:( NOLUR YARDIM EDIN SOGAN KURU

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.572
3.953
29
Sogan kurunu uygulamaya basladim.sogani kabugunu soyup 4 e bolup kaynatiyodum.Kabuklari soyulmayacak diye bir yerde okudum simdi hangusi dogru lutfen yardim edin bosuna icmis olmiyim :KK43:

Sogan kurunu uygulamaya basladim.sogani kabugunu soyup 4 e bolup kaynatiyodum.Kabuklari soyulmayacak diye bir yerde okudum simdi hangusi dogru lutfen yardim edin bosuna icmis olmiyim :KK43:
ben hiç yapmadım ama ibrahim saraçoğluna soruyorlardı o baya bir şeyler yazıyor bu konularda.onun sitesine bak istersen.onun deidği gibi yap bence

en dıştaki sarı kaba kabukları soyuyorsun sadece. şifa olsun.

Canim ben yuksek ihtimalle sogan kuruyle hamile kaldim. Yumurtlamiyodum. Yumurtlasam bile yumurtam catlamiyodu. 10 gun sogan suyu ictim ve sonrasindaki ay hamile kaldim.

Dr en az 1 sene tedavi sonucu hamile kalabilirsin demisti -ki bunu istanbul ve ankara nin en iyi hastanrleri soyledi.

Bilmiyorum belki tesaduf belki de sogan suyu mucizesi...

Ben soganin dis kabugunun hicbir yerini atmadim. 2-3 dk sirkeli suda beklettim. Mikrobu kirilain diye. Sonra yikadm. Sonra 4 parcaya bolup 1.5 su bardagi suda 5 dk kaynattim. İliyinca burnumu kapattim ictim bi dikiste.

Ben 10 gun ictim.

ben de pko luyum doktorun biri inferlite tanısı koyup klomen başlayacaktı ama kist gördü o ilaçda kisti daha büyütüyormuş başlayamadı. sonra başka bir doktora gittim doktor biraz bekleyin tedavi için kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi. bende soğan kürü yaptım hatta incir ve havuç da koyuyordum içine ama çocuğu nasip edecek olan Allah ben su bile içsem önce üzerine Fatiha suresini okuyup öyle içiyordum fatihanın şifa kerameti var Allah nasip etti ama 9. haftada kalp atışı yoktu düştü bebeğim iki ay sonra tekrar hamile kaldım. Allah hayırlısı ile size de nasip eder inşallah

bende onun sayesinde hamile kaldım şimdi her bebek ısteyene tavsiye ediyorum umarım en kısa zamanda bebeğinı kucağına
alırsın

kabuklarını soyacaksın canım ben uyguladım soyulmaz olur mu hiç soy 4 e böl kaynat aynı devam yani

Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.

Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.
Teşekkür ederim cnnm

canım ben adetten önce baslamıştım 15 gün sabah aksam içtim sonra bir hafta bekleyip bi 7 gün daha içtim gercekten adet söktürüyo iltihap vardı gitti küçük kist vardı basit kist o da gitti hiçbir zararı yok ama sen tarife göre iç ben bilmediğim için böyle içtim

X