntüle 1027298
yadırgamayın lütfen bilen yol göstersin
yılda 2 -3 kez adet görüyorum yani bu değişmiyor nadiren artııyor sebebi buna bağlıyorum tam tedavi yok olsamda saç düzelmiyor
dermozinc ilaçlarına bi umut geçen yaz 300 tl bayıldım sonuç hüsran her bakım yağını bakımı kullandım minoxile bi tek cesaret edemedim
tarlusal diane 35 kullandım, bi ara çinko demir hapları şurupları kullandım sürüsüyle
şimdi aldactone kullanıyorum çünkü yüzüm kıllı kıllı oldu lanet ettim kendime elimde değil dayanamıyorum, kafamda ektirecek kadar saç yok ve şeker hastasıyım malesef
canım yadırganacak bir durum yok çoğu insan senin durumunda. İbrahim saraçoğlunun bir televizyon programında şöyle bir tavsiyesi olmuştu saçınızı kükürtlü sabunla yıkayın sonra lavanta suyuyla ıslatın ve hormonlarınızı da düzenlemesi için günde üç öğün taze nane tüketin bir de günde iki defa aslan pençesi çayı tüketin bu saçlarınıza iyi gelecektir demişti. istersen dene inşallah faydasını görürsünBelki zilyon zaten konu açtım buraya yıllardır hepside saç içindi saçlarım yok serbest testesteron hormonum yüksek ama tedavilerin saça etkisi yok inanın yazarken bile moralim bozuluyor. Kuaföre gitmiyorum çünkü utanıyorum saçımla alakalı soru sorduklarında. Peruk satan yerlere girmeye hatta vitrinden bakmaya cesaret edemiyorum çünkü özgüvenim yok. Kronik hastalıklarla uğraşmaktan artık çok yoruldum saçsızlık psikolojisi yerle bir ediyor beni çekmeyen derdi bilemez :/ anneme söyleyemiyorum içten içe üzülüyor. :/ artık bakamıyorum aynaya kendimi kız gibi hissedemiyorum, saçlarım kötü olduğu için bakımsızımda kendime bakasım gelmiyor...
resimlere bir bakar mısınızperuk mu çıtçıt mı tepelik mi ne kurtarır beni inanın gidip bakmaya utanıyorum öğrenciyimde :/ para biriktirip bi şekilde almayı düşünüyorum çok kötü bi durum yıllardır böyle
Eki Görüntüle 1027296
Eki Görüntüle 1027297
Eki Görüntüle 1027298
yadırgamayın lütfen bilen yol göstersin
yılda 2 -3 kez adet görüyorum yani bu değişmiyor nadiren artııyor sebebi buna bağlıyorum tam tedavi yok olsamda saç düzelmiyor
dermozinc ilaçlarına bi umut geçen yaz 300 tl bayıldım sonuç hüsran her bakım yağını bakımı kullandım minoxile bi tek cesaret edemedim
tarlusal diane 35 kullandım, bi ara çinko demir hapları şurupları kullandım sürüsüyle
şimdi aldactone kullanıyorum çünkü yüzüm kıllı kıllı oldu lanet ettim kendime elimde değil dayanamıyorum, kafamda ektirecek kadar saç yok ve şeker hastasıyım malesef