Nolur bir sey diyin

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.631
287
123
Kafayı yıycam düşündüğüm sey dogru olabilir mi diye.. Erkek arkadaşım kardesımden mı hoslanıyor yoksa benmı kuruyorum kafamda.. Üçümüz bır kac kez beraber oturmustuk numaraları eklı.. Ben durum paylastm mı hıc bakmayan adam kardesım durum paylastı mı hemen bakıyor yazıyor whatsaaptan.. Gecen gun de ayrılırsak senle gorusmem kardesınle gorusurum gıbı bır sey soyledı ve her seferınde kardesın senden daha ıyı daha normal sen hastasın sorumlusun der sizce şüphelenmek de haklımıyım.. Gercektn kadının hissettigı dogrumudur..bırde sunu eklemeyi unuttum kardesımı yakın bır arkadasıyla tanıştırmak ıstedı hoslanmıs olsaydı boyle bır sey yaparmıydı

Son düzenleme:
Bu yazdıklarınızda kardeşten hoşlanan bir adam göremedim.
Yok yere kardeşimize falan kurulmayın.
Sevgilinize gelince ayrılmak istiyorsanız yada şüpheleniyorsanız daha somut deliller lazım

Kafayı yıycam düşündüğüm sey dogru olabilir mi diye.. Erkek arkadaşım kardesımden mı hoslanıyor yoksa benmı kuruyorum kafamda.. Üçümüz bır kac kez beraber oturmustuk numaraları eklı.. Ben durum paylastm mı hıc bakmayan adam kardesım durum paylastı mı hemen bakıyor yazıyor whatsaaptan.. Gecen gun de ayrılırsak senle gorusmem kardesınle gorusurum gıbı bır sey soyledı ve her seferınde kardesın senden daha ıyı daha normal sen hastasın sorumlusun der sizce şüphelenmek de haklımıyım.. Gercektn kadının hissettigı dogrumudur..

Güvenmediğiniz adamlarla görüşüp görüşüp sonra da "Kadın hisseder" diye konuşmayı bırakmalısınız.

Adama güveniniz yok , kardeşinize alıcı gözle baktığını düşünüyorsanız ayrılır ; kardeşinizi de uyarır , hayatınıza devam edersiniz.

son birkaç günde açılan 3. sevgili/eş, baldıza halleniyor konusu. Yetheeerrr

D89F0CD1-8B4F-4038-A940-73F70C3CD16F.webp

Kafayı yıycam düşündüğüm sey dogru olabilir mi diye.. Erkek arkadaşım kardesımden mı hoslanıyor yoksa benmı kuruyorum kafamda.. Üçümüz bır kac kez beraber oturmustuk numaraları eklı.. Ben durum paylastm mı hıc bakmayan adam kardesım durum paylastı mı hemen bakıyor yazıyor whatsaaptan.. Gecen gun de ayrılırsak senle gorusmem kardesınle gorusurum gıbı bır sey soyledı ve her seferınde kardesın senden daha ıyı daha normal sen hastasın sorumlusun der sizce şüphelenmek de haklımıyım.. Gercektn kadının hissettigı dogrumudur..
Haklısınız bu kıyas doğru ve normal değil. Ayni şeyi bir kız arkadaşı için yapsa yine normal olmazdı, öyle düşünün.

Abooov çok tehlikeli her yönüyle:confused:

Sen hastasın diyen bir insanla daha fazla uzatmayın bu işi..

Back
X