- 4 Eylül 2013
- 249
- 48
- 43
- Konu Sahibi _cankizim_
-
Amin inşallahbüyük geçmiş olsun canım.Allah kazalardan belalardan korusun yavruları
İnsan napıcagına bilemiyor bu durumlarda gerçekten canım bende yaşadım tecrübe sahiplerine soruyor bir umut belki bi yöntem işe yarar da susar diye bizde kolik yasadık çok kötüydü bebek ağlardı bağıra bağıra ben netten araştırırdım napsam susmuyodu doktor damla verip yolluyodu ne masajlar, kimyonlar, ne damlalar boştu hepsi 4 aydayız hafifledi konu sahibini anlıyorum
doğrudur canımda bebiş orda bas bas ağlarken burda yazması garip.hani bi hastalığı olur danışılır tabiki ama bebiş ağlarken bence tuhaf.
dogruda belki çözüm bulurum diye mi düşündü acaba benimde eşim bebeğimi düşürdü yataktan 1 metre yüksek neredeyse hemen acile koştuk ama nete de bakıyorum bi yandan napılır diye uyutulmaz vs yanlış bişi yapmayın diye konu Sahibi büyük ihtimalle acilde heralde
Şimdi nasıl bebeğinzPinArcim bebek. bas bas. bagrMiyódu ayaklarimà koymUs salliyodum sakinlemisti.sagolsun burdaki arkadaslar soyledi sallamak iyi degilmis.bénde sallamàyı birakTim o ara baslÀdi aglamàya
Canım benim kıyamam minnacık..46 gunluk bebegimin kulagi akiyodu ara sira huysuzluk ediyodu.doktora goturecektim akinti durdu gundur akmiyodu.bugun doktora goturdum damla verdi ama sabahtan belli aglamaktan. haraB oldu yavrum.
Okadar cok agladi ki gozlerine hakim olamiyo.gozleri kayiyo(
Nolur. birsey. soyleyin. ne yapiyim
susmuyo delirecem.sussun diye meme emziriyorum yavrum caninin acisindan emiyo karni tok aslindasuan ayakla koydum salliyorum ve son ses agliyo (
çok merak ettim bebeğin nasıl oldu, dr a gittinizmi nesi varmış46 gunluk bebegimin kulagi akiyodu ara sira huysuzluk ediyodu.doktora goturecektim akinti durdu gundur akmiyodu.bugun doktora goturdum damla verdi ama sabahtan belli aglamaktan. haraB oldu yavrum.
Okadar cok agladi ki gozlerine hakim olamiyo.gozleri kayiyo(
Nolur. birsey. soyleyin. ne yapiyim
susmuyo delirecem.sussun diye meme emziriyorum yavrum caninin acisindan emiyo karni tok aslindasuan ayakla koydum salliyorum ve son ses agliyo (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?