Nolur bir umut bekleyip terkeden kişiyi aramayın

Puttanes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
54
15
38
Arkadaslar ben yaptım siz yapmayın. Terkeden zaten kafasında bazı seyleri iyice düşünüp gidiyo. Ben aşırı mücadele verdim ve cok acı deneyimledim. Yazmak aramak görüşmek sadece sizi kullandığını hissettiriyo. O kişinin ayrılık sonrası tavırlarını görmek içinizi soğutmuyı daha cok kanatıyo. Forumda ilk tekedildiğim zaman bende yazıları pkuyup olsun o beni seviyo ararım son kez görüşürüm diyodum. Yaptım da ama ellerim boş. Biraz olsun toparlanmısken daha cok dibe battım. Nolur bu durumu yasayan terkedilen arayıp yazmak isteyen arkadaslar yapmayın

Aynen.. çok fazla başlık görüyorum, terk etti aradım yalvardım son kez konuşalım dedim vs.. acınızı aşkınızı kalbinize gömün gururlu olun, bittiyse bitmiştir.. zamanla kabullenirsiniz.. dönecek olan kendi döner zaten, dön demenin bi işe yaradığına henüz şahit olmadım..

Bazen kendin yasamadan göremiyosun ama yasayınca cok agır oluyo. Keske ben deneyimi olanları dinleseydim diyorum. Bu asamada olanlar da nolur illa deneyimleyecegim demesinler yazık oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…