Nolur yardım edin

gulbesekeri_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
2
0
1
32
Arkadaşlar yılbaşında erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla seviştik.Üstüme boşalmadı.Ama zevk suyu değmiş olabilir emin değilim.Bikaç gün sonra regl oldum kanamam normal adet gibi bikaç sürdü.Normal rutinim 3-4 günden fazla sürmez zaten.6 ocakta olduğum regl tarihim gibi bu ayda 6 şubatta regl oldum ancak bigün sürdü çok yoğun olmadım.Hamilelik şüphesi var mıdır sizce?Çok korkuyorum katarin grip ilacı falan içtim o yüzden mi kesildi az geldi?Nolur yardımcı olun.İnterntte üstüne görme falan okudum çok korkuyorum.

Arkadaşlar yılbaşında erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla seviştik.Üstüme boşalmadı.Ama zevk suyu değmiş olabilir emin değilim.Bikaç gün sonra regl oldum kanamam normal adet gibi bikaç sürdü.Normal rutinim 3-4 günden fazla sürmez zaten.6 ocakta olduğum regl tarihim gibi bu ayda 6 şubatta regl oldum ancak bigün sürdü çok yoğun olmadım.Hamilelik şüphesi var mıdır sizce?Çok korkuyorum katarin grip ilacı falan içtim o yüzden mi kesildi az geldi?Nolur yardımcı olun.İnterntte üstüne görme falan okudum çok korkuyorum.

Hamile degilsin

Gebe değilsin

Karnında bebek yok

Bir çocuğun olmayacak

Değilsin.
Bazı ilaçlar kanamayi etkiler.
Mesela bende şuan adetliyim ama sabah dolorex içtiğim için bugün hiç kanama gelmedi yani kesti.

Arkadaşlar niye dalga geçiyorsunuz anlayamadım doğrusu.Bende aynı bu durumdan muzdarip arkadaşımla dalga geçtim aşağıladım aynı şey başıma geldi.Kınadığını yaşamadan ölmezsin.Ayrıca bekarım ve bu konuda bilgisizim.Bilen birinden yardım istedim ne var bunda.İstemeyen cevap vermek zorunda değil.

Ahhh be o kadar kolay olsaydı aylarca bekledikkkllk degilsin canm benim degilsinnn bebisin nasıl büyük bi mucize oldugunu bilsen aklın sasar..Kendimizi paraladık olsun diye..

Genç kızlar,
gerçek bir cinsel birliktelik olmadıkça gebe kalma ihtimaliniz sıfır.
Üstüne görme ihtimali sıfır.

Yalnız rica ediyorum, istirham ediyorum bir kadın ve erkek nasıl ilişkiye girer, gebelik hangi durumlarda oluşur öğrenmeden el ele dahi tutuşmayın, hele hele hamile kalma korkusu yaşayacaksanız bir erkeğe dokunmayın bile.

Ya yaşadıklarınızdan pişmanlık duymayın ya da pişman olacağınız şeyler yaşamayın.

Back
X