- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi toz parçası yüzünden mi kıydı sana. Asıl hayvan kendisi. Begenmiyorsa kendi yapsın yada hizmetçi tutsunSabahin bu saatinde yaziyorum ama artik cok caresizim kizlar ben evet kabul ediyorum cok titiz bi insan degilim ama yinede hergun evi silip supururum az once esim uyanmis benim yatak odam cok dar yatagi itip cekemem tek basima hic bizaman oraya dusen biseyi almaya calisirken eline baya toz gelmis uyandirdi beni basladi bagirmaya sen hayvansin bilmemne dedimki evet gormemisim orayi temizleyemiyorumda hem ondandir tuttu sacimdan cekti tekme atti kafama vurdu bikac kerede ya soruyorum size ne kadar pis olursa olsun hakedermi insan bunu bana cesaret verin nolur bosanmak istiyorum korkuyorum cok sinik bi insan oldum hic kendime guvenim kalmadi
Sabahin bu saatinde yaziyorum ama artik cok caresizim kizlar ben evet kabul ediyorum cok titiz bi insan degilim ama yinede hergun evi silip supururum az once esim uyanmis benim yatak odam cok dar yatagi itip cekemem tek basima hic bizaman oraya dusen biseyi almaya calisirken eline baya toz gelmis uyandirdi beni basladi bagirmaya sen hayvansin bilmemne dedimki evet gormemisim orayi temizleyemiyorumda hem ondandir tuttu sacimdan cekti tekme atti kafama vurdu bikac kerede ya soruyorum size ne kadar pis olursa olsun hakedermi insan bunu bana cesaret verin nolur bosanmak istiyorum korkuyorum cok sinik bi insan oldum hic kendime guvenim kalmadi