- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınız söylediklerinizde ama amacım o kafasındakileri yenmek ya da hayatındaki kişileri. Bunu başarabilmek çok zor değildir diye düşünüyorum, yani değildir di mi:) belki bi yola çıkamayız bunu büyük olasılıkla ben istemem ama en azından sonkez de olsa denemekte yarar var diye düşünüyorum. Ama söyledikleriniz o kadar doğru ki bi kaç saat önce tamda bunları uyguladım ve faydasını gördüm. Ama dengesini şaşırtmak için ne gibi şeyler yapabilirim ki acaba?Hayatında elbette bir başka biri olmayabilir. Ama aklı? Beyni? O aklının içindeki kişiye ne diyeceksiniz? Akıldaki daha önemli konu sahibi. Size baktığında o’nu görmesi, o’nu düşünmesi? Bunlardan emin misiniz? Asla emin olamazsınız. Adı üstünde flört dönemi bilemezsiniz. Şunu kesinlikle söylemeliyim ki düşündüğü başka biri var, belki de konuştuğu da var bilemezsin tek bildiğim yenisiniz, tazesiniz siz istiyorsunuz ama karşı cinste hiçbir şey belli değil. Duygusal reaksiyonlar yaşadığı aşikar.
Şu an birşeyleri toplamak sizi kazanmak için birşeyleri bahane etmiş olabilir ama karşı taraf birini ne kadar istese istesin onun boğmalarından bile haz alabilir diye düşünüyorum. Bu biraz beyfendinin bahanesi gibi geldi ama siz yine de çaktırmayın. Ağır olun biraz ciddilik, gurur sizi yükseltebilir. Sizi ne kadar arıyor sizde onu o kadar arayın size kaç saat, dakika, saniye sonra cevap veriyor saatlere bakın sizde ona göre cevap atın. O nasılsa sizde öyle olun. Hatta biraz da dengesizleşin. Arada kişilik ayarlarınla oynasan karşı tarafın dengi de şaşabilir şaşırtmak iyidir bazen böyle ne olduğunu anlamaya çalışır en azından. Üstüne çok gitmeyin.
Zor değildirÇok haklısınız söylediklerinizde ama amacım o kafasındakileri yenmek ya da hayatındaki kişileri. Bunu başarabilmek çok zor değildir diye düşünüyorum, yani değildir di mi:) belki bi yola çıkamayız bunu büyük olasılıkla ben istemem ama en azından sonkez de olsa denemekte yarar var diye düşünüyorum. Ama söyledikleriniz o kadar doğru ki bi kaç saat önce tamda bunları uyguladım ve faydasını gördüm. Ama dengesini şaşırtmak için ne gibi şeyler yapabilirim ki acaba?
Kendisinin ciddi ve sert bir yapısı olduğunu söylüyor her defasında oğlak burcu birde. bende de çok neşeli, Güleryüzlü ve çok konuşkan oluşumu sevdiğini söylemişti. daha da şebek olalım bakalım... :)) çok uzun süreler çalıştığı için vakit geçirmemiz hafta da bir falan o yüzden o aradaki mesafede de dengemiz bozuluyor. Ama inşallah yoluna varır. İlginiz için çok çok çok teşekkür ederim:)Zor değildiryeter ki zaman geçirin, ilgilenin, destek olun ama bol bol zaman. Araya da şöyle özlemler serpiştirin aranızdaki bağı iletişim kurarak kuvvetlendirin ama daha çok vakit geçirin. Karşı tarafın beynini meşgul edecek şeyler bulun. Mesela sürekli güldürün derim, komiklikler yapın, gülücükler saçın. Bazende dengesiz olun uzaklaşın sonra gelsin size “ sen böyle değildin” der. Eğer bir adam size bunu dediyse, işte o zaman anlayacaksınız sizinle ilgilendiğini ve size bağlandığını. :)
Aşk olsun Kova HatunuTeyyaresu daha cok konu acarsın sen...![]()
Hahahahah uçaksuYedektesin uçaksu![]()
İlk buluşmadan adama ben de geleyim mi dedin?Arkadaşlar merhaba uzun ama lütfen okuyup yorum yapın
Ben 24 yaşındayım. Biriyle tanıştım internet üzerinden ama birbirimizi yıllar önce çok görmüşlüğümüz vardı. 10 gün boyunca benden numaramı istedi. En sonunda verdim ve konuşmaya başladık. Bana karşı çok sıcakkanlıydı sürekli iltifat ediyordu, gelecek planlarına hep beni de katıyordu. 10 gün böyle güzel güzel konuştuk buluşmaya karar verdik. Evden alıp kahvaltıya götürdü beni. gayet güzel geçti çok eğlendik akşama kadar oturduk. eve bırakmadı ama eve gidince mesaj at dedi. mesajda da çok iyiydi benden çok etkilendiğini söyledi. hatta yeni buluşma için plan yaptık sinemaya gidecektik ancak ertesi gün soğuk davranmaya başladı mesajlarıma sadece emojilerle cevap verdi. O gün bir arkadaşıyla buluşacaktı ben de geleyim arkadaşımla dedim. yaşadıgımız yer kucuk cunku yakınız birbirimize. istemedi görüşmek hatta o gun dısarı cıkacak mısın kesin tarzı sorular sordu.ve tüm gun telefonu kapalıydı aksam actı elektrikler yoktu ondan dedi. Ben de bi kızla oldugundan suphelendim ve ona sordum. O da oyle bır sey olmadıgını söyledı acıklama yaptı ama ben cevap vermedim iki gün boyunca sürekli mesaj attı, tekrar aramız düzeldi. çok iyiydik tekrar devam ettik konusmaya. Ancak bi tweet attı ' hala vaktimiz var mı' şeklinde. hem de gece yazdı. bi kıza oldugunu dusundum sordum dalga gecer gibi konustu ve bana güvenmiyorsun konusmayalım dedi bitirdik öyle. 10 gün sonra mesaj attı şarkı göndermiş. yine konusmaya basladık ancak soguk konusuyor eskisi gibi sıcak degil istedigi zaman yazıyor istedigi zaman cevap veriyor amacı nedir? biliyorum uzun yazdım ama önemli ne olur yazın.