• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardim edin cok korkuyorum

Esrausl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
5
0
1
33
Oncelikle meraba araniza yeni katildim adim esra bi sorum olacak 1aylik evliyim gecen gun esimle iliskiye girdik korunmadan esim bana sanki icine bosaldim dedi ama penisi hala sertti biraz daha devam ettik sonra cikadı disari bosaldi bende hemen dusa gittim vajinami yikadim temizledim ama cok korkuyoruz dha yeni evlendik ve erken cocuk sahibi olmak istemiyoruz hamile olup olmadigim nasil anlasilir ve akintiyla hamilelik olurmu korunmak icin ne onerirsiniz ertesi gun diye hap varmis ella mi adi oyle hatirliyorum kullansam faydasi olurmu zarari olurmu nolur yardim edin cok korkuyoruz

Ilk 24 saat ella kullanimi hamileligi %99 engeller ama yan etkileri vardir adeti geciktirir genelde ama etkili bi cozumdur ilk 72 saate kadar erki gosterir ama etki orani duser

Adet gunume 5 gun var cok endiseliyiz esim icime bosalmadi ama erkekler yarim bosalirmi esimde cok endiseli olur diye cok korkuyo

canm keşke korunsaydın elle ilk 24 saatte etkili olur erkkelerin zevk sıyundanda hanile kalınıyor

1aylik evliyiz ve 22 yasindayiz ikimizde cocuk sahibi olmak icin cok erken daha diye dusunuyoruz bi anlik istekle korunmadan iliskiye girdik

Ella kullanan varmi nasil kullanilir ella yan etkileri nelerdir ilk defa kullanicam

Back
X