• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin geçmişi önemlimi?

Kıza dediyse sana şunu yaparım bunu yaparım diye. Sorun değil.
Nıye yapmasın zaten
Seksen yıllık omrumuze bir kişiyi mi sigdiracagiz?

Ama kankalariyla kız muhabbeti yaptıysa karaktersiz derim, bu önemli, onunla hiç Bi yolda yurumem

Kesinlikle önemli. Sonucta gecmisinide o yasamis. Ben temiz gecmisi olan bir adamla olmak isterim.

Kızlar benden önce mesajlarını buldum baya bir sürü kız hakkında cinsel yorumda bulunmuş şöyle yaparım böyle yaparım vs.Sorduğumda senden önceydi senden sonra değiştim dedi tabi ama aklıma geldikçe soğuyor gibi oluyorum.Sizce önemli mi?
yani senden öncesi seni çok ilgilendirmez ama geçmiş geleceğin teminatıdır bunuda unutma

Hayır karakterli erkekler yapmazlar. Kimin hakkında konuştuğun ne önemi var?
Hayal dünyasında yaşamaya gerek yok ben bile kız arkadaşlarımla komik videolar üzerinden bel altı espriler yapabiliyorum.Hayatta tanıdıkları insanlar üzerinden konuşuyorlarsa bu sapıklık olur onu belirttim zaten.Biz daha ortaokuldayken erkekler erkeklerle cinsel yönlü espriler yapıyorlardı.Bunu herkes bilir.

Kızlar benden önce mesajlarını buldum baya bir sürü kız hakkında cinsel yorumda bulunmuş şöyle yaparım böyle yaparım vs.Sorduğumda senden önceydi senden sonra değiştim dedi tabi ama aklıma geldikçe soğuyor gibi oluyorum.Sizce önemli mi?
Önemli.
Birileriyle ilişkisi olması değil, o ilişki içerisinde karşısındakine nasıl davrandığı önemli.
Bu arada "insanlar değişmezler".

Hayal dünyasında yaşamaya gerek yok ben bile kız arkadaşlarımla komik videolar üzerinden bel altı espriler yapabiliyorum.Hayatta tanıdıkları insanlar üzerinden konuşuyorlarsa bu sapıklık olur onu belirttim zaten.Biz daha ortaokuldayken erkekler erkeklerle cinsel yönlü espriler yapıyorlardı.Bunu herkes bilir.
Siz cinsel yönlü esprilerden bahsetmediniz. Kim hakkında konuşmuş önemli olan o dediniz. Konu sahibi gayet rezil bir adamı anlatıyor. Siz o adamı normalize ediyorsunuz.

Tabi önemli. Uçana kaçana bakan tipler asla değişmiyor. Ha sevmiştir sevilmiştir orası ayrı. Ama sapık gibi adamlar düzelmez

Back
X