Nolur yardim edin :(

Meditrina_

Hulahoooop
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
174
8
96
Antalya
Konuyu buraya actigim icin cok uzgunum ama mecbur kaldim kizmayin bana :(
Nolur arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var :(
Adet tarihim 30 eyluldu idrar testi yapmistim pozitif cikti. Dun kahverengi hafif lekelenme ve kucuk beyaz iki uc parca gordum acile gittim beta hcg bakti 191 cikti. Alttan muayenede bisi goremedi. 5 haftaya gore cok dusuk dis gebelik olabilir dedi. Dikkat et agrin kanaman olursa gel dedi. Korkuyorum dis gebelikten dunden beridir agliyorum gozlerim sis. Nolur yardim edin :KK43:

Geç döllenme olabilir korkmayın görememiştir. Şimdi doktorların bazıları hemen dış gebelik olabilir diye yanlış bir yorum yapıyorlar sonra stres yapıyor insan. İçini ferah tut canım herşey yolundadır

Kizimdada bana oyle demislerdi sen oyle aglarsan daha mi iyi olacagini dusunuyorsun.o zman hcg kacti hatirlamam ama ilk hamileligin sanirim korkma daha kotu seyler olabilir sen aglayinca uzuldukce bebegi nenkadar etkiliyorsun dikkat et ve doktorun dediklerine uy dua et hersey dua
Gecmis olsun

Biz nasıl yardım edebiliriz ki? Düzenli kontrole gidin inşallah sağlıklı bir gebeliktir ama size tavsiyem bebek bu kadar küçükken alttan muayene olmayın.
4 hastalıkken gitmiştim ben ve daha bebek yok ama kesen oluşmaya başlamış gayet güzel demişti doktor. Sonra bebeği de gördük şükür..
başka doktora da gidin. Kahverengi akıntı belki yerleşme kanaması falandır.

Meditrina_ Meditrina_ merhaba..
Şu an aglamanız üzülmeniz size gerginlikten başka hiçbirşey kazandırmayacak. Hayatı acısıyla tatlısıyla yaşıyoruz. O yuzden biraz sabredin. Herşeyin hayırlısını dileyin.

Yorumlariniz icin tesekkur ederim korkuyorum sadece ve belki tecrubeli arkadaslar daha faydali bilgi verirler diye yardim istedim sizden. Doktorlar da aciklayici bilgi vermediler dis gebelik olabilir deyip gonderdiler :(

Baska doktorada gorunebilirsin ozel hastanelerde daha iyi ilgileniyorlar

Merhaba canım,
Bundan önceki testin ne zamandı ve değerin kaçtı?
Normalde iki günde bir yaklaşık iki katına çıkması gerekir.
Bende dış gebelik yaşadım :( zor bir süreç, Allah sanada kimseye de yaşatmasın.
Stres yapma belki geç döllenmedir. Şu an yapacağın şey iki gün sonra bir daha test yaptırman.
Umarım herşey yolunda gider.

Merhaba canım,
Bundan önceki testin ne zamandı ve değerin kaçtı?
Normalde iki günde bir yaklaşık iki katına çıkması gerekir.
Bende dış gebelik yaşadım :KK43: zor bir süreç, Allah sanada kimseye de yaşatmasın.
Stres yapma belki geç döllenmedir. Şu an yapacağın şey iki gün sonra bir daha test yaptırman.
Umarım herşey yolunda gider.
Canim ben kan testi yapmamistim hic idrarla ogrendim snra pazartesi ozelde randevu aldim gider direkt muayene olurum diye. Ama lekelenmem olunca acile gittim ve betaya bakip dis gebelik olabilir 2 gun sonra tekrar bak dediler ben de korktum. Operasyon gerekiyormus bide dis gebelikde :( bebegime mi uzuleyim dis gebelik olduguna mi bilemedim cok kotuum :(

Kizimdada ayni dis gebelik demislerdi simdi tekrar bamileyim simdide alttan bakti bide ozel hastane nasil izin verdim bilmiyirum gebelik bozulmus falan dedi sonra kana bakti aa daha kucukmus dedi once kana bakmasi gerekirken o alltan bakti once dikkat etmek gerekiyor.
Onun icin bir doktora bagimli kalma uzulme kizimdada dis gebelik almamiz lazim yoksa anne ölur falan demislerdi inanma fazla arastir doktorlar hastayla degil koyacagi teshisle ilgileniyor ve yanlis cikiyor hastayi dinlemeden etmeden

Korkma,aglama iyi dusun iyi olsun
İnsallah cnim cok sagol :KK43:
Kizimdada ayni dis gebelik demislerdi simdi tekrar bamileyim simdide alttan bakti bide ozel hastane nasil izin verdim bilmiyirum gebelik bozulmus falan dedi sonra kana bakti aa daha kucukmus dedi once kana bakmasi gerekirken o alltan bakti once dikkat etmek gerekiyor.
Onun icin bir doktora bagimli kalma uzulme kizimdada dis gebelik almamiz lazim yoksa anne ölur falan demislerdi inanma fazla arastir doktorlar hastayla degil koyacagi teshisle ilgileniyor ve yanlis cikiyor hastayi dinlemeden etmeden
İnsallah teshis yanlistir :(

Canim ben kan testi yapmamistim hic idrarla ogrendim snra pazartesi ozelde randevu aldim gider direkt muayene olurum diye. Ama lekelenmem olunca acile gittim ve betaya bakip dis gebelik olabilir 2 gun sonra tekrar bak dediler ben de korktum. Operasyon gerekiyormus bide dis gebelikde :KK43: bebegime mi uzuleyim dis gebelik olduguna mi bilemedim cok kotuum :KK43:

Daha çok erken böyle düşünmek için. Anladığım kadarıyla gebeliğin daha yeni. Kendi kendine kuruntu yapma. Dur bakalım.
Kafana takma dinlen, iki gün sonra test yaptırınca anlaşılır az çok.
Evet bazen operasyon gerekebiliyor ama ben operasyonsuz atlattım çok şükür. Doktorumun takibiyle sıkıntı yaşamadım.

Daha çok erken böyle düşünmek için. Anladığım kadarıyla gebeliğin daha yeni. Kendi kendine kuruntu yapma. Dur bakalım.
Kafana takma dinlen, iki gün sonra test yaptırınca anlaşılır az çok.
Evet bazen operasyon gerekebiliyor ama ben operasyonsuz atlattım çok şükür. Doktorumun takibiyle sıkıntı yaşamadım.
İnsallah kotu bisi cikmaz :( cok tesekkur ederim canim..

Size tanı koyulmamış ki takip edelim demişler.doktorların onu söylemesi gerek yoksa dış gebelik oldugunda aileleri önceden bilgilendirmeyince çok yıkım yaşıyorlar.doktorlar hemen moral bozuyor diyen arkadaslar olmuş hersey güzel diyip iki gün sonra kutlamalardan sonra mı söylesinler.her ihtimali söylesinler ki aikeler bilsin

Size tanı koyulmamış ki takip edelim demişler.doktorların onu söylemesi gerek yoksa dış gebelik oldugunda aileleri önceden bilgilendirmeyince çok yıkım yaşıyorlar.doktorlar hemen moral bozuyor diyen arkadaslar olmuş hersey güzel diyip iki gün sonra kutlamalardan sonra mı söylesinler.her ihtimali söylesinler ki aikeler bilsin
Tabiki soylesinler ama ben dr a uzgun ifadeyle dis gebelik di mi dedigimde maalesef deyip basini salladi. Ben bunun ustune yikildim. Bikac dr bakti biri dis gebelik olabilir dedi biri emin gibi basini salladi benden imza aldi eger bi sorun olursa sorumlulugu aliyorum diye falan tedirgin oldum :(

Back
X