nasıl anlatıcam bilmiyorum hayatım 10 dk içinde alt üst oldu.pazar günü pikniğe gittik kayınvalidem aradı gidelimmi dedi tamam dedim hem kızımda hava almış olur diye düşündüm çalıştıgım için zaten pek gezdirme imkanımız olmuyor. Bu arada benim eşim çok pimpirik kızımıza karşı doğdu doğalı hayatı bana zindan etmiştir burnu aksa kaygılanır hapşırsa neden hapşırdı kussa neden kustu herşeyde ben suçluyum yani... Sonra piknikte kızımı park alanına götürdüm kızım kaydıraktan kayıyor gelmez olsun bi bayan geldi yanıma ne kadar tatlı kızınız konuşmalarını duydum kaç yaşında falan beni lafa tuttu birazda nazarı oldu galiba kızım kaydıragın tepesinden aşağı uçtuuuuu

(((( ............
Elim ayağım boşaldı öyle korktumki kızın yüzünü çevirmeye korkuyorum çeşmenin başına gittim ağzı kum dolmuştu yıkadımki allahım şükürler olsun ne dilinde ne dişinde ne dudağında hiçbişey yok sadece çenesi yaralanmışşşşş
sonra bi baktım eşim başımda dikiliyo bende görmedi diye düştü diyorum anlatıyorum saf saf
ben 5 dk dır sana bakıyom şerefsizin kızı kadınla sohbet ettin kızı düşürdün eve gidelim sana yapacağımı biliyorum diye küfürler yağdırdıııı ve sonrasını hatırlamıyorum bağırıp çağırmaya bende ona hakaretler etmeye başladım kaynanamda araya girince daha çok kontrolden çıktım çünkü kayınvalidem durup durup oğlum düşeceğini bildi sen niye sohbete daldın demesiyle çileden çıktım herkesin içinde bağırmaya devam ettim o benimde evladımn ben istermiyim düşmesini artık yeteeerrrr baskı baskı yeter diye çığlıklar atıyorum eşim tuttu kolumdan beni sürükledi kaynatam araya girdi eşimi uzaklaştırdı eşim üstüme yürüyor ya ne diyosunuz siz yaaa dedim sizde orda olabilirdiniz tepeden ucan çocuga ne yapabilecektiniz diye bağırıyoeum ama hem bağırdıgım için hemde eşime bende vurmaya çalıştıgım için ben suçlu oldum rezillik çıkardın diye üstüme geldi saoğlusn kaynanam bu defa oğlanın hiç suçu yok diyip durdu kaynatamıda doldurdu yaniiii eşimde onun söözleriyle daha çok dolmuştur bi görseydiniz hepimiz aklı başında olgun insanlarız noldu anlamadık kayınpederim üni mezunu bi insan o bişey demedi allah var ama kızgın oldugu belliydi üztüme gele gele beni çıldırttı şimdi beni suçlu biliyor ona üzülüyorum eve geldik babamın evine gitmek istiyorum dedim allah olsa kimse çıkaramaz seni burdan yetti artık dedi ve şimdi ayrılalım dediğimde çocugu vermemekle tehditle korkutuyo senden 7 yıldır ilk defa bişey istiyorum yatagını ayır dedi bunu deyince hepten şok oldum bir süre ayır istemiyorum seni dedi sonrasını düşünürüz dedi kızımıda vermiyorki içerde yataım düşünün yatak odasında beşiğin dibinde yerde yatıyorum 3 gecedir..........
şoktayım arkadaşlar nolur yardım edin
normalde başka sorunlarımız yok
hatta kayınvalidemle bile ciddi bir sorunum yok ama demekki sinsi arkamdan iş çevirenlerdenmiş orda oğluna deseki oğlum dur bu cinnet geçiriyo heralde normalde gelinlerini bilmiyolarmı ben öuyle parkın ortasında bağırıp çağıracak bi insan değilim bana da gerek,rse bi tokat atsa kendine gel diye ama durup durup bu kadar olmaz ne rezilmişsin sen sus artık ne biliyim işte oğlan zaten gördü düşeceğini bildi diyip diyip duruyo yaaa bu nasıl kadın allahım bunlar gerçekmiiiii inanın çok kötüyüm darmadağınıgım
yatagına istememek ne demek yaaa ben naptım o zaman ayrılalım madem tiksiniyosun dedim kızını göremezsin diyo git mutlu olacagın birini bul madem benden bu kadar memnun değildiniz diyorum hayır sen adam olcan sen düzelicen diyo 2 gün izinliydim evdeydim kızımla yarım saate bir ağladım ne çektim anlatamam gece olupta yere yatınca kendimi çok aşağılık hissediyorum