Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hiç yapmadım ama ibrahim saraçoğluna soruyorlardı o baya bir şeyler yazıyor bu konularda.onun sitesine bak istersen.onun deidği gibi yap benceSogan kurunu uygulamaya basladim.sogani kabugunu soyup 4 e bolup kaynatiyodum.Kabuklari soyulmayacak diye bir yerde okudum simdi hangusi dogru lutfen yardim edin bosuna icmis olmiyim
Hamilelik icin 15 gunluk bir sogan kuru car onu uyguluyorum canimneden sogan suyu ıcıyorsunuz?
Kendi sitesinde soyulacak yaziyor fakat baska yerlerde soyulmayacak yaziyor kafam karisti uygulanlar umarim.bana yardimci olurlarben hiç yapmadım ama ibrahim saraçoğluna soruyorlardı o baya bir şeyler yazıyor bu konularda.onun sitesine bak istersen.onun deidği gibi yap bence
Cok tesekkur ederimsoyup dörde bölüyosunuz kaynayan suyun içine atıp kaynatıp ılıyınca içiiyosunuz
en dıştaki sarı kaba kabukları soyuyorsun sadece. şifa olsun.Sogan kurunu uygulamaya basladim.sogani kabugunu soyup 4 e bolup kaynatiyodum.Kabuklari soyulmayacak diye bir yerde okudum simdi hangusi dogru lutfen yardim edin bosuna icmis olmiyim
kabuklarını soyacaksın canım ben uyguladım soyulmaz olur mu hiç soy 4 e böl kaynat aynı devam yaniSogan kurunu uygulamaya basladim.sogani kabugunu soyup 4 e bolup kaynatiyodum.Kabuklari soyulmayacak diye bir yerde okudum simdi hangusi dogru lutfen yardim edin bosuna icmis olmiyim
Cnm sen nasıl uyguladin kaçıncı günler ictin bi de faydası oldu mukabuklarını soyacaksın canım ben uyguladım soyulmaz olur mu hiç soy 4 e böl kaynat aynı devam yani
Teşekkür ederim cnnmHamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.