nolur yardım edin :(

ardemir

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
3.972
2.656
373
herkese merhabalar..
çınarımı 6 temmuz 2015 te normal doğumla 22 haftalıkken dünyaya getirdim ama kuzum canlı doğmasına rağmen çok ufak olduğu için tutunamadı dünyaya.. sonrası dev bir travma.. krizler.. 1 yılı geçti.. rahim normal doğuma rağmen aynı ay toparladı kendini ama ben toparlayamadım kendimi.. bir türlü hazır hissedemedim
neyse gel gelelim 7 ay öncesine kadar regl olamadım sonra olmaya başladım ama 40 günde bir 45 günde bir oda tarlusal kullanarak.. bir türlü düzen tutturamadım..
en son 10 eylülde regl oldum ama hala olamadım vücudum şiş göğüslerim inanılmaz hassas ağrılı-sancılıyım gerginim zavallı eşime bulaşmamak için yatakları ayırdım 1 haftadır.. ve artık bebek sahibi olmak istiyorum ama olmuyor tabi.. doğal yolla regl olmak istiyorum yumurtlamamın normale dönmesini istiyorum önerisi olan varsa nolur paylaşsın..
şimdiden hepinize teşekkürler sıkıntısız gebelikler sorunsuz doğumlar hepinize..

Canım geçmiş olsun öncelikle. Bende 40.haftada kaybettim bebeğimi 13 ay oldu. Burada bizim gibi pek çok melek annesi var, okumuşsundur başlıkları. Çok dertleşip birbirimizin yaralarını sarmaya çalıştık. Sende bunaldıkça yazabilirsin.

Benimde doğumdan sonra 5 haftada bir olmaya başlamıştı adetim. Sonra 40 güne çıktı. Hatta bi kere 40 günü geçti. Ama doktorum söktürücü ilaç vermedi o da hormon neticede. Vücuda faydası olsa da zararı da oluyor. O yüzden ilaç kullanmamanı öneririm. Ben soğan kürü yapmıştım. Faydası oldu mu bilmem sonra sökülmüştü. Şu sıralar 40 günde 1 oluyorum yine. Birşey içmiyorum.

Bir de herşeyi etkileyen senin psikolojindir. Sen ne kadar güçlü olursan vücudun da ona göre tepki verir. Evet başımıza bir sıkıntılı olay geldi, çokça üzüldük fakat sabredip yeniden toparlanmamız gerekiyor. Rabbim dermansız dert vermesin. Yeniden hamile olma ihtimalimiz var elhamdulillah..

Allah bin kere olsun canım..
tarifsiz bir acı inan ilk günkü gibi ama artık eşime de kendime de eziyet etmek istemiyorum
kendimi hazır hissediyorum zira artık kıskanmıyorum etrafımdaki hamileleri bebeklileri.. özlem duyuyorum sadece.. bende böyleydim diye..
o zaman bu ay tarlusal kullanmayayım soğan kürünü deneyeyim dimi?

işe yarasın da içerim nefret etmeme rağmen..
sağlıkla alın kucağınıza kuzunuzu..
yarar diye düşünüyorum bunu tecrübe etmiş bir çok kişi var kuralına göre uygularsan iyi olacaktır Allahın izni ile rabbim tüm kadınların yardımcısı olsun :)

yarar diye düşünüyorum bunu tecrübe etmiş bir çok kişi var kuralına göre uygularsan iyi olacaktır Allahın izni ile rabbim tüm kadınların yardımcısı olsun :)

çok çok çok teşekkür ederim.. bir minik haberi paylaşmak için can atıyorum zira..
öyle de güzeldi ki oğlum.. anneden oksijeni kesilince sağa sola dönen minicik kafası.. oyy oğlum beniimm :*

çok çok çok teşekkür ederim.. bir minik haberi paylaşmak için can atıyorum zira..
öyle de güzeldi ki oğlum.. anneden oksijeni kesilince sağa sola dönen minicik kafası.. oyy oğlum beniimm :*
üzme kendini cennette o seni bekliyor Rabbimin izni ile.sen şimdi umutla bebeğin için uğraş inşallah tez zamanda o güzel haberi alırsın.

üzme kendini cennette o seni bekliyor Rabbimin izni ile.sen şimdi umutla bebeğin için uğraş inşallah tez zamanda o güzel haberi alırsın.

öyle tabi ama işte.. burnumun direği sızlıyor ara ara..

şimdi hedef yumurtlamaaaa :)

İlaç kullanma canım. Ay sonunda eğer adet olmadıysan ve hamile olmadığıne eminsen soğan kürü yap. Hamilelik şüphen varsa yapma. Şifa olur inşallah

Reactions: mnt
İlaç kullanma canım. Ay sonunda eğer adet olmadıysan ve hamile olmadığıne eminsen soğan kürü yap. Hamilelik şüphen varsa yapma. Şifa olur inşallah

kan tahlili yaptırdım tatlım yok bebiş..
inşallah şifa olur soğan kürünü regl olmazsam ay sonunda yapayım o zaman ben.. 20 gün daha sabır o zaman..

Ayni sorun bendede var, tarlusal icmiyorsam adet olmuyorum. daha oncesinde de boylemiydi adetleriniz yoksa dogumdan sonra mi oldu? Ben kendimi bildim bileli ayni sorunu yasiyorum. Doktorum bebek dusundugumuzde klomen ve catlama ignelerini kullanacagimizi soyledi. Bende bebegimi kaybettim 3 ay bekleme suresindeyim su an 3 ay sonra bakicaz duruma gore.

Sogan kurunu uygulamadim. Ama kiz kardesim uyguladi ve faydasini gormedigi gibi rahmi inceldi, hamileliginde 3 ay dusuk riski yasadi kanamalari oldu yatagindan bile kalkamadi. Ben o yuzden bu kurlerin her bunyede ayni sonucu verecegini dusunmuyorum

oooovv soğan kürü mü incelme yapmış peki?

benim hamile kalana kadar herhangi bir sorunum yoktu ne zaman doğum yaptım ondan sonra doğrultamadım belimi canım senin ne zamandı kaybın?

Çok geçmiş olsun. Ben de geçen yıl 33.haftada kaybettim meleğimi. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Daha da kötüsü doğumdan sonra sadece 3 defa adet olabildim.3.sü de ilaç yardımıyla. Polikistik over oluştu. Prolaktinim 99a çıktı. Şimdi prolaktin için Parlodel kullanıyorum. İlaç ben de istemedğim için direndim ama bu defa evlat isteğim git gide erteleniyor diye düşünüyorum. Senin adet düzensizliğinin sebebi neymiş peki? Tabi ki çok zararlı ama içinde bulunduğumuz ruhsal durum bize daha çok zarar veriyor bence. İnşallah tez zamanda kavuşuruz evlatlarımıza.

Allah hepimize yardım etsin sabrımızı artırsın
aslına bakarsan doktorum sürekli fizyolojik bir sorun yok diyor ama içim hiç rahat değil
bir sorun yoksa neden olamıyorum doktor değiştirmeyi planlıyorum kafam karman karışık.. napsam bilemedim ki

Doktor değiştirmek değil belki ama bir uzmana daha danışabilirsin. İlk gittiğim doktor prolaktin yüksek dedi. Sonraki polikistik over ve prolaktin dedi. Sonuç ben hala hamile değilim onca ilaca rağmen. İçini rahatlatçaksa tabi ki yap. Ama dönüp dolaşıp takdiri ilahiye geliyorum ben.

ona ne şüphe zaten? yeniden anne olmayı hayal ediyorsak buda takdiri ilahi..
lakin en azından rahatlamam için her ay yüzlerce test yapmamı engellemek için bir uzmandan daha yardım almak şart oldu acilen şifa bulalım da güzel haberler verebilelim inşallah

oooovv soğan kürü mü incelme yapmış peki?

benim hamile kalana kadar herhangi bir sorunum yoktu ne zaman doğum yaptım ondan sonra doğrultamadım belimi canım senin ne zamandı kaybın?
Ben daha 40 gun oldu bebegimi kaybedeli, hala adet olmadim bekliyorum su an adet olmayi bakalim ne zaman olacak.

Bende pco var o yuzden gecikir hep adetlerim. Ama buna ragmen haberim bile yoktu ki korunuyordum hamile kaldigimda, allah kismet ettiginde olacak demekki diyorum bende ama adet olamamak cok sinir bozucu.

Hormonlariniza baktirin bu arada, hormonlarla ilgili olabilir durumunuz.

Evet kiz kardesim sogan kuru yaparken cok fazla kasik agrisi sorunu yasamis onceleri iyi geldigi icin sanmis ama sonra artinca agri birakmis. Ama olan olmus tabi, rahim duvari incelmis epey o yuzden ben bitkisel kurleri bilincsizce yapmaktan cok korkuyorum.

oyy kıyamam daha çok yeniymiş.. Allahım serinletsin içini..

adet olamamak kadar menem birşey yok olmayınca daha iyi anlıyoruz Ne de güzel olmuş konurken meleğin haberi.. dilerim en yakın zamanda gene alırsın güzel haber..

klasik bir öneri olacak ama soğan suyundan yanayım

Allahım hepinizin gönlünden geçeni tez zamanda versin inşallah.. sizlerin tertemiz dilekleriyle geldi az evvel lavaboya girdim ve çok şükür ki 60. günde beklenen oldu :) regl olacağıma bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi yehhuuuu
şimdi hedef yumurtlama günümü nasıl bileceğim düzensizlik olduğu için sapma yapacaktır büyük ihtimalle ama olsun buna şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…