Nolur sizin yorumlarınız için üye oldum. ÖNEMLİ ACİLLLLL

Bu kadar kosa sürede baglanmak neden yazınızdaki endişeyi aldım, yani adam istemiyor oynuyor resmen siz hala umut yok mu diyorsunuz. Demek ki bazen illa yaşayıp görmek gerekiyor

Siz ikinci tercihsiniz, bu bir sorun degil aslinda cunku sizi pek tanimiyor. Buyuk ihtimalle diger kizi daha cok taniyor, belki de bir gecmisi var. Bu durumu sorun edip etmemek size kalmis. Rahat birisi olsaydiniz, devam etmenizi onerirdim, cunku buyuk ihtimalle iliskiniz olumlu bir seye donusebilirdi, size asik olabilirdi. Ama rahat degilsiniz, cocugun da hoslandigi kiz tipi onun ustune gitmeyen rahat kizlar, dolayisiyla size bu durumda asik olamayacak. Her seyin sonunda yine siz uzuleceksiniz. Buradan bakinca gorunen o. O yuzden, ben de uzak durun diyorum.

Siz ikinci tercihsiniz, bu bir sorun degil aslinda cunku sizi pek tanimiyor. Buyuk ihtimalle diger kizi daha cok taniyor, belki de bir gecmisi var. Bu durumu sorun edip etmemek size kalmis. Rahat birisi olsaydiniz, devam etmenizi onerirdim, cunku buyuk ihtimalle iliskiniz olumlu bir seye donusebilirdi, size asik olabilirdi. Ama rahat degilsiniz, cocugun da hoslandigi kiz tipi onun ustune gitmeyen rahat kizlar, dolayisiyla size bu durumda asik olamayacak. Her seyin sonunda yine siz uzuleceksiniz. Buradan bakinca gorunen o. O yuzden, ben de uzak durun diyorum.
Çok teşekkür ederim değer verip cevapladığınız için :) çok doğru bi yere değindiniz uzun bir ilişkiden çıkmış ama 9-10 ay oluyor acaba aklı onda mıdır? yoksa uzun ilişkiden çıktıktan sonra daldan dala konduklarına mıdır? çünkü seninle olursak ciddi bir ilişki olacak diğerleri gibi değil demişti

10 günde sizinle gelecek planlayan adamın sözüne inandınız mı?
Ya bu adam çok akılsız ki 10 gündür konuştuğu biriyle gelecek planlayacak yada çok çakal her kıza aynı şeyleri söyleyip kendine bağlıyor. Her halükarda siz çok safsınız.

Back
X