nolur yardim edin tavsiye verin bana cok kotuyum

demirkafa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
140
18
33
Arkadaslar lutfen bana yardim edin kafamda surekli kendime zarar verme dusuncesi var daha once mide rahatsizligindan dolayi dahiliyeye gittim sorunun psikolojik dediler ne tahliller yaptirdim ama yok depresyon dedi dahiliyeci ogun bugun hersey daha da kotuye gidiyor kendimi oldurmekten korkuyorum surekli aklima bu fikir geliyo daha dogrusu hic gitmiyor pazartesi psikatri randevusu aldim ama o zamana kadar napicagimi bilmiyrm her an kendime zarar verebilirim

dışarı çık şimdi derin bir nefes al ve anlat derdini
başkalarının konusuna yazarsan itici gelebilir birşey söylenir kalbin kırılır
anlat bakalım hadi

Aslında her şey iki hafta önce başladı daha öncede takıntılarım vardı ocağı kapıyı 50 kere kontrol etmek gibi sonra bi anda aklıma kendimi öldürdüğünü fikri düştü çok korkuyorum dayanamiyorum

10 yere ayni seyi yazmisin akadasim

ailen arkadasin yoikmu,tek basina klma yaninda birileri olsa daha guvende hissedersin kendini

Bugün bu halde kpss ye girdim bi de yarın yine giricem ama olayın bununla ilgisi yok sürekli aklımda takıntı kaldı kendimi öldürme fikri pazartesi randevum var psikiyatriden ama dayanabilickmiyim bilmiyrm

10 yere ayni seyi yazmisin akadasim

ailen arkadasin yoikmu,tek basina klma yaninda birileri olsa daha guvende hissedersin kendini
Ailemle yaşıyorum ama bu fikir deli ediyor beni çok çaresiz olduğum için her yere yazdım lütfen kusura bakmayin

iki hafta önce seni üzen birseymi yasadin?
tam olarak herseyi anlatsan iyi olur
veya en iyisi bir derdim var topigine konu ac ..oraya daha cok bakan oluyor

dışarı çık şimdi derin bir nefes al ve anlat derdini
başkalarının konusuna yazarsan itici gelebilir birşey söylenir kalbin kırılır
anlat bakalım hadi
Çaresizlikten her yere yazdım ama çok koruyun gerçekten

Kiz, ocagi 50 kere kontrol etmen obsesyon hastasi oldugunu gosteriyor zannimca.

Merak etme, tedavisi olan bir hastalik.

Ailen nerde, git yanlarinda dur, beraber vakit gecir, bu sacmaliklari cikar kafandan.

bir derdim var bölümüne konu aç hemen orası daha aktif ki büyük bir derdinin olduğu kesin

Bugun anlattim onlara da simdi babam yürüyüşe gidelim diyo ama hiç içimden gelmiyor ki

geçmiş olsun canım ama sorununun altında derinlerde başka şeyler var mutlaka bir düşünceyle kimse böyle olmaz. herkesin aklına saçma sapan şeyler geliyor sağlıklı insana bile. bir şeylerden etkilendin belki

Etkileyen şeyler çoktur tabi ama şu an aklımda bi tek bi fikir var kendimi öldürmek fikri bu beni çok korkutuyor kendimi bi odaya kapattim babam annem ilgileniyorlar yürüyüşe çıkalım diyorlar ama hiç halim yok korkuyorum

Bugün bu halde kpss ye girdim bi de yarın yine giricem ama olayın bununla ilgisi yok sürekli aklımda takıntı kaldı kendimi öldürme fikri pazartesi randevum var psikiyatriden ama dayanabilickmiyim bilmiyrm
Ibrahim bilgeni takip ediyor musun bilmiyorum ama böyle seylerde en kotu ihtimali aklina getir der kendine zarar verince ne olacak benim halim diye en kotusu dusun sonra allahin izniynen aklindan defet dusunceleri

Etkileyen şeyler çoktur tabi ama şu an aklımda bi tek bi fikir var kendimi öldürmek fikri bu beni çok korkutuyor kendimi bi odaya kapattim babam annem ilgileniyorlar yürüyüşe çıkalım diyorlar ama hiç halim yok korkuyorum
Sorun ne bilmiyorum ama lütfen ailenizi dinleyin. Çıkın yürüyün,kafanızı dağıtmaya çalışın. Odaya kapanmakla olmaz. Kafanızı dağıtmanız bu düşünceden uzaklaşmanız gerek bir an önce.
Doğru davranmıyorsunuz ailenizden destek alın doktora gidene kadar.

Sanırım kendini öldüreceğinden korkuyorsun. Yani depresyondan dolayı değil de takıntı.obsesyon. Hastalığın yüzünden böyle düşünüyorsun.bilinçsizce kendini öldüremezsin kontrol sende. Yalnız kalma. Bi arkadaşını falan arasan. Zaten doktora gideceksin. Tedavi olunca hepsi geçicek. Korkma lütfen. Yaz ne geçiriyorsan içinden buraya.

X