n'olur gelinliğime bir çare

boyun çok kısaysa aşırı kabarık gelinlik iyi durmaz ama 160 ve üstü kaldırır. dar alanda insanlara çok kabarık gelir ama salonda öle durmaz. ben gelinliğimi koca odanın tavanına astım resmen şemsiye gibi tavan görükmüyodu ama resim çekilirken ha bire kabarttım eteği. zaten prenses eteğin olayı aşırı kabarık olup dar büstiyeridir.

canim bunda takcak bisey yok bi veya iki boy kucuk tarlatan al ve oyle dene hangisi icine daha cok sinerse onu giyersin icine dugunde :) modelde sorun yoksa kabariklik tarlatanla cok rahat cozulebilir merak etme

sen nasıl beğeniyorsan,istiyorsan öyle kalsın..sonradan keşkesizi dinlemeseydimdeyip içinde kalacağına senin istediğin gibi olsun..düğün senin..herkes laf söyler,herkes birşeyleri beğenir-beğenmez..beğeniler farklıdır..önemli olan senin ne şekilde mutlu olduğun..yinede daraltma gibi bir işlere girişeceksen gelinliğini aldığın yer yani ustaları nasıl daraltma yapılacağı konusunda en doğru kararı verecektir..

önemli olan senin beğenmem cnm

hayırlı olsun.. buarada Allah bir yastıkta mutlu mesut yaşlanmak nasip etsin.

ya sen o gelinliği salonda kocaman bir alanda giyeceksin, evdeki küçücük ortamda herşey zaten abartılı gelir.. benim gelinlik çok aşırı kabarık değildi ama eve gelince baya bir kabarık görünüyordu, boş ver, bence modelini bozma, sen o kabarık etegi gelipte cemberini küçültürsen gelinliğin özelliği kaçar

sakın gelinliğinin üstünde oynama. bozarsın.

gelinsin sen... gece elbisesi gibi hafif kabarık elbiseleri herkesin düğününde giyersin. ama böyle prenses gibi kabarık elbiseyi hiçbir yerde giyemezsin.

yani tek şansın bu.

herkesin zevki ayrı olur. ben süslü, abartılı gelinlik severim. her zaman sade olabilirim ama her zaman abartılı giyinemem.

keşke fotograf koysaydın.

ben hep tarlatanı cok kabarık olmayan gelinlikler severdim, gecen hafta bir düğüne gidene kadar..
gelin, prenses gelinlik giymişti ve o kadar güzeldiki oynadıkça belinden tutarak sallıyordu çok hoşuma gitti ya bende eğer bir gün evlenirsem öyle giymek isterim
başkalarının düşüncesine o kadar da bağlı kalma bence , o gecenin yıldızı sensin ve bırak içinden gelen gelinliği giy..
hem diktirmişsin de değiştirsen bile aklın ilk halinde kalacak bozmana değmez..

öyle her gelen bakarsa gelinliğin hem kirlenir hem bozuur hem de büyüsü kaçar
gösterme kimseye

gelinlik duvakla bütünleşince asıl güzelliğini gösteriyor ayrıca
sen begenmişsin almışsın
ben olsam değişim yapmam, ama sen de onlar gibi düşünüyorsan ve pişman olmayacaksan tekraar yaptırabillrsin tabi senin kararın

bence gelinliğine değil etrafındaki insanlara bi çözüm bul canım. olan olmuş artık yani töbe yaaaa

ekledim kıızlarr fakat telefonum net cekmıyor digital makine nişanlımda o sebeble simdilik böyle bakın ama sunu söyleyim burdan görünümünden daha kabarık hele arkası cokk kabarık... boyum 173 kızlar kilomda 64

1.74 boya göre kabarıklığı normal geldi bana.

yani prenses gibi görünmesi için kabarık olması gerek.

yoksa gece elbisesi gibi durur...

kabarıklığı normal bence hiç oynatma terziye.
ama içine sinmyirosa sen bilirsin tabiki.

Son düzenleme:
ilahi çok kabarık dediğin bu mu? resimde ki hali sönük bile giyince daha kabarık dediğinde her halde normal bir kabarıklık oluyordur.ALLAH sevdiğinle geçim versin.

Çok kabarık deyince bende böyle bişey sandım
bence gayet normal tarlatansız fotoda ki hali tarlatanı giyince gayet hoş durur etek kısmı bencede hiç elletme böyle gayet iyi

hayır kabarık değil, prenses gelinlik böyle olur zaten
sen böyle bişeyi başka bir günde giyemeyeceksin, bence bozma pişman olursun
hiç anlamı kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…