Nolur yardım edin :(

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
iyi geceler arkadaşlar
Ne yapacağımı şaşırdım artık nolur bana bı yol gösterin
23 yaşındayım nişanlıyım 2aya düğünüm olcak Allah nasip ederse .

Sorun nişanlım ve rahatlıkları kendisinin araba üzerine dükkanı var abisi ile ortak işletiyorlar oldukça yoğun işi gün içerisinde benı hiç aramıyor msj atmıyor sadece günaydın yazıyo ben ararsam açar çoğunlukla müşteri var müsait değilim 5 dk arıycaksın der ver aradan 2 3 saat geçmesine rağmen dönmeZ tekrar arayıp niçin aramadın dedıgımde "Arayamadım hayatım " arkası YOk özledim ama aratmadım hep aynı cümle

yoruldum tel arayıp 2cıft laf edemez olduk yediremiyorum artık özlemiyor musun?istemiyor musun? Kendımle çelişiyorum eksikleniyorum çok yoğunum diyor tel kapatmıyor hatta dinliyorum artık öyle bı hala geldim ki acaba başkasını var diye ?

Düğüne 2ay kaldı ne esya perde halı beyaz esya gelinlik balayı fotoğraf kuaför bı iğneyi bile halletmedık daha hepsi bekliyor hep aynı laf
"Yoğunum su arabalıda yapıyım bakalım , su müşteriydim yollayın su arabalıda satıyım "

bitmiyor işte bitmiyo sabrım tükendi gece gelıyor önceden 1saat konuşurduk gene işten gelince akşama kadar evli gibi nişanlım eve gelsinde konuşalım diye yollarını gözlüyorum 10dk sonra uyumaya başlıyor

Bağcan ben akıl verın nolur istemiyorsan bitsin diyorum peşinden koşacak boru degılim herkes hayatına baksın diyorum sensiz yapamam diyo ama dün istanbuldan geldın yola cıktım eve geldım sadece hayırlı yolculuklar dedı msjla saatlerce aramadı degeraı hissediyorum kendını özgüvenimi kaybettım :( :(

Herşey düzelsin diye konuşuyorum konuyu kapatmak istıyorum susuyorum düzelmiyor anlatıyorum söz veriyo gene aynı dır dır yapıyo oluyorum huzur vermıyo oluyorum mutlu değilmiş ben mutlu değilim bi kere nasıl mutlu edeyim

Allah aşkına bişey söyleyin ayrılmayı düşünüyorum artık ben :(

iyi geceler arkadaşlar

Sorun nişanlım ve rahatlıkları kendisinin araba üzerine dükkanı var abisi ile ortak işletiyorlar oldukça yoğun işi gün içerisinde benı hiç aramıyor msj atmıyor sadece günaydın yazıyo ben ararsam açar çoğunlukla müşteri var müsait değilim 5 dk arıycaksın der ver aradan 2 3 saat geçmesine rağmen dönmeZ tekrar arayıp niçin aramadın dedıgımde "Arayamadım hayatım " arkası YOk özledim ama aratmadım hep aynı cümle

yoruldum tel arayıp 2cıft laf edemez olduk yediremiyorum artık özlemiyor musun?istemiyor musun? Kendımle çelişiyorum eksikleniyorum çok yoğunum diyor tel kapatmıyor hatta dinliyorum artık öyle bı hala geldim ki acaba başkasını var diye ?

Düğüne 2ay kaldı ne esya perde halı beyaz esya gelinlik balayı fotoğraf kuaför bı iğneyi bile halletmedık daha hepsi bekliyor hep aynı laf
"Yoğunum su arabalıda yapıyım bakalım , su müşteriydim yollayın su arabalıda satıyım "

bitmiyor işte bitmiyo sabrım tükendi gece gelıyor önceden 1saat konuşurduk gene işten gelince akşama kadar evli gibi nişanlım eve gelsinde konuşalım diye yollarını gözlüyorum 10dk sonra uyumaya başlıyor

Bağcan ben akıl verın nolur istemiyorsan bitsin diyorum peşinden koşacak boru degılim herkes hayatına baksın diyorum sensiz yapamam diyo ama dün istanbuldan geldın yola cıktım eve geldım sadece hayırlı yolculuklar dedı msjla saatlerce aramadı degeraı hissediyorum kendını özgüvenimi kaybettım :KK43: :KK43:

Herşey düzelsin diye konuşuyorum konuyu kapatmak istıyorum susuyorum düzelmiyor anlatıyorum söz veriyo gene aynı dır dır yapıyo oluyorum huzur vermıyo oluyorum mutlu değilmiş ben mutlu değilim bi kere nasıl mutlu edeyim

Allah aşkına bişey söyleyin ayrılmayı düşünüyorum artık ben :KK43:
Köprüden geçmeyi bile beklememis pess!ne vurdumduymazlik bu yahu!Ayrıl gitsin hiç uğraşma..

Bir sizi istemiyor evilikten soğumuş durumda
İki rahat bir kişilik duygusallık ve bu gibi tefferuatlı şatafatlı işlere gelemiyor
Üç bu işler için para biriktiriyor o kadar yoğunki başını kaşıyacak zamanı yok
Bir ise uğurlar olsun
İki ise yandın kızım
Üç ise sabretmene değer
Bence ikinci şık

iyi geceler arkadaşlar

Bağcan ben akıl verın nolur istemiyorsan bitsin diyorum peşinden koşacak boru degılim herkes hayatına baksın diyorum sensiz yapamam diyo ama dün istanbuldan geldın yola cıktım eve geldım sadece hayırlı yolculuklar dedı msjla saatlerce aramadı degeraı hissediyorum kendını özgüvenimi kaybettım :KK43: :KK43:

Allah aşkına bişey söyleyin ayrılmayı düşünüyorum artık ben :KK43:
Evliligi istemiyor gibime geldi. Bu rahatlıgına bakılırsa zaten evlenince evli oldugunun farkında olmayan erkeklere dönerdi, burada "esim beni sevmiyor mu, esim evine niye baglı degil" konuları acardınız. Neyse ki evlenmeden kendini ele vermis. Kapıyı gösterin. "Sensiz yasayamam" demelerine kanmayın, yasayamayacagını düsünseydi ona göre davranırdı.

Evliligi istemiyor gibime geldi. Bu rahatlıgına bakılırsa zaten evlenince evli oldugunun farkında olmayan erkeklere dönerdi, burada "esim beni sevmiyor mu, esim evine niye baglı degil" konuları acardınız. Neyse ki evlenmeden kendini ele vermis. Kapıyı gösterin. "Sensiz yasayamam" demelerine kanmayın, yasayamayacagını düsünseydi ona göre davranırdı.

Beni çok iyi tanıyo arkasından koşmayacağım dönüp gideceğimize bilir onun rahatlığı degıl bu sankı beni sevıyorum bırakamaz degıl .. evliliği istemiyorsa 7sene beklemeseydi beni yalvardı senelerce abimin evlenmesini bekledi asıl evlılıgı istemeyen bendim bilmiyorum ne ben ne ailem ayrılığa dayanamaz üstelik onun gözünde tüm suç benım

Bir sizi istemiyor evilikten soğumuş durumda
İki rahat bir kişilik duygusallık ve bu gibi tefferuatlı şatafatlı işlere gelemiyor
Üç bu işler için para biriktiriyor o kadar yoğunki başını kaşıyacak zamanı yok
Bir ise uğurlar olsun
İki ise yandın kızım
Üç ise sabretmene değer
Bence ikinci şık

Napmalı peki :(

Bence burada belirleyici kisim senin yanında nasil oldugu.senin yanındayken çok iyiyse eğer çok kafana takma derim.yalniz iki ay kalmış çok eksikler var onlar ne olcak çözemedim.

Bence burada belirleyici kisim senin yanında nasil oldugu.senin yanındayken çok iyiyse eğer çok kafana takma derim.yalniz iki ay kalmış çok eksikler var onlar ne olcak çözemedim.

Adamda kaygı telaş Yok kı aksine söyleyince korkuyo yavaş söyle diyo sanırım bi nevi kaçış birde durumları çok iyi gider begenırsın alırız kafasında daha çok gezeriz fıyat bakarız felan diye düşünmüyo çok ama ben çok telaşlanıyorum:(

Adamda kaygı telaş Yok kı aksine söyleyince korkuyo yavaş söyle diyo sanırım bi nevi kaçış birde durumları çok iyi gider begenırsın alırız kafasında daha çok gezeriz fıyat bakarız felan diye düşünmüyo çok ama ben çok telaşlanıyorum:KK43:
Benim esimde biraz anlattiginiz gibi ama aldatma başka biri sevgisizlik düşüncesi zerre aklımda değil.sevgisine çok inanıyorum ama benim yanımda olmadığında çok ilgisiz ve iskoliklik olabiliyor.ben alıştım artık beklentimi azalttim.sizin bu adama ne kadar güveniyor olmanız önemli.sevgisine inanmaniz ve tabiiki de gercekci olmanız şart.bana nedense sevgisiz filan değilde gamsız gibi geldi.

Ben nişanlıyken askeri personeldi kendisi sabaha kadar telefonda konusurduk hatta konusurken uykuya dalardı ben derdim işin var fazla konusmayalım yok derdi eşyalar için hevesliydi işten izin alamasa da nöbetini devrederdi eşyalar için gittigimizde beraber dolaşır eşya bakardık.Burda yapılacak işleri de mecbur ben hallederdim gelinlik vs çeyiz gibi şeyleri.Heves hevestir abisine bırakamıyor mu işi, ilginç düğün dediğiniz şey mesakkatli ve yorucudur.Elbetteki yardımcı olması gerekir.Sonucta bir kere evleniyorsunuz.

Valla canim aldatma falan yoksa kiii olsa hissederdin... adam kesinlikle iskolik seni umursamamak yada sevmemesi degil mesele.... kesinlikle kendini isine cok kaptiriyordur inanaki etrafimda kactane ayni ornek var ... gözümle sahit oldum soz konusu iş olunca adam 40 derece ateslenen cocugunu sormayi unutuyor.. iskoliklik yani baska bisey degil ve oadamdan zarar gelmez... kari kizdan iyidir :KK69:

Ben nişanlıyken askeri personeldi kendisi sabaha kadar telefonda konusurduk hatta konusurken uykuya dalardı ben derdim işin var fazla konusmayalım yok derdi eşyalar için hevesliydi işten izin alamasa da nöbetini devrederdi eşyalar için gittigimizde beraber dolaşır eşya bakardık.Burda yapılacak işleri de mecbur ben hallederdim gelinlik vs çeyiz gibi şeyleri.Heves hevestir abisine bırakamıyor mu işi, ilginç düğün dediğiniz şey mesakkatli ve yorucudur.Elbetteki yardımcı olması gerekir.Sonucta bir kere evleniyorsunuz.
Bunların hepsının farkındayım olması gereken bu olmadığında biliyorum halletmez herşey çok güzel olcak diyor ama kılımız kıpırdamıyor böyle örnekler duyduğumda inanin çok üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyo

Benim esimde biraz anlattiginiz gibi ama aldatma başka biri sevgisizlik düşüncesi zerre aklımda değil.sevgisine çok inanıyorum ama benim yanımda olmadığında çok ilgisiz ve iskoliklik olabiliyor.ben alıştım artık beklentimi azalttim.sizin bu adama ne kadar güveniyor olmanız önemli.sevgisine inanmaniz ve tabiiki de gercekci olmanız şart.bana nedense sevgisiz filan değilde gamsız gibi geldi.

Sevgisine güveniyorum yanlış bişeyine dek gelmedim ama diyorum ben adam mı yiyorum keyif saatlerce konuşmayalım 1dk ara sor neredeyim napıyorsun çok mu güveniyor bana yoksa kendine mi anlamış değilim

Her şey güzel olacak derken ne zaman? Neyi kastediyor öncelikle bunu sorup öğrenmeniz lazım bence ona göre davranmanız en iyisi.

Her şey güzel olacak derken ne zaman? Neyi kastediyor öncelikle bunu sorup öğrenmeniz lazım bence ona göre davranmanız en iyisi.
Kimseye belli etmemeye çalışıyorum daha 2ay var diyorum olsun halledilir diyorum ama napcagımı sasırdım ben büyütmüyorum değilmi yani sizde bilirsiniz az çok bunlar normal mi ? Hiçmi bişeyi alamadınız dediklerinde utanıyorum artık

Back
X