Feriperi Gel artik uzak yollardan Kayıtlı Üye 7 Nisan 2017 67 13 3 35 4 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Feriperi #1 Kizçeler şimdi benim sorum şu adet oluruuz yaa olmadan öncesi benimm guruldama oluyor karnimda heh diorum anliyorum adet olcam diye peki hamile kalsam aynı gurultu olurmu oldumu sizde nolur bilen biri yazsinn
Kizçeler şimdi benim sorum şu adet oluruuz yaa olmadan öncesi benimm guruldama oluyor karnimda heh diorum anliyorum adet olcam diye peki hamile kalsam aynı gurultu olurmu oldumu sizde nolur bilen biri yazsinn
_meleqqimm_ Rabbim e emanet ❤️ Kayıtlı Üye 10 Şubat 2017 549 306 23 34 4 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Feriperi #2 Benim adetten önce öyle bişey olmuyodu ama hala guruldamalar oluyor bence şüpheniz varsa bi test yapın
Benim adetten önce öyle bişey olmuyodu ama hala guruldamalar oluyor bence şüpheniz varsa bi test yapın
Feriperi Gel artik uzak yollardan Kayıtlı Üye 7 Nisan 2017 67 13 3 35 5 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Feriperi #3 Ilk zamanlarda adete yakin oluyomuydu cnmm