• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur yardım edin..

Canım korkutmak istemem ama kesinlikle doktora gidin. DAyım hastalıkları takmayan bir doktordur.grip olayım mesela dayı grip oldum deyim geçmiş olsun kızım geçince geçer der :) ama birimizin Karnı ağrıyınca hemen hastaneye gelin der. Karın ağrısı çok önemliymiş (regl ağrısı gibi bildiğin bi sebep değilse tabii) o yuzden ben karın ağrısından çok korkarım

Burada ki bazı kadınların sanki her kustuğunda doktora gidiyormuş gibi yorum yapması beni benden alıyor. Basit bişey olduğunu düşünmüş olabilirler. Nerdeyse hepiniz konuyu açan kızdan büyüksünğz. Birer büyük olarak saçma sacma dalga geçip prim yapma cümleleri kurmak yerine konu sahibini doğru yönlendirebilirisniz sanırım

Allah allah niye doktora gitmek istemiyomuş?
Zaten pekte mantıklı bulmadım hikayeyi gece kardeşin kalkıp yatağına kusmuş hemde 2:08 de
ilginç miş ben böyle bi durumda olsam saate bakmak falan aklıma gelmezdi.. Kaptığım gibi hastaneye götürürdüm kardeşimi acile..!!!! Bu hikayenin gerçek olduğuna inanmıyorum ben:KK59:

Back
X