Nolur yardim edin

Ahh o herif bana denk gelcek varyaa neyse
O boyle yapinca sen ne yapiyosun? Korkut sunun gozunu git polise falan var. Tabi ben senin yerinde olsam bosayip donuna kadar alirim ama sen muhtemelen o cesarete sahip değilsin. Dayagi yiyip susmandan oyle oldugu anlasiliyo

Sabah toz gördü diye saldirmam için kâbus görmem lazım.. O da ancak rüyada

Siz sindikçe bu ruh hastaları kendilerini daha güçlü görüp iyice ezmeye çalışıyorlar maalesef
Aileniz hayatta mı?

yok artık..kesinlikle normal değil yaptıkları...sende tepkisiz kalma artık...

Kadınsan kadınlığını bil. Sen kadımsın hizmetçi değil !
Sen kadınsın , unutma şu erkek denen millet doğduğundan ölene kadar bize muhtaç.onu doğuranda büyütende kadın!
Kendine güven. Hakkını ara. darp raporu al.
Bu olayın öncesinin olmadığına emin misin ?

Seni. Hizmetçi olarak gören bir adam!!! La evlisin. Yani adam demeye bin şahit ister. Evi yeri gelir temizleyemem işim olur. Asla ve asla bu ev neden böyle deme hakkına sahip değil. O iş bana aittir çünkü. Beni sorgulamayaz bu konu da. Saçını çekmek de nedir. Nasıl adamlar la evleniyorsunuz ya. Hiç mi tanımıyorsunuz evlenmeden. Bu kadar ezik büzük olmayın ya. Senin saçını çekme hakkını sen vermişsin ona. Biraz dik ol yahu. Hiçbir erkek dokunamasın sana. Sende suç!

Sabahin bu saatinde yaziyorum ama artik cok caresizim kizlar ben evet kabul ediyorum cok titiz bi insan degilim ama yinede hergun evi silip supururum az once esim uyanmis benim yatak odam cok dar yatagi itip cekemem tek basima hic bizaman oraya dusen biseyi almaya calisirken eline baya toz gelmis uyandirdi beni basladi bagirmaya sen hayvansin bilmemne dedimki evet gormemisim orayi temizleyemiyorumda hem ondandir tuttu sacimdan cekti tekme atti kafama vurdu bikac kerede ya soruyorum size ne kadar pis olursa olsun hakedermi insan bunu bana cesaret verin nolur bosanmak istiyorum korkuyorum cok sinik bi insan oldum hic kendime guvenim kalmadi
Bi toz parçası yüzünden mi kıydı sana. Asıl hayvan kendisi. Begenmiyorsa kendi yapsın yada hizmetçi tutsun

yuh yani..benim evde ütülerden küçük bir dağ yığını var artı çok fazla titizlenerek yapamam her zaman temizliği (ayda bir ancak dip köşe yapıyorum çalıştığım için) eşim hiç bir zaman böyle şiddet uygulamadı. en azından canım hiç bir şeyim ütülü değil veya ev biraz dağınık der. ona bile bozulurum bazen yetişemediğim için. dayak nedir ya? hayvanlık bu. niye korkuyorsun? bunları ispat edip mahkemeye verip yüklüce tazminat bile alırsın...

Dayağı hiç kimse hiç bir nedenden dolayı hak etmez.
Ben evlilikte dayağın affedilmemesi taraftarıyım. Bu yüzden sizde affetmeyin. Çünkü devamı gelecek ve siz sustukça devamlı o dayağı yiyeceksiniz.

Sabahin bu saatinde yaziyorum ama artik cok caresizim kizlar ben evet kabul ediyorum cok titiz bi insan degilim ama yinede hergun evi silip supururum az once esim uyanmis benim yatak odam cok dar yatagi itip cekemem tek basima hic bizaman oraya dusen biseyi almaya calisirken eline baya toz gelmis uyandirdi beni basladi bagirmaya sen hayvansin bilmemne dedimki evet gormemisim orayi temizleyemiyorumda hem ondandir tuttu sacimdan cekti tekme atti kafama vurdu bikac kerede ya soruyorum size ne kadar pis olursa olsun hakedermi insan bunu bana cesaret verin nolur bosanmak istiyorum korkuyorum cok sinik bi insan oldum hic kendime guvenim kalmadi
:KK57::KK57::KK57: Tekmemi attı ?
Valla bir an evvel toplanın kendinize gelin boylu boyunca düşünün derim !

Bırak Allahını seversen cnm böyle adamla evli kalsan nolur kalmasan nolur topla eşyalarını kaç kurtul o evden

Uyuyan insani kaldirip bunu yapan, uyanık olan birine neler yapmaz. Vahset gibi. Allahindan bulsun boyleleri. Kendilerini birsey sanıyorlar. El kaldirmak adamlik erkeklik saniyorlar. Cogu da iktidarsiz okuduklarimizin. Nefret ettim erkeklerden.

Back
X