nolur yardım edin ovulasyon adet günü pozitif

Herşeye Yüce Rabbim karar veriyor bizim elimizden dua etmekten başka birşey gelmez. Allah'ım bu cuma vakti inşallah gönlüne göre versin. Bende düğünden önce doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım, 7 şubatta adet olmuştum ve hapı bıraktım. Herkes bana hapı yeni bıraktın hemen hamile kalamazsın dedi ama ben ilk aydan hamile kalmışım. Yani bu işin bilimsel olarak kuralları var mutlaka ama hayatta mucizelerde var , bir mucizenin de seni bulması hiçte imkansız değil :34:

inş cnm ya bu mübarek günde rabbim duamızı geri çevirmesin.adetime kadar bi 10gün afedersin hep kabızdım.Şişkinlik vs. şimdi 3 gündür afedersin ishal gibi oldum ondan bu adet belirtisi diye iyice umudumu yitirdim.Hayırlısı kendimizi o kadar dinliyoruz ki stresten bile olabilir lh artışı belki.Hakkımızda hayırlısı.

Benimde adet döngüm 33-36 gün arası değişiyor. Kasım ayında bende o çift çizgiyi gördüm ama 2 gün sürdü kimyasal gebelik :(( benim sağ over da 1 yumurta oluşuyor. Sol pco lu. Adetimin 14. Günü yani 4 Nisan'da Dr. Gittim yumurtam 19 mm olmuş çatlayacak dedi. Ve ertesi gün 5 Nisan da çatladı. (bu arada ateş ölçüyorum. )
Fakat benim adetime 7-8 gün kala göğüslerim acır ve şişerler. 6 Nisan yani pazar günü sol göğüsüm şişti ve acımaya başladı şimdi ikiside iğne gibi batıyor çok hasaslaştı. Ve sağ kasığımda hafif ağrılar var. Benim adet döngüme göre yumurtlama günüm çok erken ve göğüslerim çok erken şişti acaba hamilelik belirtileri olabilir mi? Benim gibi bir durum yaşayan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allahım banada nasip eder inş cnm üzülmem. Sağol tekrardan.Çıkmaz diye üzüldüm ben de o yüzden hep geciktiriyorum gebelik testini.17si gibi yumurtlamam oldu gibi tamda anlamadım ama.Hayırlısı inş.benimkide ondan gecikti ha geldi ha gelcek adet diye bekliyorum akşamları.Ama sabah uyanıyorum agrı sızı yok.Sadece göğüslerim 10 gündür acıyo belki.adete 4 gün varken ultrasonda kistime baktırmaya gittiğimde endometrium kalınlaşmış dedi adetin yakın mı dedi ben de 3-4 gün var dedim.1 haftaya olursun gebelik yoksa ama gebelikte olabilir tabi korunmuyosun sonuçta dedi.İnş üzülmem çok korkuyorum.Bide panik atak var bende.Ovulasyon testi yaparken bile kalbim çıkıcak sanki.:((

Ya ben şimdi söyleeceğim ama işte umutlandırmakta istemem, bende de vardı o kabızlık ardından ishal. Hatta hala daha ne yapacağı belli olmuyor bazen kabız bazen ishal geçiriyoruz günleri. Hamilelerin duası kabul olurmuş diyorlar, bende dua ediyorum sana, inşallah sende özlemle beklediğin bebeğine kavuşursun sağlıkla inşallah.

aynı bnde de cnm o tyarz seyler var Rabbim duamızı kabul eder inş.Yoksa da vardır bi zamanı .Allah bekletmeden versin herkese bana da inş.Sağol cnm .Rabbim bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.:49:

Amin canım teşekkürler.

Allahım banada nasip eder inş cnm üzülmem. Sağol tekrardan.Çıkmaz diye üzüldüm ben de o yüzden hep geciktiriyorum gebelik testini.17si gibi yumurtlamam oldu gibi tamda anlamadım ama.Hayırlısı inş.benimkide ondan gecikti ha geldi ha gelcek adet diye bekliyorum akşamları.Ama sabah uyanıyorum agrı sızı yok.Sadece göğüslerim 10 gündür acıyo belki.adete 4 gün varken ultrasonda kistime baktırmaya gittiğimde endometrium kalınlaşmış dedi adetin yakın mı dedi ben de 3-4 gün var dedim.1 haftaya olursun gebelik yoksa ama gebelikte olabilir tabi korunmuyosun sonuçta dedi.İnş üzülmem çok korkuyorum.Bide panik atak var bende.Ovulasyon testi yaparken bile kalbim çıkıcak sanki.:((

Amin canim amin rabim isteyen herkese versin sagkikki ve hayirlisini benimde rahim kalinlasmis demisti 15mm ama adette olabilirsin gebelikde olabilir dedi ve kana gonderdi bak sen deyince hatirladim hadi hayirlisi canim rabbim en guzelini versin gonlune gobusune hayirli saglikli evkat ins haberlerini takio edicem ins hayirli guzel haberler alicsz :16:

Ya ben şimdi söyleeceğim ama işte umutlandırmakta istemem, bende de vardı o kabızlık ardından ishal. Hatta hala daha ne yapacağı belli olmuyor bazen kabız bazen ishal geçiriyoruz günleri. Hamilelerin duası kabul olurmuş diyorlar, bende dua ediyorum sana, inşallah sende özlemle beklediğin bebeğine kavuşursun sağlıkla inşallah.

canım siz bana umut oldunuz Allah da sizin umutlarınızı gerçek etsin inşallah.Duaların için Allah razı olsun cnm nasıl mutlu oldum okuyunca anlatamam.İnş senin bebeğinin hürmetine Rabbim bana da ol der ve olur:)) Sen ve bebişin sağolun canım benim.olmasa da sizin gibi insanlar oldukça Allah hepimizin duasını kabul edecek ben inanıyorum.:49:

Benimde adet döngüm 33-36 gün arası değişiyor. Kasım ayında bende o çift çizgiyi gördüm ama 2 gün sürdü kimyasal gebelik :(( benim sağ over da 1 yumurta oluşuyor. Sol pco lu. Adetimin 14. Günü yani 4 Nisan'da Dr. Gittim yumurtam 19 mm olmuş çatlayacak dedi. Ve ertesi gün 5 Nisan da çatladı. (bu arada ateş ölçüyorum. )
Fakat benim adetime 7-8 gün kala göğüslerim acır ve şişerler. 6 Nisan yani pazar günü sol göğüsüm şişti ve acımaya başladı şimdi ikiside iğne gibi batıyor çok hasaslaştı. Ve sağ kasığımda hafif ağrılar var. Benim adet döngüme göre yumurtlama günüm çok erken ve göğüslerim çok erken şişti acaba hamilelik belirtileri olabilir mi? Benim gibi bir durum yaşayan var mı?

cnm kimyasal oldugunu nasıl anladın hemen gebelik testinde gördün kanda mı çıkmadı??Ben daha o duyguyu hiç tatmadım ama benimde bu ay erken 10 gün kala agrımaya basladı göğüslerim.İnş beraber dolmuştur karınlarımız bebişlelrle.Daha tecrübeli arkadaşlar yardım edecektir inş.

cnm kimyasal oldugunu nasıl anladın hemen gebelik testinde gördün kanda mı çıkmadı??Ben daha o duyguyu hiç tatmadım ama benimde bu ay erken 10 gün kala agrımaya basladı göğüslerim.İnş beraber dolmuştur karınlarımız bebişlelrle.Daha tecrübeli arkadaşlar yardım edecektir inş.

Canım hem idrar testinde hem kanda pozitif çıktı ama 2 gün sonra değerler 2 kat yükselmesi gerekirken benim değerlerim düştü. Dr. Kimyasal gebelik dedi. Yumurta döllenmiş ama rahime tutunamamış dedi.
Bu arada rahmim de ters. Ama gebeliğe engel değil dedi.
Inşş bu bebişlerimz gelir. Artık çok kafama takmaya başladım 9 ay oldu
Allahım hayırlısını nasip etsin

Canım hem idrar testinde hem kanda pozitif çıktı ama 2 gün sonra değerler 2 kat yükselmesi gerekirken benim değerlerim düştü. Dr. Kimyasal gebelik dedi. Yumurta döllenmiş ama rahime tutunamamış dedi.

ne güzel kimyasal da olsa bebeğin olabilmiş cnm inş gercegide gelir kafana takma.tABİ Allah kimseye vermesin kimyasal yada dış gebelik.Ama gerçeği de peşindedir inş....

ne güzel kimyasal da olsa bebeğin olabilmiş cnm inş gercegide gelir kafana takma.tABİ Allah kimseye vermesin kimyasal yada dış gebelik.Ama gerçeği de peşindedir inş....

Inşş canım hepbirlikte güzel haberlerimizi yazalım buraya :)
Allah kimseye yaşatmasın sağlıklı gebelikler olsun.

Kızlar dün akşam gebelik testi.aldım c.tesi.sabahı yaparım dedim ilk idrarla. Dün bi ovulasyona baktım yine t çizgisi cyi geçmiştisonra şeffaf akıntı gördüm tuvalet kağıdında. Yumurtluyorm herhalde dedim 33.günde ve testi yapıcam dedim. Sonra yarım dakika içinde iki kırmızı çizgi şaşkınım. Hamileyim diye sevindim tabi Maşallah. Ama akıntının şeffaf olması benim kafama takılan.eşimde biraz geçsin emin olalım pazartesi gidelim kana diyo. Hala ara ara sancı var gelip gidiyo. Gece rüyamda doktorda negatif aldığımı gördüm çok etkilendi.Bana akıl verin normalde mi bunlar. RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞ BANA DA NASİP EDER. İnş dogru çıkar. Kafayı yemek üzereyim.

Nolur bana dua edinkimseyle paylaşmıyorum.İnş dogru bi gebeliktir. Eşim bekle diyo bi kesinleşsin üzülmeyelim diyo. Ben uyuyamıyorum.

Kızlar dün akşam gebelik testi.aldım c.tesi.sabahı yaparım dedim ilk idrarla. Dün bi ovulasyona baktım yine t çizgisi cyi geçmiştisonra şeffaf akıntı gördüm tuvalet kağıdında. Yumurtluyorm herhalde dedim 33.günde ve testi yapıcam dedim. Sonra yarım dakika içinde iki kırmızı çizgi şaşkınım. Hamileyim diye sevindim tabi Maşallah. Ama akıntının şeffaf olması benim kafama takılan.eşimde biraz geçsin emin olalım pazartesi gidelim kana diyo. Hala ara ara sancı var gelip gidiyo. Gece rüyamda doktorda negatif aldığımı gördüm çok etkilendi.Bana akıl verin normalde mi bunlar. RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞ BANA DA NASİP EDER. İnş dogru çıkar. Kafayı yemek üzereyim.

canım ben anlamadım gebelik testimi pozitif çıktı ?? ne yaptı n?

lar adetim 2 gün. Gecti.ovulasyon testi deniyorum bu ay yumırtlamadan sonra sililkesi test ve bugün yaptım korkuyu iki çizgi ve aşırı sancı Geliyo bazen belime karnıma adet olmayı beklerken süpriz.olur mu niye koyulaştırılmış acaba herkese adet gecikince böyle.mi olur adeti geçip yapan var mı ayrıca çikolata kistim de var ondan mı acaba???

Ayni durumdayız bende iliskiden bi kac gun sonra yaptim siliklesmeye basladi az once yaptim cok koyu çıktı yaa cok heyecanlandim elim ayagim titriyo ne yapacağımi bilmemdim sende sonuc ne tahlil yaptirdin mi???

Merhabalar benim bir gün gecikmem vardı ovulasyon testi denedim koyu oldu ikisi de idRar negatif verdi şimdi daha yeni pembe tarzı bir kanamam geldi lütfen yardımcı olurmusunuz
DFB56A70-8BE0-47EC-8C07-405FF16B9335.webp

Benimde gecikti ve dün gece ovulasyon testi yaptım böyle cıktı yorumlarmısımız

Eklentiler

• F390CF3F-8D88-4BA4-894F-E958CE9493AD.webp
    F390CF3F-8D88-4BA4-894F-E958CE9493AD.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 181
Back
X