Doktor ya düşük ya erken doğum demiş başka bir olasilik söylememiş canım yapman gereken ameliyat risk almaya gerek yok Allah kucağını doldursun şifa versin inşallah .miyomdan belki olmuyordurCanım anneler benim adetlerim düzenli olduğu için ovülasyon testi kullanmadım ama bu ay kullandım asla t çizgisi koyu çıkmadığı gördüm , doktora gittim miyom olduğunu söyledi rahim arkasında pelvik emara gireceğim , tüp bebek yaptıracaz doğal yolla olmadı 3 yıldır evliyiz bir de aşılama geçti başımdan ama negatif oldu maalesef miyom için ameliyat olmazsam düşük olur mu doktor ya düşük yaparsin ya erken doğum demişti ne yapmam lazım
İki özel bir devlete gittim bir özel grrek var diğerlero yok dedimiyom konusunu bilmiyorum ama ameliyat gibi ciddi konularda en az 3 doktor görüşü almakta fayda var
Bence hemen ameliyat olmayın bı kaç doktora daha sorun benimde negatif iki aşılama ve bir tüp bebek deneyimim var ben artık bitkisel şeyler denemek istiyorum sizde önce üç ay falan clife deneyin miyim doğal yoldan yok olabilir birde benimde adetlerim düzenli ama ovulasyon testi hiç köyü cikmiyordu çörekotu bal tarçın yaptığım ay o kadar koyu çıktı ki anlatamam
Doğrudur iki özel bir devlete gittim bir özel grrek var diğerlero yok dedi bende anlamadımDoktor ya düşük ya erken doğum demiş başka bir olasilik söylememiş canım yapman gereken ameliyat risk almaya gerek yok Allah kucağını doldursun şifa versin inşallah .miyomdan belki olmuyordur
diğerleri yok dediyse gerek olmayabilir, özeller para için boşa ameliyat yapabiliyor. bir arkadasima da ameliyat deyip kizin rahmini alacaklardı, hatta çıkışını alacağını soyleyince kâğıt imzalattilar biz sorumlu degiliz diye, sonra kendi doktoruna gitti ameliyat filan olmadı. Kendi doktoru da özelde ama güvendiği bir doktor. Her özel de 'tü kaka' degilİki özel bir devlete gittim bir özel grrek var diğerlero yok dedi
Çok teşekkür ederim arkadaşıniza da çok çok geçmiş olsundiğerleri yok dediyse gerek olmayabilir, özeller para için boşa ameliyat yapabiliyor. bir arkadasima da ameliyat deyip kizin rahmini alacaklardı, hatta çıkışını alacağını soyleyince kâğıt imzalattilar biz sorumlu degiliz diye, sonra kendi doktoruna gitti ameliyat filan olmadı. Kendi doktoru da özelde ama güvendiği bir doktor. Her özel de 'tü kaka' degil
İsmini bildiğiniz güvenilir başka bir doktora daha gidin isterseniz içiniz rahat etmesi için.
Myomla hamile kalıp bebeğini zamanında doguranlar da var ama riske atmayın derim. Sonuçta tüp bebek süreci de maddi manevi emek istiyor. Önce ameliyatinizi olup öyle başlarsanız tutma olasılığı da yüksek olur. Myom laparoskopik(kapalı ameliyat) işlemle de alınabiliyor. Sizinki de öyleyse ameliyat sonrası toparlanma süreci çok daha kolay ve çabuk oluyor.Canım anneler benim adetlerim düzenli olduğu için ovülasyon testi kullanmadım ama bu ay kullandım asla t çizgisi koyu çıkmadığı gördüm , doktora gittim miyom olduğunu söyledi rahim arkasında pelvik emara gireceğim , tüp bebek yaptıracaz doğal yolla olmadı 3 yıldır evliyiz bir de aşılama geçti başımdan ama negatif oldu maalesef miyom için ameliyat olmazsam düşük olur mu doktor ya düşük yaparsin ya erken doğum demişti ne yapmam lazım
İkisi gerek yok demiş. Gerek olmayabilir de. Dediğim gibi myomla hamile kalıp zamanında doğum yapanlar var hatta çok duydum.İki özel bir devlete gittim bir özel grrek var diğerlero yok dedi
Sağolun şimdi bebeği varÇok teşekkür ederim arkadaşıniza da çok çok geçmiş olsun
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahSağolun şimdi bebeği var
Doğrudur Allah hayırlısıni nasıp etsin hepimiz içinİkisi gerek yok demiş. Gerek olmayabilir de. Dediğim gibi myomla hamile kalıp zamanında doğum yapanlar var hatta çok duydum.
Benim açık ameliyat imiş rahmin arkasinda sol yumurtalarim görünmüyor ama sağda 9 adet yumurta gördü ilaç bile vermeyecekmis sadece 12 gün iğne dedi sonra yumurtalarını toplarız ertesi ay âdetindwn sonra da dedi embriyo transferi yaparız 5. Gün embriyosu imişMyomla hamile kalıp bebeğini zamanında doguranlar da var ama riske atmayın derim. Sonuçta tüp bebek süreci de maddi manevi emek istiyor. Önce ameliyatinizi olup öyle başlarsanız tutma olasılığı da yüksek olur. Myom laparoskopik(kapalı ameliyat) işlemle de alınabiliyor. Sizinki de öyleyse ameliyat sonrası toparlanma süreci çok daha kolay ve çabuk oluyor.
Çok güzel, 5. gün embriyosu olması da çok iyi. Allah emeklerini araya vermesin. Senin ve isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.Benim açık ameliyat imiş rahmin arkasinda sol yumurtalarim görünmüyor ama sağda 9 adet yumurta gördü ilaç bile vermeyecekmis sadece 12 gün iğne dedi sonra yumurtalarını toplarız ertesi ay âdetindwn sonra da dedi embriyo transferi yaparız 5. Gün embriyosu imiş
Aminnn cümlemizin inşallahÇok güzel, 5. gün embriyosu olması da çok iyi. Allah emeklerini araya vermesin. Senin ve isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.
Amın inşallahÇok teşekkür ederim arkadaşıniza da çok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?