NOLUR CEVAP VERİN

10.haftaya girdim bugün aniden açık pembe kanama geldi bu durum normalmi tamda adet günüm lütfen yardım edin çok kötüyüm geçen ayda bu zamanlar kanamam olmuştu yine yerleşme dediler ama bir anda açık pembe kan geldi lütfen cevaplayin
Kanamanız kesildi mi bende 6 hastalık gebeyim bugün akıntıyla karışık kanama geldi doktora gittim yerleşme olabilir bi sıkıntı görünmüyor dedi progestan başlayalım dedi başladık ama bilmiyorum korkuyorum kanama devam ediyor

Doktora gitmeniz gerekiyor, kese çevresinde kanama alanı oluşmuş olabilir ya da başka bir şey bilemiyorum ama ultrasona girmeniz gerekiyor. Zaten gittiğinizde bebeğin kalp atışları iyiyse size iğne yaparlar ve ne olduğu hakkında bilginiz olur. Ben kanamam olduğu an kendimi hastanede bulmuştum ve riskli durumumu o şekilde öğrenmiştim hep yattım haftalarca bebek tehlikede olduğu için, burası ile zaman kaybetmeyin. Gebelikte kanamanın her türlüsü risklidir
Bende 6 haftalık gebeyim 6 Haziran'da kürtaj olmuştum şimdi yine hamileyim ve bugün akıntıyla birlikte kanamam oldu hemen doktora gittim yerleşme falan olabilir dedi progestan başlayalım dedi ama kanama devam ediyor ve kırmızı doktora yazdım artarsa görüşelim dedi bilmiyorum korkuyorum

Bende 6 haftalık gebeyim 6 Haziran'da kürtaj olmuştum şimdi yine hamileyim ve bugün akıntıyla birlikte kanamam oldu hemen doktora gittim yerleşme falan olabilir dedi progestan başlayalım dedi ama kanama devam ediyor ve kırmızı doktora yazdım artarsa görüşelim dedi bilmiyorum korkuyorum
Benim yerleşme kanaması 3 gün sürmüştü ama kırmızı değildi pembeydi ve damla damlaydı. Adetten önceydi ama sonraki haftalarda da kanamam oldu onlar da kahverengi şekildeydi kese çevresinde kanama alanlarım vardı. Bir de benim ikiz gebelikti birinin gelişimi devam etmedi ondan da kaynaklanabilir benim problemim tam bilmiyorum ama ihmal etmemek gerek. Depo iğne vuruldun mu? Pruloton Depot iğne

Benim yerleşme kanaması 3 gün sürmüştü ama kırmızı değildi pembeydi ve damla damlaydı. Adetten önceydi ama sonraki haftalarda da kanamam oldu onlar da kahverengi şekildeydi kese çevresinde kanama alanlarım vardı. Bir de benim ikiz gebelikti birinin gelişimi devam etmedi ondan da kaynaklanabilir benim problemim tam bilmiyorum ama ihmal etmemek gerek. Depo iğne vuruldun mu? Pruloton Depot iğne
Hayır iğne falan söylemedi sadece progestan başladı adet kanaması benimki şuan

Back
X