Çocuk Hastalıkları nolur oku!!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
PinArcim bebek. bas bas. bagrMiyódu ayaklarimà koymUs salliyodum sakinlemisti.sagolsun burdaki arkadaslar soyledi sallamak iyi degilmis.bénde sallamàyı birakTim o ara baslÀdi aglamàya
doğrudur canımda bebiş orda bas bas ağlarken burda yazması garip.hani bi hastalığı olur danışılır tabiki ama bebiş ağlarken bence tuhaf.

kusuruma bakmayın lutfen, meseleniz bu değildir elbette ama düzeltmeden edemeyeceğim.... "sabahtan belli" diye bir tabir yoktur. "Sabahtan beri" diye yazılır ve söylenir....
bunu da ukalalık olarak algılamayın lütfen. inanın sizin iyiliğiniz için söylüyorum, sosyal hayatta insanlar karşısındakine oturuş kalkış, dili kullanma kabiliyetı vb. niteliklere göre muamele ederler...

Kulak burun boğaz bölümüne götürün bir de bence. Pediatriye değil de. Orta kulağında bir şey olabilir. Allah şifa versin.

kulak agrisi cok zordur, buyuk insan dayanamiyo, Rabbim sifa versin..
kulak agrisi olan bebegi sallamak ayri hata, 40li bebegi sallamak ayri hata, su durumda emzik yontemi denemek ayri hata..
doktora gotur lutfen..

Canım benim kıyamam minnacık..

Canı acıyor demek ki, bir sıkıntısı var demek ki.

Başka doktora da gitmenizi tavsiye ederim.

Ne dedi peki akıntı için falan?

Başka rahatsızlığı da olabilir gazını falan alıyorsun demi?

canım hemen başka bir doktora götür..belki kulağı yanıyodur ne bileyim ilaç bir yan etki göstermiştir..

çok merak ettim bebeğin nasıl oldu, dr a gittinizmi nesi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…