Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yıl olmus 2015,millet uzayda su buluyor, biz hala sürtünerek hamile kalınmayacagını öğrenemedik siz yinede fazla sürtünmeyin, ateş bulundu bile başka bisey bulun
Oncelikle nolur yargilamayin beni her seyin farkindayim pismanim ama yapabilecegim bir sey yok . Nolur bi akil verin ne yapacagimi hic bilmiyorum bu konuyu acabilecegim kimse yok . Konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum bu konuda yardim almak icin simdi uye oldum .
Sevgilimle cumartesi gunu (4 gun once ) surtunmeyle iliskiye girdik . Icime girmedi kizligim bozulmadi .
Sali gunu yani dun (surtunmeden 3 gun sonra ) regl oldum .
Ustune gorme diye bir sey var biliyorum ama benimki normal reglmis gibi geldi bana yani yogun geliyor ve kahverebgi veya pembe degil rengi normal . Ama hamileyken adet olanlar da varmis netten okudugum kadariyla.
Ne yapmaliyim nasi emin olucam napicam Allah rizasi icin . Okuyup da cevaplayan herkesten Allah razi olsun simdiden ...
Son olarak sunu soylicem . Bana alayli yoldan hakaret eden insanlara hicbir sekilde onlar gibi karsilik vermicem . Bir hata yaptim sadece bir kereydi tabiki bi daha olmayacak . Ama umarim sizin de basiniza hicbir sekilde kotu bisey gelmez .
ben seni yargılamam ama erkek arkadaşını yargılarım o ve turevlerının bu kadar şey yapıp bir de bakıre bırını ıstemesı bana saçma sapan geliyor. kaldı ki sende ne izin veriyosun milletın hakaret etmesıne yaptıysam yaptım desene. hatalı oldugunu düşünuyosan bıle önce sen destekle kendını. bu da abla tavsıyesi.
Bu şekilde hamile kalma ihtimalin yok.Anca işte adam içine girmesede direkttt tammm olarak oranın üstüne şeyapıcakta filan şimdi ban korkusundan yazamıyorumda ama şunu bil yeter imkansız yani rahat ol.
Zara zarar gelmesin diye sürtünmekten helak oldu gençler
Bukadarr tahriş etmeyin güzelim vucutları
Valla sürtünmeyi bilmemde aylarca yıllarca ten tene iç içe ilişki yapıp hamile kalamayanlar bizler, sürtünme yoluyla hamilemiyim hissine kapılan sizlere çok özeniyoruzzzz
Son olarak sunu soylicem . Bana alayli yoldan hakaret eden insanlara hicbir sekilde onlar gibi karsilik vermicem . Bir hata yaptim sadece bir kereydi tabiki bi daha olmayacak . Ama umarim sizin de basiniza hicbir sekilde kotu bisey gelmez .
ÇOCUK ! ! ! Sİ'İŞİB GELİB BURDA TİYATRO KURMA ! SANA BURDA CEVAP YAZAN HERKES SAMİMİ DALGA GEÇİYORLAR Kİ AKLIN BAŞINA GELSİN ! DOĞRUYU SÖYLEYENDEN KAÇMAYIN ALLAHIN KULU ! SANA "BÖYLE BİR ŞEY Mİ YAPTİN BİR DAHA YAPMA , ETME, ÖYLE DEĞİL BÖYLE YAP DİYEN İNSANLARA" İNANMAYA DEVAM... BİR DAHA YAPMA DEMEK NE YA! DALGA MI GEÇİYORSUNUZ ?! AKLI OLAN HİÇ YAPMAZ YAPANDA PİŞMANLIĞINDAN YERİN DİBİNE GİRSİN !