Nolur yardim edin

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Sabahin bu saatinde yaziyorum ama artik cok caresizim kizlar ben evet kabul ediyorum cok titiz bi insan degilim ama yinede hergun evi silip supururum az once esim uyanmis benim yatak odam cok dar yatagi itip cekemem tek basima hic bizaman oraya dusen biseyi almaya calisirken eline baya toz gelmis uyandirdi beni basladi bagirmaya sen hayvansin bilmemne dedimki evet gormemisim orayi temizleyemiyorumda hem ondandir tuttu sacimdan cekti tekme atti kafama vurdu bikac kerede ya soruyorum size ne kadar pis olursa olsun hakedermi insan bunu bana cesaret verin nolur bosanmak istiyorum korkuyorum cok sinik bi insan oldum hic kendime guvenim kalmadi

Sadece toz var diye mi bu kadar olay
Gerçi hiçbirşey şiddet göstermesini mazur göstermez , polise gidip darp raporu vs alabilirsiniz ve ya çıkın annenize filan gidin ne diyim bilemedim ki , vurmak tekme atmak ne demek !
Herzamsn yaptığı bişeyse de ayrılın, şiddet bu , kabul edilemez

Sabahin bu saatinde yaziyorum ama artik cok caresizim kizlar ben evet kabul ediyorum cok titiz bi insan degilim ama yinede hergun evi silip supururum az once esim uyanmis benim yatak odam cok dar yatagi itip cekemem tek basima hic bizaman oraya dusen biseyi almaya calisirken eline baya toz gelmis uyandirdi beni basladi bagirmaya sen hayvansin bilmemne dedimki evet gormemisim orayi temizleyemiyorumda hem ondandir tuttu sacimdan cekti tekme atti kafama vurdu bikac kerede ya soruyorum size ne kadar pis olursa olsun hakedermi insan bunu bana cesaret verin nolur bosanmak istiyorum korkuyorum cok sinik bi insan oldum hic kendime guvenim kalmadi

Aptal adam....
Allah askina boyle pisliklere duygusl davranip firsat vermeyelim yol verelim gitsinler

tuttu sacimdan cekti tekme atti kafama vurdu bikac kerede ya soruyorum size ne kadar pis olursa olsun hakedermi insan bunu bana cesaret verin nolur bosanmak istiyorum korkuyorum cok sinik bi insan oldum hic kendime guvenim kalmadi
Şu yazdıklarına tekrar bak canım ya , ne demek haketmek, sen nasıl reva görüyorsun bunu kendine, yapma Allah aşkına , kızın olsa bunları yaşasın ister misin , lütfen değer ver kendine ve kurtar kendini

Konu sahibi genel olarak konuyu aciyor ama cevap vermiyor ..
Icini dokup bizi burda sinir edip yatiyor herhalde
Boyle durumlarda onemli olan benim icin yazilanlar hepsini tek tek okuyup teselli buluyorum kimse buraya bos yere yazmaz bence inanin aglamaktan gozlerim agriyo

Sen bu dünyaya dayak yiyip bu adamı çekmek için mi geldin? Şiddet surekliyse korkak ve çekingen olman çok normal. Gözünü seveyim ezdirme kendini. Yaptığı hayvanliklarin bedelini ödesin.

Sadece toz var diye mi bu kadar olay
Gerçi hiçbirşey şiddet göstermesini mazur göstermez , polise gidip darp raporu vs alabilirsiniz ve ya çıkın annenize filan gidin ne diyim bilemedim ki , vurmak tekme atmak ne demek !
Herzamsn yaptığı bişeyse de ayrılın, şiddet bu , kabul edilemez
Daha oncesinde icinde biriktirdigi bisey varmi bilmiyorum ama genel olarak zaten deger vermeyen ama aksine deli gibi deger verdigini zanneden bi insan yaninda hasta yatsaniz horuldayarak uyur

Sen bu dünyaya dayak yiyip bu adamı çekmek için mi geldin? Şiddet surekliyse korkak ve çekingen olman çok normal. Gözünü seveyim ezdirme kendini. Yaptığı hayvanliklarin bedelini ödesin.
Sanirim bunca zaman o kadar cok ezdirdimki her dedigini yapmaya calistim kendimden odun verdim hep

Boyle durumlarda onemli olan benim icin yazilanlar hepsini tek tek okuyup teselli buluyorum kimse buraya bos yere yazmaz bence inanin aglamaktan gozlerim agriyo

Konularini okudum
Senin olan dertleri
Kuzenim ela kv siyle anlasamiyor kv si temizlige zorluyor kocasi ondan yana cikmiyor
Yok bi arkadasim var kv siyle anlasamiyor kv si temizlige zorluyor ..
Gibi ayni konulari sanki senin degilmis gibi acmissin
Sonra iki uc gun sonra ayni derdi senin konun olarak acmissin
Ne tesaduf ki ela ve diger kuzeninle tipa tip ayni dertler ..
Senin bizimle kafa buldugunu dusunuyorum ...

Bence sana vurmak için bahane aramiş pis adam sabahın bu saatinde toz gördü diye kaldirip da vurmak nedir ileri derecede hayvan...

Bu adamları çekmek zorunda değilsiniz. Size asla el kaldırmamalı ne kocanız ne de başka biri. Eviniz toZlu yada dağınık olabilir bunun çözümü dayak değil. Bu dayağın sebebi dayak atmaktan zevk alan ve her fırsatı değerlendiren terbiyesiz cani kocan. Bunu bil ve o adama ona göre davran

Back
X