- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ateşi filan var mı?
kardeşin hamile![]()
Açılın ben doktorum.
evet yaptığın saçma sapan şakalara bi tarafıyla gülen biri olarak, senin saçmalıklarına saygısızlık etmişim bilemeden.Bu nasil sapikca bir yorumdur yaa şakanin da bir dozu olur!
evet yaptığın saçma sapan şakalara bi tarafıyla gülen biri olarak, senin saçmalıklarına saygısızlık etmişim bilemeden.![]()
kardeşin hamile![]()
Allah aşkına polemik oluşturmak istemiyorum ama çekiyorsunuz insanı içine kimi savunuyorsunuz yani.Bence de biraz tatsız olmuş bahsedilen KIZ ÇOCUĞU daha 12 yaşında olduğu için h2o haklı
Konu sahibine gelince yağlı bir yemek dokunmuş olabilir,gısa zehirlenmesi olabilir,midesini üşütmüş olabilir olabilir olabilir ama doktora götürün lütfen yaşı küçük ihmale gelmemeli![]()
Allah aşkına polemik oluşturmak istemiyorum ama çekiyorsunuz insanı içine kimi savunuyorsunuz yani.
Konunun mantıklı bir yanımı var ki mantıklı cevap verilebilsin.Ki mantıklı cevap vermeye calışan bir sürü arkadaş olmuş savunma cümlesi "doktora gitmeyi isteseydi giderdik".. bu nedir.
bdv ye gelip kardeşim kustu napalım denmesimi mantıklı, benim bu konuyu ti ye almam mı?
Neyse hepimiz kendi çöplüğümüze lütfen, tartışmak istemiyorum kimseyle.
Yorum gereksiz ya da mantıksızsa kimseye laf düşmez yönetim gereğini yapar zaten.
kardeşin hamile![]()
scrollock yorumun beni de afallattı.Allah aşkına polemik oluşturmak istemiyorum ama çekiyorsunuz insanı içine kimi savunuyorsunuz yani.
Konunun mantıklı bir yanımı var ki mantıklı cevap verilebilsin.Ki mantıklı cevap vermeye calışan bir sürü arkadaş olmuş savunma cümlesi "doktora gitmeyi isteseydi giderdik".. bu nedir.
bdv ye gelip kardeşim kustu napalım denmesimi mantıklı, benim bu konuyu ti ye almam mı?
Neyse hepimiz kendi çöplüğümüze lütfen, tartışmak istemiyorum kimseyle.
Yorum gereksiz ya da mantıksızsa kimseye laf düşmez yönetim gereğini yapar zaten.
Hiç sizinle polemiğe girecek modda değilim ,ortada kardeşi için endişelenen biri var onun kaç yaşında olduğunu bilmiyoruz bile ..Asıl sorumlu bir ıslak mendille kusmuğu silen ve doktora götürmeyen annesi ,eğer anne götürmüyorsa kız ne yapabilir ne durumda olduğunu biliyor musun ? Konu size mantıklı gelmiyor olabilir zira 12 yaşında kusan bi kıza HAMİLE diyen bir zihniyetle bende tartışmam ,bu tiye almak değil resmen rezalet !!
Çöplük falan bilmiyorum ben siz orda yaşıyorsanız size güle güle ..Burası kadın platformu !! Yonetim ne yapar ne yapmaz bilemem ama ben 12 yaşında kız hamile kikikikikikkikikikikiki diyip dalga geçen bir insana DESTUR derim !!!
Size ne ulan! yaptığım yorumun mantığı size mi kalmış.işiniz gücünüz yok gelmişsiniz burda iki mal cümle kurup kendinizi bi b.k sanıyosunuz.ay çok şey söylicem de parmaklarım yoruldu12 yaşındaki bir çocuğun durumuyla bu şekilde dalga geçebilmek için merhametsiz olmak gerekiyor..
Size ne ulan! yaptığım yorumun mantığı size mi kalmış.işiniz gücünüz yok gelmişsiniz burda iki mal cümle kurup kendinizi bi b.k sanıyosunuz.ay çok şey söylicem de parmaklarım yoruldu
hadi eyvallah.. ben gider![]()